35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cala prawdaBozia3 wrote:ja to rozumiem, bo nie masz na razie efektu..a tak na słuchanie to nie działa....
Ale jak już będziesz trzymać na rękach swoje dziecko...to Twoja dupa i cycki jakoś przestaną być aż tak ważne - zobaczysz
Bo wierzę, że CI się uda...
-
nick nieaktualnyTja...samira wrote:eee tam w ciąży można przytyć do 14kg
Pasurku to nic straconego jeszcze masz 4miesiace do końca 
Wzielam sobie Prince Polo na pocieche...
Juz wymusilam na chopie 1 godzine dziennie wolnosci po urodzeniu Adamka na katorgi z Chodakowska. I chocby sie palilo i walilo, ja cwicze - oni sobie radza. Jak pieluche zmienic - zmieni, jak cycka dac - to tez, kurna, da! Bo matka bedzie walczyc o figure!
iwcia77, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
piękne zdjęcia, choć 6 jest jednak trochę przeładowanaPusurek wrote:Dzizas, zobaczcie jakie piekne! Nie natretne, nie przeladowane, cuda!

http://kielce.gazeta.pl/kielce/56,47262,15898461,Foto_baby_boom__Zobacz_niezwykle_portrety_niemowlakow.html#TRNajCzytSST
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:piękne zdjęcia, choć 6 jest jednak trochę przeładowana

No, nie wszystkie sa idealne, ale wiekszosc naprawde stylowa. W tym rodzaju fotografii trzeba duzo umiejetnosci, zeby nie otrzec sie o kicz, niestety. Choc sa na pewno rodzice, ktorym i ta forma sie spodoba. Ze wiadereczko, lopateczka, drabinka, sloneczko i palma sztuczna.
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:foty fajne, oprocz 6
dziecko wyglada jak umalowane
za to fotka z panem z tatuazem- mrauuu...
Tez sobie pomyslalam, ze pewnie moj chlop tez by chcial taka fotke ( albo ja bym chciala
), bo tez ma tatuaz.
Napnie bicho i pamiatka jest! 
Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No to dla tych co w okolicach Krakowa polecam moją koleżankę fotografa:
http://www.agnieszkaszandula.pl/
albo
http://www.agnieszkaszandula.pl/strona/index.php
sama się zastanawiam czy bliżej lata nie zrobić sobie sesji z brzuszkiem.
-
nick nieaktualnyDzizas, jakie nastolatki sa irytujace! Dziecko szlo na trening lekkiej, dzis bieganie po stadionie. A deszcz leje jak z cebra. Ale nie wlozy spodni przeciwdeszczowych ( sportowych ), bo brzydko wyglada... Rece mi opadaja w takich momentach...
Musialam gebe wydrzec na nia... I nawet nie mam wyrzutow sumienia z tego powodu. Chyba ze mnie ch... nie matka.
Reni, nick nieaktualny, ania.g, mysza1975, Mega, malgos741, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyte zdjęcia bobasów super ,najładniejsze to z tata (wzruszające ) i w hamaku a ta szóstka byłaby ok. gdyby nie stylizacja zdjęcia bo dziecko ma piękne oczy i włoski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 18:37
-
Już jestem. Będę miała synka
Nawet mam zdjęcie z usg jajek
Marcel ma 10 cm. Wszystko na obecną chwilę jest dobrze. Bóle brzucha, tak jak pisałyście są spowodowane rozciąganiem macicy a może bardziej boleć bo jestem już po dwóch cesarkach i sporo tam zamieszania. Ale się cieszę, kamień z serca spadł. No przynajmniej do następnej wizyty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 19:18
mysza1975, EwaT, Simba, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, malgos741, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Viv78, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, Bozia3, Iwone, paszczakin, Kate 75, Bliska 77, gosia7122, Niuta lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyGratuluję synka Marcela - fajne imięania.g wrote:Już jestem. Będę miała synka
Nawet mam zdjęcie z usg jajek
Marcel ma 10 cm. Wszystko na obecną chwilę jest dobrze. Bóle brzucha, tak jak pisałyście są spowodowane rozciąganiem macicy a może bardziej boleć bo jestem już po dwóch cesarkach i sporo tam zamieszania. Ale się cieszę, kamień z serca spadł. No przynajmniej do następnej wizyty 

I dobrze ze te bóle to tylko z tego ze synek rośnie i się rozciąga jego mieszkanko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 19:29
ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja do tej drugiej kolejki po dziewczynkę chyba ze nie będize wyboru to biorę chłopcaEwaT wrote:super Aniu,, witaj w klubie...
coś dużo synków na forum, która następna?

aaa Ewo ładny brzuszek masz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 19:30
EwaT, Mango lubią tę wiadomość
-
To było imię z mojej listy imion męskich i jedyne które od razu spodobało się mojemu samcowi.samira wrote:Gratuluję synka Marcela - fajne imię

I dobrze ze te bóle to tylko z tego ze synek rośnie i się rozciąga jego mieszkanko
Matka fantastycznej 4