X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    po prostu bardziej ściemnisz światło....będziesz już stateczną matroną - to nie będziesz może wariować w blasku słońca na stole - a poczekasz na wieczór, zapalisz tylko świece, otulisz się grubym, ciepłym pledem i może jakoś pójdzie...;)
    Ja dodam fatalaszki z sekshopu zakrywajace tu i tam a rozgrzewajace do czerwonosci mezowskiego .... Tylko dlaczego tak rzadko po to siegam?

mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przebudzily sie dziewczynki z weekendowego letargu az ciezko nadążyc.

iwcia77, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    booooszz jeszcze tylko naftaliny brakuje.. jak babina..
    eh... szczęka do szklanki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 14:24

iwcia77, Bursztyn, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Samirka - mieliśmy zwiedzać inne miejsca też - w tym bunkry Hitlera, kaplicę z czaszek i tp...ale....albo lało - albo Panowie na alkomacie mieli nie te wyniki - a ja sama nie przewiozłabym 8 osób...
    W ogóle muszę powiedzieć, że w ciąży ciężko jest na takich wyjazdach wieczorami - kiedy - reszta jest już trochę w innym wymiarze - a ja pozostaje na dole zabawowym - no ale trudno...odrobię za rok z nawiązką....;)
    ooo właśnie bunkry

no na pewno ciężko a ten zamek co byliście też na pewno ładny ,nie byłam,ja w tym sanatorium byłam parę lat temu i to jeszcze w Grudniu ,szybko się ciemno robiło i jak była wycieczka to za przeproszeniem gówno było widać ,no i pogoda nie teges na zwiedzanie ,kiedyś chcę się tam wybrać latem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 14:32

Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja dodam fatalaszki z sekshopu zakrywajace tu i tam a rozgrzewajace do czerwonosci mezowskiego .... Tylko dlaczego tak rzadko po to siegam?
    polarmisiu - ile można...:) starzejemy się...:) jazda na rowerze też kiedyś bardziej cieszyła.....

polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    booooszz jeszcze tylko naftaliny brakuje.. jak babina..
    eh... szczęka do szklanki
    a Tobie to i tak wszystko jedno - skoro już teraz piłowałabyś paznokcie - a tak to przynajmniej będziesz musiała zadbać o nastrój....:)

iwcia77, Reni, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

w sypialni zona , nago , wije sie na lozku i sapie, na to wpada do sypialni maz i krzyczy :
    -no kuwa moglabys chociaz poczekac z tym udawanym orgazmem az wejde do lozka..!!!

polarmiś, Bozia3, Bursztyn, malgos741, samira, mysza1975, Reni, Mega, Niuta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Dawno mnie tu nie bylo wszystkim nowym zafasolkowanym gratuluje , starajacym sie wiary ze sie uda , a ciezarowom niech zdrowo rosna i trzymaja sie w dwupaku az do terminu :)

samira, iwcia77, Reni, Mango, Mega lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre kawały, siedzę w robocie i się brechtam, zaraz przyjdzie klient na strz. więc będę musiała was na chwilę opuścić. ;-)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja to rozumiem, bo nie masz na razie efektu..a tak na słuchanie to nie działa....
    Ale jak już będziesz trzymać na rękach swoje dziecko...to Twoja dupa i cycki jakoś przestaną być aż tak ważne - zobaczysz :) Bo wierzę, że CI się uda...:)

Nie trzeba nawet trzymać na rękach, wystarczy jak pierwszy raz usłyszysz jak bije serduszko twojego maleństwa. Zakochasz się do nieprzytomności.

Bozia3, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Dobre kawały, siedzę w robocie i się brechtam, zaraz przyjdzie klient na strz. więc będę musiała was na chwilę opuścić. ;-)
    malgos śmiech to Zdrowie hehe :D

malgos741 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ty tam sie nie brechtaj, bo ci sie rece beda trzasly i jeszcze krzywo kogos obstrzyzesz :) skup sie kobieto :)
    malgos741 wrote:

Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozmarzylam sie...ah kiedy to nastapi :-(
    mysza1975 wrote:
    Nie trzeba nawet trzymać na rękach, wystarczy jak pierwszy raz usłyszysz jak bije serduszko twojego maleństwa. Zakochasz się do nieprzytomności.

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam na amazonie zdzbla jeczmienia- w proszku zeby odkwasic organizm i troche mineralow i witamin sobie dostarczyc naturalnym spososbem. Przyslali mi, ale zdzbla przenicy, juz sie mialam wkurzyc ale sprawdzilam zamowienie i okazalo sie ze moj blad byl, bo omylkowo kliknelam na te przeniczne. Wiec zadzwonilam od amazona i mowie pani ze odesle bo jeszcze nie otwarlam opakowania, a ona na to, ze ze wzgledu na charakter produktu nie mozna zwrocic, ale moge sobie zatrzymac badz wyrzucic, a oni o d d a d z a mi pieniadze i przysla to co chcialam zamowic. I tak sie stalo. Wlasnie przyslali, i oddali kase. Kocham amazon :)

iwcia77, Bozia3, samira, malgos741, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyzby to byla nasza Renia?? :D
    iwcia77 wrote:
    w sypialni zona , nago , wije sie na lozku i sapie, na to wpada do sypialni maz i krzyczy :
    -no kuwa moglabys chociaz poczekac z tym udawanym orgazmem az wejde do lozka..!!!

• Mega Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ..no dobra , przemyslalam...biore te gratisy i promocje w tym pakieciku ...uffaaa...:(
    szybko ci poszlo

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo ja szybko mysle :D
    Mega wrote:
    szybko ci poszlo

Mega lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie udaję
    iwcia77 wrote:
    czyzby to byla nasza Renia?? :D

iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    zapodam sobie inny avatar, ale poczekam jeszcze chwilkę, żeby mi brzuchol urósł..poza tym, jest mi miło, że mylicie mnie z Żanet - która jest chudziną - a ja na tym punkcie mam bzika jak wiadomo :)

W temacie. Wlazlam dzis na wage. I co? 5,5 kg wiecej!! Foch! :P

samira, Bozia3, ania.g, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    W temacie. Wlazlam dzis na wage. I co? 5,5 kg wiecej!! Foch! :P
    to jeszcze tak +5,5 dla równowagi :P będzie ładne +11 :D

‹‹ 3068 3069 3070 3071 3072 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ