35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:
Cafe już ostatnia prostamoże Twój synek i moja córka będę świętować tego samego dnia? moja coraz jest z 30 mają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 07:54
ania.g, Bliska 77, mysza1975, Iwone lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:
Bliska 77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego Mysza i Aga
ps Dzień dobrypeppapig, Bliska 77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
wczoraj miałam chytry gestapowski plan.. Będę ćwiczyć rano!
przygotowałam gatki, chodakowską i poszłam spać..
i przegrałam tą nierówną walkę z poduszką.. w sumie od samego początku nie miałam szans
wstałam później niż zwykle.. dzisiaj drzemka była 1:15
i pytanie czy macie sposób na to, żeby wstać z łóżka.. męczy mnie to wieczne poranne spóźnianie się ( a moja szefowa nie dość, że dzieci oporządza to jeszcze obiady gotuje!) rano po przebudzeniu nie jestem w stanie ręką ruszyć.. mózg coś tam sobie już działa rozkminia a ciało śpi..o seksie nie ma mowy
latam potem jak kot z pęcherzem
masakra jakaś
Bursztyn, peppapig, ania.g, samira, Pusurek, Bliska 77, mysza1975, Sabina, Kate 75, moremi, Mega, polarmiś, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wczoraj miałam chytry gestapowski plan.. Będę ćwiczyć rano!
przygotowałam gatki, chodakowską i poszłam spać..
i przegrałam tą nierówną walkę z poduszką.. w sumie od samego początku nie miałam szansczasem tylko mistrzowie Zen, ale tylko czasem
Reni wrote:
i pytanie czy macie sposób na to, żeby wstać z łóżka.. męczy mnie to wieczne poranne spóźnianie się ( a moja szefowa nie dość, że dzieci oporządza to jeszcze obiady gotuje!) rano po przebudzeniu nie jestem w stanie ręką ruszyć.. mózg coś tam sobie już działa rozkminia a ciało śpi..o seksie nie ma mowy
latam potem jak kot z pęcherzem
masakra jakaśWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 09:07
Mango, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
-
do miszcza zen mi daleko..
wczesne pójście spać też nie działa im dłużej śpię tym bardziej jestem padnięta więc takie 6-7 godz jest ok
ja szybko śpię
Bursztyn wrote:Testuje wszesne pojscie spac, ale i tak nie chce mi sie rano wstawac...ania.g, mysza1975, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni kurde też mam ten problem obiecuje sobie wstane godzinke wcześniej pobiegam bo koło lasu mieszkam i prysznic machne i z dziećmi do szkoły zdążę... wiem,że się da bo tak robiłam ale coś oklapłam. Potrzebuje kopa w dupe poprostu.
Bliska 77, Sabina, Reni lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:do miszcza zen mi daleko..
wczesne pójście spać też nie działa im dłużej śpię tym bardziej jestem padnięta więc takie 6-7 godz jest ok
ja szybko śpięWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 09:16
samira, Bliska 77, Reni, mysza1975, Sabina, Mango, polarmiś, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też lubię spać...mój chłop mi mówi,że całe życie prześpie! Wszędzie zasnę...wstyd mi trochę
Aaa fakt najlepiej się zakochać...Nie chcę sie jeść,motyle w brzuchu,te sprawy,.... ja się pisze jak cośania.g, samira, Bliska 77, moremi, mysza1975, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny