X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu a ty miałaś iść dziś do gina ,jak się nie mylę?? byłaś już ;)

ania.g lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to fakt, tu to i taniec i rozaniec :D
    peppapig wrote:
    ja mam różne koleżanki ale z nimi się gadać nie da eh!
    tu można o wszystkim i o niczym o ważnych sprawach i o dupie marynie ;)

• ania.g Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Aniu a ty miałaś iść dziś do gina ,jak się nie mylę?? byłaś już ;)
    Idę na 17, dzięki za pamięć :)

samira lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj no piekna swinka, ale bedziesz mi sie mylila z Paszczakinem :( tak samo jak Bozia z Zanet ( obydwie w ciazy w niebieskich koszulkach ;D
    peppapig wrote:
    ja wpadam się przywitac i zmieniam avatarek na pigsa ;)

Żanet lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapodam sobie inny avatar, ale poczekam jeszcze chwilkę, żeby mi brzuchol urósł..poza tym, jest mi miło, że mylicie mnie z Żanet - która jest chudziną - a ja na tym punkcie mam bzika jak wiadomo :)

iwcia77, malgos741, Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko powieksza nam sie NOWA lista, trzeba zrobic maly update-cik :D

samira lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie musi byc nowy , zmien tylko kolor koszulki :D , a na zdjeciu wcale nie widac ze jestes gruba...nie wiem o czym mowisz..tzn piszesz :D
    Bozia3 wrote:
    zapodam sobie inny avatar, ale poczekam jeszcze chwilkę, żeby mi brzuchol urósł..poza tym, jest mi miło, że mylicie mnie z Żanet - która jest chudziną - a ja na tym punkcie mam bzika jak wiadomo :)

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka - mieliśmy zwiedzać inne miejsca też - w tym bunkry Hitlera, kaplicę z czaszek i tp...ale....albo lało - albo Panowie na alkomacie mieli nie te wyniki - a ja sama nie przewiozłabym 8 osób...
    W ogóle muszę powiedzieć, że w ciąży ciężko jest na takich wyjazdach wieczorami - kiedy - reszta jest już trochę w innym wymiarze - a ja pozostaje na dole zabawowym - no ale trudno...odrobię za rok z nawiązką....;)

mysza1975, iwcia77, samira, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g jeśli tak Cię boli brzuch - to się nie martw - to normalne...ale bardzo dokuczliwe, bo jak mnie złapie - to jak stara baba się schylam....

Ewa - hemoroidy częściowo po ciąży się schowają - choć dupka Twoja już nigdy taka sama nie będzie - podobnie jak większość ciała..:) Za to będzie Tomaszek...:)

iwcia77, ania.g, peppapig, malgos741, mysza1975, mama78 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nie musi byc nowy , zmien tylko kolor koszulki :D , a na zdjeciu wcale nie widac ze jestes gruba...nie wiem o czym mowisz..tzn piszesz :D
    zmienię wieczorem w domu...:) Ważę obecnie 88,2 kg - więc uruchom wyobraźnię Iwcia..;)

iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    która to się dzisiaj miała zastanowić czy dalej chce? to ja się przyłączę
    dupa nie taka cipens też do wymiany, cycki i brzuch do odstrzału.. nie wiem nie wiem.. no chujowa matka a jeszcze nie w ciąży

iwcia77, Kate 75, Bursztyn, peppapig, ania.g, malgos741, Mega, Simba, mama78 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj to nie bedzie zaskoku :) bo mam BUJNA :D
    Bozia3 wrote:
    zmienię wieczorem w domu...:) Ważę obecnie 88,2 kg - więc uruchom wyobraźnię Iwcia..;)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam zaraz do wymiany :) Bursztyn zachwyca sie twoim biustem np. Buziulke tez masz piekna- sama widzialam , wiec o co kaman :)
    Reni wrote:
    dupa nie taka cipens też do wymiany, cycki i brzuch do odstrzału.. nie wiem nie wiem.. no chujowa matka a jeszcze nie w ciąży

peppapig, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja to rozumiem, bo nie masz na razie efektu..a tak na słuchanie to nie działa....
    Ale jak już będziesz trzymać na rękach swoje dziecko...to Twoja dupa i cycki jakoś przestaną być aż tak ważne - zobaczysz :) Bo wierzę, że CI się uda...:)

iwcia77, Reni, Bursztyn, peppapig, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balsam dla mojej duszy :D mow- tfu -pisz do mnie ( nas) jeszcze...a zakocham sie w twych slowach -tfu- zdaniach:D
    Bozia3 wrote:
    ja to rozumiem, bo nie masz na razie efektu..a tak na słuchanie to nie działa....
    Ale jak już będziesz trzymać na rękach swoje dziecko...to Twoja dupa i cycki jakoś przestaną być aż tak ważne - zobaczysz :) Bo wierzę, że CI się uda...:)

Bozia3, Reni, peppapig, malgos741, Mango, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mówisz....?

picgifs-nailed-it-amazed-excited-104121.gif

jak tak to spoko czekam dalej.. ot taka mała chwila wątpliowści mnie dopadała
    Bozia3 wrote:

iwcia77, Bozia3, ania.g, malgos741, Pusurek, mama78 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raczej będą ważne, bo chciałabym drugie zaraz machnąć ;-) a cycki i tyłek się przydają..
    Bozia3 wrote:

Bozia3, iwcia77, samira, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    raczej będą ważne, bo chciałabym drugie zaraz machnąć ;-) a cycki i tyłek się przydają..
    po prostu bardziej ściemnisz światło....będziesz już stateczną matroną - to nie będziesz może wariować w blasku słońca na stole - a poczekasz na wieczór, zapalisz tylko świece, otulisz się grubym, ciepłym pledem i może jakoś pójdzie...;)

Reni, iwcia77, mysza1975, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tos sie rozpedzila :D to nie lepiej blizniaki, jeden bol i parka w domku :D
    Reni wrote:

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

od dzisiaj mamy indyki na zagrodzie :)
    3 samce, narazie małe

samira, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 3067 3068 3069 3070 3071 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ