35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:ja to rozumiem, bo nie masz na razie efektu..a tak na słuchanie to nie działa....
Ale jak już będziesz trzymać na rękach swoje dziecko...to Twoja dupa i cycki jakoś przestaną być aż tak ważne - zobaczyszBo wierzę, że CI się uda...
-
nick nieaktualnysamira wrote:eee tam w ciąży można przytyć do 14kg
Pasurku to nic straconego jeszcze masz 4miesiace do końca
Wzielam sobie Prince Polo na pocieche...
Juz wymusilam na chopie 1 godzine dziennie wolnosci po urodzeniu Adamka na katorgi z Chodakowska. I chocby sie palilo i walilo, ja cwicze - oni sobie radza. Jak pieluche zmienic - zmieni, jak cycka dac - to tez, kurna, da! Bo matka bedzie walczyc o figure!iwcia77, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Dzizas, zobaczcie jakie piekne! Nie natretne, nie przeladowane, cuda!
http://kielce.gazeta.pl/kielce/56,47262,15898461,Foto_baby_boom__Zobacz_niezwykle_portrety_niemowlakow.html#TRNajCzytSSTPusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:piękne zdjęcia, choć 6 jest jednak trochę przeładowana
No, nie wszystkie sa idealne, ale wiekszosc naprawde stylowa. W tym rodzaju fotografii trzeba duzo umiejetnosci, zeby nie otrzec sie o kicz, niestety. Choc sa na pewno rodzice, ktorym i ta forma sie spodoba. Ze wiadereczko, lopateczka, drabinka, sloneczko i palma sztuczna.
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:foty fajne, oprocz 6
dziecko wyglada jak umalowane
za to fotka z panem z tatuazem- mrauuu...
Tez sobie pomyslalam, ze pewnie moj chlop tez by chcial taka fotke ( albo ja bym chciala), bo tez ma tatuaz.
Napnie bicho i pamiatka jest!
Mega, samira lubią tę wiadomość
-
No to dla tych co w okolicach Krakowa polecam moją koleżankę fotografa:
http://www.agnieszkaszandula.pl/
albo
http://www.agnieszkaszandula.pl/strona/index.php
sama się zastanawiam czy bliżej lata nie zrobić sobie sesji z brzuszkiem.samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzizas, jakie nastolatki sa irytujace! Dziecko szlo na trening lekkiej, dzis bieganie po stadionie. A deszcz leje jak z cebra. Ale nie wlozy spodni przeciwdeszczowych ( sportowych ), bo brzydko wyglada... Rece mi opadaja w takich momentach...
Musialam gebe wydrzec na nia... I nawet nie mam wyrzutow sumienia z tego powodu. Chyba ze mnie ch... nie matka.Reni, samira, ania.g, mysza1975, Mega, malgos741, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Już jestem. Będę miała synka
Nawet mam zdjęcie z usg jajek
Marcel ma 10 cm. Wszystko na obecną chwilę jest dobrze. Bóle brzucha, tak jak pisałyście są spowodowane rozciąganiem macicy a może bardziej boleć bo jestem już po dwóch cesarkach i sporo tam zamieszania. Ale się cieszę, kamień z serca spadł. No przynajmniej do następnej wizyty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 19:18
mysza1975, EwaT, Simba, iwcia77, samira, Mega, malgos741, Pusurek, Bursztyn, kkisia, Viv78, anna maria, polarmiś, mama78, Mango, Bozia3, Iwone, paszczakin, Kate 75, Bliska 77, gosia7122, Niuta lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Już jestem. Będę miała synka
Nawet mam zdjęcie z usg jajek
Marcel ma 10 cm. Wszystko na obecną chwilę jest dobrze. Bóle brzucha, tak jak pisałyście są spowodowane rozciąganiem macicy a może bardziej boleć bo jestem już po dwóch cesarkach i sporo tam zamieszania. Ale się cieszę, kamień z serca spadł. No przynajmniej do następnej wizyty
I dobrze ze te bóle to tylko z tego ze synek rośnie i się rozciąga jego mieszkankoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 19:29
ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:super Aniu,, witaj w klubie...
coś dużo synków na forum, która następna?
aaa Ewo ładny brzuszek maszWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 19:30
EwaT, Mango lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Gratuluję synka Marcela - fajne imię
I dobrze ze te bóle to tylko z tego ze synek rośnie i się rozciąga jego mieszkankosamira lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4