X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no grubo ;-)
    iwcia77 wrote:
    ja myslalam ze skrot sz. m jest od SZANOWNEGO MEZA ...ale siary nie chcialam robic :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zajebiosa , mowie ci! :D mokrutko jak w bagienku :D a kwachy zakupione?
    Bursztyn wrote:
    a propos zeli, to zakupilam Conceive + i bede uzywac w tym cyklu :)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi tez ...ale co to jest KONIZACJA SZANOWNEGO MEZA to juz nie wiedzialam :)
    paszczakin wrote:
    bo Wy takie swiete... mi sie tylko z koniem skojarzylo ;)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bo jesteśmy .. czasami tylko aureola mi zlata ;-)
    hehehe :)
    moja posklejana, zadrutowana, zeby te kawalki sie jakos trzymaly, z daleka nie widac ze rozklekotana ;)

iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    buehehehehe!!!!! :)
    tylko czy Simba pozwoli sobie zalozyc czapke...? ;)

Dla Simby znajdziemy inna role. Moze robic za jajko! :D Albo za koszyczek? Opcji jest wiele. ;) :D

ania.g, Simba lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    zajebiosa , mowie ci! :D mokrutko jak w bagienku :D a kwachy zakupione?
    jeszcze nie, narazie zalatwilam sprawy od dupy strony ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja mnie w glowe uciskala i powodowala migreny , wiec sciagnelam :) czasem zaloze dla ozdoby :) na "proby choru" :D
    Reni wrote:
    bo jesteśmy .. czasami tylko aureola mi zlata ;-)

Bursztyn, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

• KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 5 maja 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja tez tak na poczatku przeczytalam ! :)

nie no laski...teraz spadlam z krzesla...kanonizowane to my wszystkie bedziem hhah Matki Polki :D

iwcia77, Reni, ania.g, samira, malgos741, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ranyy Pusurek, nie oslabiaj ;) kisielek taki?

ja na szczesie nie mam ze sluzami problemu (przereklamowane toto, ani przy seksie niezafajne, ani w zrobieniu ciazy jak widac nie pomoglo). Moze dlatego, ze do kazdego chleba wrzucam pol szklanki siemienia ? Ale wtedy jest tez tylko opcja gryzionego (mielony robi glut w chlebie) no i do tego jest upieczony..

No Ci mowie Ci! Dziecko moje jadlo z Nutella... Ja az daleko nie poszlam. ;)
    A co do pieczonego siemienia, to na mnie nie dzialal, bo on juz chyba wtedy jest nieaktywny. Jadlam od dawna cale kilogramy chlebka chrupkiego ( z przepisu na skandynawski ) i zadnego po nim dzialania nie bylo. A po zaparzonym i owszem, tak. :)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja sie pytam- co w tym fajnego?
    dla mnie to bedzie atrakcja poniewaz cierpie na suchoty

iwcia77, Simba, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dla Simby znajdziemy inna role. Moze robic za jajko! :D Albo za koszyczek? Opcji jest wiele. ;) :D
    coraz lepiej, szczegolnie z tym koszem ;) ciekawe co na to Simba?

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ,ze sie slizga :), w przepisie podali 1 lyzeczke , ale ja stosuje pol i tez jest fajnie, bo ja to na suchoty dowcipne cierpie...no ale ty napisalas ze ty ze sluzem nie masz problemu...
    paszczakin wrote:
    ja sie pytam- co w tym fajnego?

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No Ci mowie Ci! Dziecko moje jadlo z Nutella... Ja az daleko nie poszlam. ;)
    A co do pieczonego siemienia, to na mnie nie dzialal, bo on juz chyba wtedy jest nieaktywny. Jadlam od dawna cale kilogramy chlebka chrupkiego ( z przepisu na skandynawski ) i zadnego po nim dzialania nie bylo. A po zaparzonym i owszem, tak. :)
    ja tez uwaqzam ze to jest dobre
    dolewalam soku, np. z mango takiego grubego- przecierowego i robil sie fantastyczny kisiel, moglabym to zrec na okraglo

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 5 maja 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wierzcie mi kobitki jak jest ciagle sucho to masaaakra...a ja mam prawie ciagle tak :( moze macie racje Jakis zel, nie wiem czy ten mozna przez Internet zamowic tu w ´Niemczech, zaraz zobacze. a siemie juz sie warzy, kisi, czy co tam sie z nim robi.
    kanonizacje szanownego meza.. :D leze i kwicze

iwcia77, samira, mysza1975, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez tak zaczynalam historie na tym blyskotliwym forum :) spadalam z krzesla, obsmarkiwalam monitor itp, wiec reakcja jak najbardziej normalna :D
    KATHARINKA wrote:
    nie no laski...teraz spadlam z krzesla...kanonizowane to my wszystkie bedziem hhah Matki Polki :D

Mango, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zalukaj na ta stronke :

http://www.jestemplodna.pl/produkt/zel-ulatwiajacy-zaplodnienie-conceive-plus-75ml/
    KATHARINKA wrote:
    wierzcie mi kobitki jak jest ciagle sucho to masaaakra...a ja mam prawie ciagle tak :( moze macie racje Jakis zel, nie wiem czy ten mozna przez Internet zamowic tu w ´Niemczech, zaraz zobacze. a siemie juz sie warzy, kisi, czy co tam sie z nim robi.
    kanonizacje szanownego meza.. :D leze i kwicze

• Simba Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Zamek w Owuli mnie rozlozyl. Brzmi totalnie realnie ;) Juz nie bede miec owulacji, bede udawac sie do zamku w Owuli ;)

Simba, gratulacje jajek. Moglabys teraz byc na swiateczniej kartce Pusurka, bo jestes kotem znoszacym jajk czyli w gruncie rzeczy kura ;)

Dzieki :)
    Dzisiaj znowu mialam badanie krwi. Cos czuje przez skore, ze bede miec punkcje w tym tygodniu.

Reni, Pusurek, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie cierpię tego..
    normalnie.. mogłabym malować w tym czasie paznokcie.. aż żal mi mojego M .. bidulek człowiek się stara a ja tylko myślę kkiedy skończy i czy będzie złoty strzał..
    paszczakin wrote:
    no na to wyglada.. ja juz nie wiem co to seks przez te cale "starania".

Moj cykl sklada sie glownie z abstynencji- najpierw okres, potem kilka dni (i tyle!) hulaj dusza, potem juz nie wolno, bo chlopakow na inseminacje trzeba zbierac, a po inseminacji progesteron dowcipnie 3 razy dziennie, wiec znowu nie bardzo..

Bursztyn, samira, EwaT, mysza1975, Mega, Viv78 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 5 maja 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie to zaczyna byc meczace, seks najlepiej jak jest spontaniczny a nie u mnie, dzsiaj jeszscze nie, zeby sie plemniki odrodzily, potem juz, bo beda za stare, potem juz nie, bo przed @ sie nie oplaca itd tylko o tym mysle, nawet facet twierdzi ze swiruje :( jego ex byla 3 razy w ciazy z nim i 3 razy usunela, a ja nie moge! wiecie czasem mam takiego dola przez to ze mi sie nic nie chce, namietnosc ucieka jak powietrze z dziurawego balona.. on sie tez co miesiac dopatruje Jakis oznak a tu duuuupa przylazi ta zaraza jak w zegarku :(

iwcia77, ania.g, samira, EwaT, malgos741, mysza1975, Mega, Viv78 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    buehehehehe!!!!! :)
    tylko czy Simba pozwoli sobie zalozyc czapke...? ;)

Na glowe tylko rajstopy. Remember? :)

iwcia77, Bursztyn, Reni, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 3063 3064 3065 3066 3067 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ