35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Ranyy Pusurek, nie oslabiaj
kisielek taki?
ja na szczesie nie mam ze sluzami problemu (przereklamowane toto, ani przy seksie niezafajne, ani w zrobieniu ciazy jak widac nie pomoglo). Moze dlatego, ze do kazdego chleba wrzucam pol szklanki siemienia ? Ale wtedy jest tez tylko opcja gryzionego (mielony robi glut w chlebie) no i do tego jest upieczony..
No Ci mowie Ci! Dziecko moje jadlo z Nutella... Ja az daleko nie poszlam.
A co do pieczonego siemienia, to na mnie nie dzialal, bo on juz chyba wtedy jest nieaktywny. Jadlam od dawna cale kilogramy chlebka chrupkiego ( z przepisu na skandynawski ) i zadnego po nim dzialania nie bylo. A po zaparzonym i owszem, tak.
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No Ci mowie Ci! Dziecko moje jadlo z Nutella... Ja az daleko nie poszlam.
A co do pieczonego siemienia, to na mnie nie dzialal, bo on juz chyba wtedy jest nieaktywny. Jadlam od dawna cale kilogramy chlebka chrupkiego ( z przepisu na skandynawski ) i zadnego po nim dzialania nie bylo. A po zaparzonym i owszem, tak.
dolewalam soku, np. z mango takiego grubego- przecierowego i robil sie fantastyczny kisiel, moglabym to zrec na okragloPusurek lubi tę wiadomość
-
wierzcie mi kobitki jak jest ciagle sucho to masaaakra...a ja mam prawie ciagle tak
moze macie racje Jakis zel, nie wiem czy ten mozna przez Internet zamowic tu w ´Niemczech, zaraz zobacze. a siemie juz sie warzy, kisi, czy co tam sie z nim robi.
kanonizacje szanownego meza..leze i kwicze
iwcia77, samira, mysza1975, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
ja tez tak zaczynalam historie na tym blyskotliwym forum
spadalam z krzesla, obsmarkiwalam monitor itp, wiec reakcja jak najbardziej normalna
KATHARINKA wrote:nie no laski...teraz spadlam z krzesla...kanonizowane to my wszystkie bedziem hhah Matki PolkiMango, Mega lubią tę wiadomość
-
zalukaj na ta stronke :
http://www.jestemplodna.pl/produkt/zel-ulatwiajacy-zaplodnienie-conceive-plus-75ml/KATHARINKA wrote:wierzcie mi kobitki jak jest ciagle sucho to masaaakra...a ja mam prawie ciagle takmoze macie racje Jakis zel, nie wiem czy ten mozna przez Internet zamowic tu w ´Niemczech, zaraz zobacze. a siemie juz sie warzy, kisi, czy co tam sie z nim robi.
kanonizacje szanownego meza..leze i kwicze
-
paszczakin wrote:Zamek w Owuli mnie rozlozyl. Brzmi totalnie realnie
Juz nie bede miec owulacji, bede udawac sie do zamku w Owuli
Simba, gratulacje jajek. Moglabys teraz byc na swiateczniej kartce Pusurka, bo jestes kotem znoszacym jajk czyli w gruncie rzeczy kura
Dzieki
Dzisiaj znowu mialam badanie krwi. Cos czuje przez skore, ze bede miec punkcje w tym tygodniu.Reni, Pusurek, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
ja też nie cierpię tego..
normalnie.. mogłabym malować w tym czasie paznokcie.. aż żal mi mojego M .. bidulek człowiek się stara a ja tylko myślę kkiedy skończy i czy będzie złoty strzał..
paszczakin wrote:no na to wyglada.. ja juz nie wiem co to seks przez te cale "starania".
Moj cykl sklada sie glownie z abstynencji- najpierw okres, potem kilka dni (i tyle!) hulaj dusza, potem juz nie wolno, bo chlopakow na inseminacje trzeba zbierac, a po inseminacji progesteron dowcipnie 3 razy dziennie, wiec znowu nie bardzo..Bursztyn, samira, EwaT, mysza1975, Mega, Viv78 lubią tę wiadomość
-
wlasnie to zaczyna byc meczace, seks najlepiej jak jest spontaniczny a nie u mnie, dzsiaj jeszscze nie, zeby sie plemniki odrodzily, potem juz, bo beda za stare, potem juz nie, bo przed @ sie nie oplaca itd tylko o tym mysle, nawet facet twierdzi ze swiruje
jego ex byla 3 razy w ciazy z nim i 3 razy usunela, a ja nie moge! wiecie czasem mam takiego dola przez to ze mi sie nic nie chce, namietnosc ucieka jak powietrze z dziurawego balona.. on sie tez co miesiac dopatruje Jakis oznak a tu duuuupa przylazi ta zaraza jak w zegarku
iwcia77, ania.g, samira, EwaT, malgos741, mysza1975, Mega, Viv78 lubią tę wiadomość