35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:No to ja wlasnie mowie! Wyobraz sobie takiego okraglego zajaca z brzuchem! Sam smaczek!
Nie bucz, wez sie w garsc, badz mezczyzna, no! Ciaza przyjdzie na pewno!
Nie! Nie wezme sie w garsc.
Wyczerpalam limit brania sie w garsc.
Kate 75, Bursztyn, malgos741, mysza1975, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyapropo zajączków
Jedzie niedźwiedź super motorem i pokazuje zajączkowi.
- Patrz jaki sobie motor kupiłem, chcesz się przejechać?
- A jak się zesikam?
- Wskakuj nie bądź cienias!
Zajączek przejechał się motorem i się posikał.
- Co zajączku zesikałeś się?
- No zesikałem.
Zajączek nie mógł przeżyć, że niedźwiedź ma taki super motor , a on nie, więc kupił sobie.
- Niedźwiedź wsiadasz?
- Jasne.
Niedźwiedź wsiadł , a zajączek pędził jak szalony. Poczuł ciepło .
- Co niedźwiedź zesikałeś się?
- No zesikałem.
- No to teraz się zesrasz , bo nie dosięgam do pedałów. xDDmalgos741, iwcia77, mysza1975, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzychodzi króliczek do nowego sklepu misia:
- No, misiu, ładny masz sklep. To ja może kupię od ciebie tak z pół kilo soli.
- Wspaniale, króliczku, tylko jest jeden problem. Bo widzisz, nie kupiłem jeszcze wagi, więc postaram się nasypać Ci na oko...
- Do dupy se nasyp, debilu!
Bursztyn, iwcia77, Mango, mysza1975, ania.g, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdzie zając z video przez las, spotyka niedźwiedzia. Ten się pyta:
- Zając, a skąd masz video?
- A, dostałem od lisicy.
- E, jak to od lisicy? Przecież ona taka chytra.
- No tak, zaprosiła mnie na kolację, postawiła winko, potem się rozebrała, zgasiła światło i mówi:
- Bierz, co mam najlepszego.
No to wziąłem video i poszedłem. Niedźwiedź się śmieje rozbawiony:
- Och, głupiutki zajączku, trzeba było mnie zawołać, wzięlibyśmy lodówkę.iwcia77, mysza1975, polarmiś, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:ja Cie moja droga rozumiem- bywam w tym samym miejscu ostatnio.. jak chcesz sie porozczulac nad soba w zrozumieniu, to zapraszam do siebie, tylko uprzedzam, ze bede ryczec z Toba..
Taaaak...dzis w menu chujnia z grzybnia.
Dobrze przynajmniej wiedziec, ze ktos to rozumie
No i troche mnie rozbawilas ta propozycja wspolnego ryczeniasamira, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:
Taaaak...dzis w menu chujnia z grzybnia.
Dobrze przynajmniej wiedziec, ze ktos to rozumie
No i troche mnie rozbawilas ta propozycja wspolnego ryczeniaiwcia77, polarmiś, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja Cie moja droga rozumiem- bywam w tym samym miejscu ostatnio.. jak chcesz sie porozczulac nad soba w zrozumieniu, to zapraszam do siebie, tylko uprzedzam, ze bede ryczec z Toba..
ja nawet nie mam z kim buczec w tym paskudnym B'hamnikt nie jest wtajemniczony w misje
Eh...samira, iwcia77, ania.g, polarmiś, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztynek ja tez nie mam z kim poryczec, nie znam nikogo, absolutnie kolezanki w robocie, nie musza wiedziec ze ja zaciazyc chce.. no i same Niemki, jedna Ruska ale w wieku mojej mamy
tak mi czasem brakuje poryczec i pozalic sie zeby cie tak druga duszyczka zrozumiala...Bursztyn, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
no nie ma rady Wojtek, trza szukac Andzeja, tylko on tutaj moze cos zdzialac ...
aaaaaandzeeeej!!!!!!!!!!!cho no tu!!!! je sprawa!!!!!!Wojtek bez ciebie nerwowy jestSimba wrote:Nie! Nie wezme sie w garsc.
Wyczerpalam limit brania sie w garsc.Bursztyn, mysza1975, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Ładnie sobie tak po nocy zdjęcia pokazywać
Mam dziś wizytę o 17:00 i już siedzę jak na szpilkach. Waga mi prawie nie rośnie, tzn. jak wskoczy pół kilo to następnego dnia jest spadek o te pół kilo. I tak od trzech tygodni waga jest bez zmian. Od paru dni boli mnie podbrzusze, nie non stop ale bywa że nospa nie daje rady. Podobno coś powinno boleć przy rozciągającej się macicy ale ja jestem panikara jeśli chodzi o ciążę i trudno mi zachować spokój.
ania.g Ja przytyłam 0,6 kg i nie wiem czy to wynik ciąży czy świąt. Gina powiedziała żeby się nie martwić i że zdążę jeszcze nadrobić.
Ewa T. fajny brzuszek - bez jednego rozstępu, mi to pewnie zora brzuch, pośladki i piersi. Z okresu dojrzewania, kiedy szybko rosłam pozostało mi kilka takich srebrzystych niteczek, więc teraz to nawet nie chcę myśleć. No i sprawca też niczego sobie.EwaT, ania.g, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość