X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    po prostu bardziej ściemnisz światło....będziesz już stateczną matroną - to nie będziesz może wariować w blasku słońca na stole - a poczekasz na wieczór, zapalisz tylko świece, otulisz się grubym, ciepłym pledem i może jakoś pójdzie...;)
    Ja dodam fatalaszki z sekshopu zakrywajace tu i tam a rozgrzewajace do czerwonosci mezowskiego .... Tylko dlaczego tak rzadko po to siegam?

mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przebudzily sie dziewczynki z weekendowego letargu az ciezko nadążyc.

iwcia77, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    booooszz jeszcze tylko naftaliny brakuje.. jak babina..
    eh... szczęka do szklanki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 14:24

iwcia77, Bursztyn, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Samirka - mieliśmy zwiedzać inne miejsca też - w tym bunkry Hitlera, kaplicę z czaszek i tp...ale....albo lało - albo Panowie na alkomacie mieli nie te wyniki - a ja sama nie przewiozłabym 8 osób...
    W ogóle muszę powiedzieć, że w ciąży ciężko jest na takich wyjazdach wieczorami - kiedy - reszta jest już trochę w innym wymiarze - a ja pozostaje na dole zabawowym - no ale trudno...odrobię za rok z nawiązką....;)
    ooo właśnie bunkry

no na pewno ciężko a ten zamek co byliście też na pewno ładny ,nie byłam,ja w tym sanatorium byłam parę lat temu i to jeszcze w Grudniu ,szybko się ciemno robiło i jak była wycieczka to za przeproszeniem gówno było widać ,no i pogoda nie teges na zwiedzanie ,kiedyś chcę się tam wybrać latem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 14:32

Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja dodam fatalaszki z sekshopu zakrywajace tu i tam a rozgrzewajace do czerwonosci mezowskiego .... Tylko dlaczego tak rzadko po to siegam?
    polarmisiu - ile można...:) starzejemy się...:) jazda na rowerze też kiedyś bardziej cieszyła.....

polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    booooszz jeszcze tylko naftaliny brakuje.. jak babina..
    eh... szczęka do szklanki
    a Tobie to i tak wszystko jedno - skoro już teraz piłowałabyś paznokcie - a tak to przynajmniej będziesz musiała zadbać o nastrój....:)

iwcia77, Reni, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

w sypialni zona , nago , wije sie na lozku i sapie, na to wpada do sypialni maz i krzyczy :
    -no kuwa moglabys chociaz poczekac z tym udawanym orgazmem az wejde do lozka..!!!

polarmiś, Bozia3, Bursztyn, malgos741, samira, mysza1975, Reni, Mega, Niuta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Dawno mnie tu nie bylo wszystkim nowym zafasolkowanym gratuluje , starajacym sie wiary ze sie uda , a ciezarowom niech zdrowo rosna i trzymaja sie w dwupaku az do terminu :)

samira, iwcia77, Reni, Mango, Mega lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre kawały, siedzę w robocie i się brechtam, zaraz przyjdzie klient na strz. więc będę musiała was na chwilę opuścić. ;-)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja to rozumiem, bo nie masz na razie efektu..a tak na słuchanie to nie działa....
    Ale jak już będziesz trzymać na rękach swoje dziecko...to Twoja dupa i cycki jakoś przestaną być aż tak ważne - zobaczysz :) Bo wierzę, że CI się uda...:)

Nie trzeba nawet trzymać na rękach, wystarczy jak pierwszy raz usłyszysz jak bije serduszko twojego maleństwa. Zakochasz się do nieprzytomności.

Bozia3, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Dobre kawały, siedzę w robocie i się brechtam, zaraz przyjdzie klient na strz. więc będę musiała was na chwilę opuścić. ;-)
    malgos śmiech to Zdrowie hehe :D

malgos741 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ty tam sie nie brechtaj, bo ci sie rece beda trzasly i jeszcze krzywo kogos obstrzyzesz :) skup sie kobieto :)
    malgos741 wrote:

Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozmarzylam sie...ah kiedy to nastapi :-(
    mysza1975 wrote:
    Nie trzeba nawet trzymać na rękach, wystarczy jak pierwszy raz usłyszysz jak bije serduszko twojego maleństwa. Zakochasz się do nieprzytomności.

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam na amazonie zdzbla jeczmienia- w proszku zeby odkwasic organizm i troche mineralow i witamin sobie dostarczyc naturalnym spososbem. Przyslali mi, ale zdzbla przenicy, juz sie mialam wkurzyc ale sprawdzilam zamowienie i okazalo sie ze moj blad byl, bo omylkowo kliknelam na te przeniczne. Wiec zadzwonilam od amazona i mowie pani ze odesle bo jeszcze nie otwarlam opakowania, a ona na to, ze ze wzgledu na charakter produktu nie mozna zwrocic, ale moge sobie zatrzymac badz wyrzucic, a oni o d d a d z a mi pieniadze i przysla to co chcialam zamowic. I tak sie stalo. Wlasnie przyslali, i oddali kase. Kocham amazon :)

iwcia77, Bozia3, samira, malgos741, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyzby to byla nasza Renia?? :D
    iwcia77 wrote:
    w sypialni zona , nago , wije sie na lozku i sapie, na to wpada do sypialni maz i krzyczy :
    -no kuwa moglabys chociaz poczekac z tym udawanym orgazmem az wejde do lozka..!!!

• Mega Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ..no dobra , przemyslalam...biore te gratisy i promocje w tym pakieciku ...uffaaa...:(
    szybko ci poszlo

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo ja szybko mysle :D
    Mega wrote:
    szybko ci poszlo

Mega lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie udaję
    iwcia77 wrote:
    czyzby to byla nasza Renia?? :D

iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    zapodam sobie inny avatar, ale poczekam jeszcze chwilkę, żeby mi brzuchol urósł..poza tym, jest mi miło, że mylicie mnie z Żanet - która jest chudziną - a ja na tym punkcie mam bzika jak wiadomo :)

W temacie. Wlazlam dzis na wage. I co? 5,5 kg wiecej!! Foch! :P

samira, Bozia3, ania.g, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    W temacie. Wlazlam dzis na wage. I co? 5,5 kg wiecej!! Foch! :P
    to jeszcze tak +5,5 dla równowagi :P będzie ładne +11 :D

‹‹ 3068 3069 3070 3071 3072 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ