X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu a ty miałaś iść dziś do gina ,jak się nie mylę?? byłaś już ;)

ania.g lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to fakt, tu to i taniec i rozaniec :D
    peppapig wrote:
    ja mam różne koleżanki ale z nimi się gadać nie da eh!
    tu można o wszystkim i o niczym o ważnych sprawach i o dupie marynie ;)

• ania.g Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Aniu a ty miałaś iść dziś do gina ,jak się nie mylę?? byłaś już ;)
    Idę na 17, dzięki za pamięć :)

samira lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj no piekna swinka, ale bedziesz mi sie mylila z Paszczakinem :( tak samo jak Bozia z Zanet ( obydwie w ciazy w niebieskich koszulkach ;D
    peppapig wrote:
    ja wpadam się przywitac i zmieniam avatarek na pigsa ;)

Żanet lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapodam sobie inny avatar, ale poczekam jeszcze chwilkę, żeby mi brzuchol urósł..poza tym, jest mi miło, że mylicie mnie z Żanet - która jest chudziną - a ja na tym punkcie mam bzika jak wiadomo :)

iwcia77, malgos741, Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko powieksza nam sie NOWA lista, trzeba zrobic maly update-cik :D

samira lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie musi byc nowy , zmien tylko kolor koszulki :D , a na zdjeciu wcale nie widac ze jestes gruba...nie wiem o czym mowisz..tzn piszesz :D
    Bozia3 wrote:
    zapodam sobie inny avatar, ale poczekam jeszcze chwilkę, żeby mi brzuchol urósł..poza tym, jest mi miło, że mylicie mnie z Żanet - która jest chudziną - a ja na tym punkcie mam bzika jak wiadomo :)

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka - mieliśmy zwiedzać inne miejsca też - w tym bunkry Hitlera, kaplicę z czaszek i tp...ale....albo lało - albo Panowie na alkomacie mieli nie te wyniki - a ja sama nie przewiozłabym 8 osób...
    W ogóle muszę powiedzieć, że w ciąży ciężko jest na takich wyjazdach wieczorami - kiedy - reszta jest już trochę w innym wymiarze - a ja pozostaje na dole zabawowym - no ale trudno...odrobię za rok z nawiązką....;)

mysza1975, iwcia77, samira, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g jeśli tak Cię boli brzuch - to się nie martw - to normalne...ale bardzo dokuczliwe, bo jak mnie złapie - to jak stara baba się schylam....

Ewa - hemoroidy częściowo po ciąży się schowają - choć dupka Twoja już nigdy taka sama nie będzie - podobnie jak większość ciała..:) Za to będzie Tomaszek...:)

iwcia77, ania.g, peppapig, malgos741, mysza1975, mama78 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nie musi byc nowy , zmien tylko kolor koszulki :D , a na zdjeciu wcale nie widac ze jestes gruba...nie wiem o czym mowisz..tzn piszesz :D
    zmienię wieczorem w domu...:) Ważę obecnie 88,2 kg - więc uruchom wyobraźnię Iwcia..;)

iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    która to się dzisiaj miała zastanowić czy dalej chce? to ja się przyłączę
    dupa nie taka cipens też do wymiany, cycki i brzuch do odstrzału.. nie wiem nie wiem.. no chujowa matka a jeszcze nie w ciąży

iwcia77, Kate 75, Bursztyn, peppapig, ania.g, malgos741, Mega, Simba, mama78 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj to nie bedzie zaskoku :) bo mam BUJNA :D
    Bozia3 wrote:
    zmienię wieczorem w domu...:) Ważę obecnie 88,2 kg - więc uruchom wyobraźnię Iwcia..;)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam zaraz do wymiany :) Bursztyn zachwyca sie twoim biustem np. Buziulke tez masz piekna- sama widzialam , wiec o co kaman :)
    Reni wrote:
    dupa nie taka cipens też do wymiany, cycki i brzuch do odstrzału.. nie wiem nie wiem.. no chujowa matka a jeszcze nie w ciąży

peppapig, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja to rozumiem, bo nie masz na razie efektu..a tak na słuchanie to nie działa....
    Ale jak już będziesz trzymać na rękach swoje dziecko...to Twoja dupa i cycki jakoś przestaną być aż tak ważne - zobaczysz :) Bo wierzę, że CI się uda...:)

iwcia77, Reni, Bursztyn, peppapig, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balsam dla mojej duszy :D mow- tfu -pisz do mnie ( nas) jeszcze...a zakocham sie w twych slowach -tfu- zdaniach:D
    Bozia3 wrote:
    ja to rozumiem, bo nie masz na razie efektu..a tak na słuchanie to nie działa....
    Ale jak już będziesz trzymać na rękach swoje dziecko...to Twoja dupa i cycki jakoś przestaną być aż tak ważne - zobaczysz :) Bo wierzę, że CI się uda...:)

Bozia3, Reni, peppapig, malgos741, Mango, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mówisz....?

picgifs-nailed-it-amazed-excited-104121.gif

jak tak to spoko czekam dalej.. ot taka mała chwila wątpliowści mnie dopadała
    Bozia3 wrote:

iwcia77, Bozia3, ania.g, malgos741, Pusurek, mama78 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raczej będą ważne, bo chciałabym drugie zaraz machnąć ;-) a cycki i tyłek się przydają..
    Bozia3 wrote:

Bozia3, iwcia77, samira, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    raczej będą ważne, bo chciałabym drugie zaraz machnąć ;-) a cycki i tyłek się przydają..
    po prostu bardziej ściemnisz światło....będziesz już stateczną matroną - to nie będziesz może wariować w blasku słońca na stole - a poczekasz na wieczór, zapalisz tylko świece, otulisz się grubym, ciepłym pledem i może jakoś pójdzie...;)

Reni, iwcia77, mysza1975, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tos sie rozpedzila :D to nie lepiej blizniaki, jeden bol i parka w domku :D
    Reni wrote:

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

od dzisiaj mamy indyki na zagrodzie :)
    3 samce, narazie małe

samira, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 3067 3068 3069 3070 3071 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ