35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
VIV odpoczywaj i ja też jak ty bym poleciała na betę.
Viv78, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ania gratuluje synka no bedzie miala Helena w kim wybierac
,o ile sie nie myle to Alis tez bedzie miala dziewczynke ,a co bedzie miala Aga?Jutro mam polozna i ktg.dzisiaj bylam u fryca scinac i farbowac,bo juz wygladalam jak flaga z tymi odrostami.
ania.g, iwcia77, caffe, malgos741, samira, Mango, Mega, Bliska 77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Ania gratuluje synka no bedzie miala Helena w kim wybierac
,o ile sie nie myle to Alis tez bedzie miala dziewczynke ,a co bedzie miala Aga?Jutro mam polozna i ktg.dzisiaj bylam u fryca scinac i farbowac,bo juz wygladalam jak flaga z tymi odrostami.
O ja skleroza, oczywiście że Alis i Aga czekają na córeczkianna maria, samira, Mango, Bliska 77, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Viv, trzymaj się. A dupka bierz bo jeśli ciąża ma się utrzymać to dupek pomoże. Betę też zrób bo przyrost jest istotny i daje jakieś pojęcie o sytuacji.
no pewnie że tak,
co oni tam wiedzą, te chłopy
mysza1975, iwcia77, caffe, ania.g, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
Viv78 wrote:dzięki za pamięć
w sumie bez zmian - plamienie mniejsze na szczęście,
rano rozmawialam z lekarzem - troche mnie "ostudził" - tj powiedzial że z takimi wczesnymi ciążami to nic nie wiadomo - więc mam leżeć, brać nospę - a dupka - to tylko jeśli na ...głowę mi pomożebo on nie zaszkodzi ciąży, ale i nie pomoże-natura teraz działa.
nawet drugą betę mi odradzil - bo za wcześnie - ale ja oczywiście jutro na nią lecę
a w polowie dnia ide do niego - ale w sumie tylko po zwolnienie - no i moze po recepte na dupka, bo fakt, na glowe mi pomaga
nie mam żadnych objawów, niestetyno poza strachem i nieustającym zaglądaniem czy sie @ nie zaczęła, ehh, niech ten czas szybciej leci
stąd też jego podejście co do leczenia głowy jest mi znane
Objawy nie są wyznacznikiem ciąży, bo albo mogą być, albo wcale nie muszą. Wiem co przeżywasz, bo ja w czasie plamienia też miałam krew i myślałam, że już po wszystkim. Niestety trzeba czekać co będzie dalej i czasu się nie pogoni, a nerwy szaleją.
Trzymam kciuki
ania.g, samira, Viv78, mysza1975, Sabina, Mango, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:No i się słuchaj lekarza ;)w końcu to nasz wspólny gin
stąd też jego podejście co do leczenia głowy jest mi znane
Objawy nie są wyznacznikiem ciąży, bo albo mogą być, albo wcale nie muszą. Wiem co przeżywasz, bo ja w czasie plamienia też miałam krew i myślałam, że już po wszystkim. Niestety trzeba czekać co będzie dalej i czasu się nie pogoni, a nerwy szaleją.
Trzymam kciukicaffe, Viv78 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Caffe a ty jak się trzymasz
A tak na w skrócie, to mam problemy z udźwignięciem własnego ciała i to w sumie tyle dolegliwości ciążowych
Zgaga pojawia się sporadycznie, zależy od tego co zjem. Zaparć nie mam w ogóle, bo mały jak ma ciasno to mnie skopie i bez problemu mogę iść do wc.Viv78, mysza1975, samira, iwcia77, Sabina, Mango, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak macie stacje STOPKLATKA TV polecam dziś film 22:10 "Zajście Awaryjne" troszkę smutny ,troszkę wesoły ale bardzo fajny
no i w naszych klimatach
teraz patrze na spis i nie mam tego programuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 21:41
Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Właśnie ja się trzymam, tylko puścić się nie mogę...bo nie mam siły
A tak na w skrócie, to mam problemy z udźwignięciem własnego ciała i to w sumie tyle dolegliwości ciążowych
Zgaga pojawia się sporadycznie, zależy od tego co zjem. Zaparć nie mam w ogóle, bo mały jak ma ciasno to mnie skopie i bez problemu mogę iść do wc.
a to dobry sposób na zaparcia w ciąży ,dziecko skopie mamusie po jelitach i ze tak powiem "kupa " jak ta lala
ale jeszcze dwa tygodnie i spokojnie możesz rodzići zrzucić słodki ciężar
no a niedługo po tobie Ewacaffe, Viv78, mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość
-
samira wrote:hehehe właśnie tak myślałam ze odpowiesz,szczególnie to pierwsze zdanie
a to dobry sposób na zaparcia w ciąży ,dziecko skopie mamusie po jelitach i ze tak powiem "kupa " jak ta lala
ale jeszcze dwa tygodnie i spokojnie możesz rodzići zrzucić słodki ciężar
no a niedługo po tobie Ewa
W sumie gin mi powiedział, ze jeszcze tydzień i mogę się czuć bezpiecznie, tzn. teoretycznie mogę się tak czućJa bym chciała do końca maja "dociągnąć", a potem niech już się dzieje co chce i kiedy chce
iwcia77, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:hehehehe
W sumie gin mi powiedział, ze jeszcze tydzień i mogę się czuć bezpiecznie, tzn. teoretycznie mogę się tak czućJa bym chciała do końca maja "dociągnąć", a potem niech już się dzieje co chce i kiedy chce
iwcia77, caffe, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny