Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no grubo ;-)
    iwcia77 wrote:
    ja myslalam ze skrot sz. m jest od SZANOWNEGO MEZA ...ale siary nie chcialam robic :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zajebiosa , mowie ci! :D mokrutko jak w bagienku :D a kwachy zakupione?
    Bursztyn wrote:
    a propos zeli, to zakupilam Conceive + i bede uzywac w tym cyklu :)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi tez ...ale co to jest KONIZACJA SZANOWNEGO MEZA to juz nie wiedzialam :)
    paszczakin wrote:
    bo Wy takie swiete... mi sie tylko z koniem skojarzylo ;)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bo jesteśmy .. czasami tylko aureola mi zlata ;-)
    hehehe :)
    moja posklejana, zadrutowana, zeby te kawalki sie jakos trzymaly, z daleka nie widac ze rozklekotana ;)

iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    buehehehehe!!!!! :)
    tylko czy Simba pozwoli sobie zalozyc czapke...? ;)

Dla Simby znajdziemy inna role. Moze robic za jajko! :D Albo za koszyczek? Opcji jest wiele. ;) :D

ania.g, Simba lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    zajebiosa , mowie ci! :D mokrutko jak w bagienku :D a kwachy zakupione?
    jeszcze nie, narazie zalatwilam sprawy od dupy strony ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja mnie w glowe uciskala i powodowala migreny , wiec sciagnelam :) czasem zaloze dla ozdoby :) na "proby choru" :D
    Reni wrote:
    bo jesteśmy .. czasami tylko aureola mi zlata ;-)

Bursztyn, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

• KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 5 maja 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja tez tak na poczatku przeczytalam ! :)

nie no laski...teraz spadlam z krzesla...kanonizowane to my wszystkie bedziem hhah Matki Polki :D

iwcia77, Reni, ania.g, nick nieaktualny, malgos741, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ranyy Pusurek, nie oslabiaj ;) kisielek taki?

ja na szczesie nie mam ze sluzami problemu (przereklamowane toto, ani przy seksie niezafajne, ani w zrobieniu ciazy jak widac nie pomoglo). Moze dlatego, ze do kazdego chleba wrzucam pol szklanki siemienia ? Ale wtedy jest tez tylko opcja gryzionego (mielony robi glut w chlebie) no i do tego jest upieczony..

No Ci mowie Ci! Dziecko moje jadlo z Nutella... Ja az daleko nie poszlam. ;)
    A co do pieczonego siemienia, to na mnie nie dzialal, bo on juz chyba wtedy jest nieaktywny. Jadlam od dawna cale kilogramy chlebka chrupkiego ( z przepisu na skandynawski ) i zadnego po nim dzialania nie bylo. A po zaparzonym i owszem, tak. :)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja sie pytam- co w tym fajnego?
    dla mnie to bedzie atrakcja poniewaz cierpie na suchoty

iwcia77, Simba, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dla Simby znajdziemy inna role. Moze robic za jajko! :D Albo za koszyczek? Opcji jest wiele. ;) :D
    coraz lepiej, szczegolnie z tym koszem ;) ciekawe co na to Simba?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ,ze sie slizga :), w przepisie podali 1 lyzeczke , ale ja stosuje pol i tez jest fajnie, bo ja to na suchoty dowcipne cierpie...no ale ty napisalas ze ty ze sluzem nie masz problemu...
    paszczakin wrote:
    ja sie pytam- co w tym fajnego?

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No Ci mowie Ci! Dziecko moje jadlo z Nutella... Ja az daleko nie poszlam. ;)
    A co do pieczonego siemienia, to na mnie nie dzialal, bo on juz chyba wtedy jest nieaktywny. Jadlam od dawna cale kilogramy chlebka chrupkiego ( z przepisu na skandynawski ) i zadnego po nim dzialania nie bylo. A po zaparzonym i owszem, tak. :)
    ja tez uwaqzam ze to jest dobre
    dolewalam soku, np. z mango takiego grubego- przecierowego i robil sie fantastyczny kisiel, moglabym to zrec na okraglo

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 5 maja 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wierzcie mi kobitki jak jest ciagle sucho to masaaakra...a ja mam prawie ciagle tak :( moze macie racje Jakis zel, nie wiem czy ten mozna przez Internet zamowic tu w ´Niemczech, zaraz zobacze. a siemie juz sie warzy, kisi, czy co tam sie z nim robi.
    kanonizacje szanownego meza.. :D leze i kwicze

iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez tak zaczynalam historie na tym blyskotliwym forum :) spadalam z krzesla, obsmarkiwalam monitor itp, wiec reakcja jak najbardziej normalna :D
    KATHARINKA wrote:
    nie no laski...teraz spadlam z krzesla...kanonizowane to my wszystkie bedziem hhah Matki Polki :D

Mango, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zalukaj na ta stronke :

http://www.jestemplodna.pl/produkt/zel-ulatwiajacy-zaplodnienie-conceive-plus-75ml/
    KATHARINKA wrote:
    wierzcie mi kobitki jak jest ciagle sucho to masaaakra...a ja mam prawie ciagle tak :( moze macie racje Jakis zel, nie wiem czy ten mozna przez Internet zamowic tu w ´Niemczech, zaraz zobacze. a siemie juz sie warzy, kisi, czy co tam sie z nim robi.
    kanonizacje szanownego meza.. :D leze i kwicze

• Simba Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Zamek w Owuli mnie rozlozyl. Brzmi totalnie realnie ;) Juz nie bede miec owulacji, bede udawac sie do zamku w Owuli ;)

Simba, gratulacje jajek. Moglabys teraz byc na swiateczniej kartce Pusurka, bo jestes kotem znoszacym jajk czyli w gruncie rzeczy kura ;)

Dzieki :)
    Dzisiaj znowu mialam badanie krwi. Cos czuje przez skore, ze bede miec punkcje w tym tygodniu.

Reni, nick nieaktualny, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie cierpię tego..
    normalnie.. mogłabym malować w tym czasie paznokcie.. aż żal mi mojego M .. bidulek człowiek się stara a ja tylko myślę kkiedy skończy i czy będzie złoty strzał..
    paszczakin wrote:
    no na to wyglada.. ja juz nie wiem co to seks przez te cale "starania".

Moj cykl sklada sie glownie z abstynencji- najpierw okres, potem kilka dni (i tyle!) hulaj dusza, potem juz nie wolno, bo chlopakow na inseminacje trzeba zbierac, a po inseminacji progesteron dowcipnie 3 razy dziennie, wiec znowu nie bardzo..

Bursztyn, nick nieaktualny, EwaT, mysza1975, Mega, Viv78 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 5 maja 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie to zaczyna byc meczace, seks najlepiej jak jest spontaniczny a nie u mnie, dzsiaj jeszscze nie, zeby sie plemniki odrodzily, potem juz, bo beda za stare, potem juz nie, bo przed @ sie nie oplaca itd tylko o tym mysle, nawet facet twierdzi ze swiruje :( jego ex byla 3 razy w ciazy z nim i 3 razy usunela, a ja nie moge! wiecie czasem mam takiego dola przez to ze mi sie nic nie chce, namietnosc ucieka jak powietrze z dziurawego balona.. on sie tez co miesiac dopatruje Jakis oznak a tu duuuupa przylazi ta zaraza jak w zegarku :(

iwcia77, ania.g, nick nieaktualny, EwaT, malgos741, mysza1975, Mega, Viv78 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    buehehehehe!!!!! :)
    tylko czy Simba pozwoli sobie zalozyc czapke...? ;)

Na glowe tylko rajstopy. Remember? :)

iwcia77, Bursztyn, Reni, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 3063 3064 3065 3066 3067 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ