35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu moje gratulację
a ja już po zakupach i w domciu.ania.g, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
jaz chęcią tylko daleko jesteś
jejku jak ten czas leci Cafe zaraz będziesz się rozpakowywaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 20:03
caffe, samira, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyHej pisze z komirki leze w lozku mam goraczke bol zatok gliwy dreszcze i wygladam jak potwor jeszcze nigdy tak nie mialam. Wielka ipryszczka na cale usta pod nosem i broda. No coz nici z panienskiego
przesylam moja pamiec i kiedys sie odezwe bo narazie nie mam sil. Spokijnego tygodnia.
malgos741, caffe, EwaT, Viv78, Bursztyn, samira, mysza1975, mama78, Kate 75, Mega, Niuta lubią tę wiadomość
-
Zdrowiej Ineska a z opryszczką to witaj w klubie, czuję że lada moment wyjdzie potraktuję ją maścią
caffe lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
inessa wrote:Hej pisze z komirki leze w lozku mam goraczke bol zatok gliwy dreszcze i wygladam jak potwor jeszcze nigdy tak nie mialam. Wielka ipryszczka na cale usta pod nosem i broda. No coz nici z panienskiego
przesylam moja pamiec i kiedys sie odezwe bo narazie nie mam sil. Spokijnego tygodnia.
-
no ja zaraz mam kolacjo-obiad - pierogi ruskie z cebulką i kiełbaską
caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
caffe wrote:Ewa, fajny brzusio
Aniu.g gratuluję synka.
Viv, jak się czujesz?
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
dzięki za pamięć
w sumie bez zmian - plamienie mniejsze na szczęście,
rano rozmawialam z lekarzem - troche mnie "ostudził" - tj powiedzial że z takimi wczesnymi ciążami to nic nie wiadomo - więc mam leżeć, brać nospę - a dupka - to tylko jeśli na ...głowę mi pomożebo on nie zaszkodzi ciąży, ale i nie pomoże-natura teraz działa.
nawet drugą betę mi odradzil - bo za wcześnie - ale ja oczywiście jutro na nią lecę
a w polowie dnia ide do niego - ale w sumie tylko po zwolnienie - no i moze po recepte na dupka, bo fakt, na glowe mi pomaga
nie mam żadnych objawów, niestetyno poza strachem i nieustającym zaglądaniem czy sie @ nie zaczęła, ehh, niech ten czas szybciej leci
samira, mysza1975, ania.g, Sabina, iwcia77, caffe, Pusurek, Mango, Bozia3, Kate 75, Mega, peppapig, Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Viv78 wrote:dzięki za pamięć
w sumie bez zmian - plamienie mniejsze na szczęście,
rano rozmawialam z lekarzem - troche mnie "ostudził" - tj powiedzial że z takimi wczesnymi ciążami to nic nie wiadomo - więc mam leżeć, brać nospę - a dupka - to tylko jeśli na ...głowę mi pomożebo on nie zaszkodzi ciąży, ale i nie pomoże-natura teraz działa.
nawet drugą betę mi odradzil - bo za wcześnie - ale ja oczywiście jutro na nią lecę
a w polowie dnia ide do niego - ale w sumie tylko po zwolnienie - no i moze po recepte na dupka, bo fakt, na glowe mi pomaga
nie mam żadnych objawów, niestetyno poza strachem i nieustającym zaglądaniem czy sie @ nie zaczęła, ehh, niech ten czas szybciej leci
a Ty chciałas po delegacjach jezdzić!Viv78, iwcia77 lubią tę wiadomość