35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zapodam sobie inny avatar, ale poczekam jeszcze chwilkę, żeby mi brzuchol urósł..poza tym, jest mi miło, że mylicie mnie z Żanet - która jest chudziną - a ja na tym punkcie mam bzika jak wiadomo
iwcia77, malgos741, Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nie musi byc nowy , zmien tylko kolor koszulki
, a na zdjeciu wcale nie widac ze jestes gruba...nie wiem o czym mowisz..tzn piszesz
Bozia3 wrote:zapodam sobie inny avatar, ale poczekam jeszcze chwilkę, żeby mi brzuchol urósł..poza tym, jest mi miło, że mylicie mnie z Żanet - która jest chudziną - a ja na tym punkcie mam bzika jak wiadomo -
Samirka - mieliśmy zwiedzać inne miejsca też - w tym bunkry Hitlera, kaplicę z czaszek i tp...ale....albo lało - albo Panowie na alkomacie mieli nie te wyniki - a ja sama nie przewiozłabym 8 osób...
W ogóle muszę powiedzieć, że w ciąży ciężko jest na takich wyjazdach wieczorami - kiedy - reszta jest już trochę w innym wymiarze - a ja pozostaje na dole zabawowym - no ale trudno...odrobię za rok z nawiązką....mysza1975, iwcia77, samira, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ania.g jeśli tak Cię boli brzuch - to się nie martw - to normalne...ale bardzo dokuczliwe, bo jak mnie złapie - to jak stara baba się schylam....
Ewa - hemoroidy częściowo po ciąży się schowają - choć dupka Twoja już nigdy taka sama nie będzie - podobnie jak większość ciała..Za to będzie Tomaszek...
iwcia77, ania.g, peppapig, malgos741, mysza1975, mama78 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:nie musi byc nowy , zmien tylko kolor koszulki
, a na zdjeciu wcale nie widac ze jestes gruba...nie wiem o czym mowisz..tzn piszesz
Ważę obecnie 88,2 kg - więc uruchom wyobraźnię Iwcia..
iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
która to się dzisiaj miała zastanowić czy dalej chce? to ja się przyłączę
dupa nie taka cipens też do wymiany, cycki i brzuch do odstrzału.. nie wiem nie wiem.. no chujowa matka a jeszcze nie w ciąży
iwcia77, Kate 75, Bursztyn, peppapig, ania.g, malgos741, Mega, Simba, mama78 lubią tę wiadomość
-
oj tam zaraz do wymiany
Bursztyn zachwyca sie twoim biustem np. Buziulke tez masz piekna- sama widzialam , wiec o co kaman
Reni wrote:która to się dzisiaj miała zastanowić czy dalej chce? to ja się przyłączę
dupa nie taka cipens też do wymiany, cycki i brzuch do odstrzału.. nie wiem nie wiem.. no chujowa matka a jeszcze nie w ciążypeppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:która to się dzisiaj miała zastanowić czy dalej chce? to ja się przyłączę
dupa nie taka cipens też do wymiany, cycki i brzuch do odstrzału.. nie wiem nie wiem.. no chujowa matka a jeszcze nie w ciąży
Ale jak już będziesz trzymać na rękach swoje dziecko...to Twoja dupa i cycki jakoś przestaną być aż tak ważne - zobaczyszBo wierzę, że CI się uda...
iwcia77, Reni, Bursztyn, peppapig, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Balsam dla mojej duszy
mow- tfu -pisz do mnie ( nas) jeszcze...a zakocham sie w twych slowach -tfu- zdaniach:D
Bozia3 wrote:ja to rozumiem, bo nie masz na razie efektu..a tak na słuchanie to nie działa....
Ale jak już będziesz trzymać na rękach swoje dziecko...to Twoja dupa i cycki jakoś przestaną być aż tak ważne - zobaczyszBo wierzę, że CI się uda...
Bozia3, Reni, peppapig, malgos741, Mango, Mega lubią tę wiadomość
-
mówisz....?
jak tak to spoko czekam dalej.. ot taka mała chwila wątpliowści mnie dopadała
Bozia3 wrote:ja to rozumiem, bo nie masz na razie efektu..a tak na słuchanie to nie działa....
iwcia77, Bozia3, ania.g, malgos741, Pusurek, mama78 lubią tę wiadomość
-
raczej będą ważne, bo chciałabym drugie zaraz machnąć
a cycki i tyłek się przydają..
Bozia3, iwcia77, samira, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:raczej będą ważne, bo chciałabym drugie zaraz machnąć
a cycki i tyłek się przydają..
Reni, iwcia77, mysza1975, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość