35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale nazwa zamku fajna
taka w naszych forumowych klimatach
Bozia3 wrote:Witam się i ja..Przegapiłam Simbę, ale tak z tajniaka po nocy to nieładnie..
Viv - gratulacje
Ania - rozciągające się więzadła bolą mięśniowo - trochę jak naciągnięte ścięgna, albo zakwasy - to jest taki ból i mnie dokucza bardzo - szczególnie jak długo siedzę i gwałtownie wstanę, to zwija mnie w pół. A inny rodzaj bólu brzucha skonsultowałąbym z lekarzem.
Ja wróciłam po długim weekendzie spędzonym w Kotlinie Kłodzkiej w domu w lesie - było super - tylko piątek cały dzień w domku przy kominku - bo lało niemiłosiernie, Nie zwiedziliśmy nawet połowy zamierzonych obiektów. Byłam w Zamku w Mosznej - tam, gdzie do niedawna leczono zdenerwowanych..... Zamek cudny, ale ja w stanie nerwicy - na psychoterapii w takim zamczysku ponurym - tylko bym sobie chyba pogłębiła chorobę...
Ewa - brzuch gotowy do wystrzałuFajnie, że już ten etap. Ja tyję teraz jakoś na potęgę - mam 8 kg na plusie i jestem na wykresie na belly grubo ponad moją miarkę...
Pojutrze śmigam na połówkowe.mysza1975 lubi tę wiadomość
-
najgorsze jak zobaczylam mine mojej lekarki tutaj po badaniu, zapytala KTO mi to zrobil??? a bylam w Pl prywatnie i sporo kasy zaplacilam za ten zabieg tylko on nic nie powiedzial jakie to moze miec skutki, a nadzerkami w sumie w niczym nie przeszkadzala..
skutkiem tego zabiegu jest ze nie mam prawie wcale sluzu. a jesli jest to wlasnie nieplodny ewentualnie wodnisty ale nigdy ! jak bialko kurze
-
to rzeczywiscie rzeznik musial byc...jak sie domyslam po wypalaniu to tkanki na szyjce macicy sa martwe i nie produkuja sluzu...hm,co jeszcze powiedziala ci ta lekarka?KATHARINKA wrote:najgorsze jak zobaczylam mine mojej lekarki tutaj po badaniu, zapytala KTO mi to zrobil??? a bylam w Pl prywatnie i sporo kasy zaplacilam za ten zabieg tylko on nic nie powiedzial jakie to moze miec skutki, a nadzerkami w sumie w niczym nie przeszkadzala..
skutkiem tego zabiegu jest ze nie mam prawie wcale sluzu. a jesli jest to wlasnie nieplodny ewentualnie wodnisty ale nigdy ! jak bialko kurze
-
Dobre ! Zamek w Owuli brzmi nawet romantycznie a w Luteinie to nawet bajkowoBozia3 wrote:Tak mi się właśnie skojarzyło...
Mógł by się nazywać również Zamek w Owuli, albo Zamek w Luteinie..
polarmiś, Bozia3, Simba, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
teraz w tym cyklu 21 dnia wezmie mi krew na badanie progesteronu (luteiny), pierwsze badanie bylo ok, kazala mi badac temp, co tez robie.. chce faceta zbadac ale on jest plodny, wiemy to juz. jesli nie klapnie, skieruje nas do klinki leczenia nieplodnosci ale to juz slono kosztuje bo w BRD dofinansowanie moga dostac malzenstwa a my nim jeszcze nie jestesmy..ostatecznie sprobujemy inseminacji ale na razie kaze wyluzowac i postarac sie troszke bardziej w tym miesiacu. owulacja wystepuje, sama widzialam na monitorze Pecherzyk
tylko na sex bylo za pozno juz.. kurde wiecie ze nie wiem jak sie wiesiolek nazywa po niemiecku
w niemieckich aptekach trzeba takie rzeczy zamawiac bo nie ma ich na stanie jak w polskich.
polarmiś, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
iwcia77, tak tez mysle ze dlatego nie mam sluzu..bo spalpna tkanka nie moze zrakowiec ale tez nie funkcjonuje prawidlowo, tak oarzona skora na ktorej nie wyrosna wlosy, chyba podobnie to dziala.rodzina mojego faceta robi mi powoli lekki nacisk na ciaze i tylko mnie stresuja niepotrzebnie
iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a nie masz nikogo w pl , zeby poprosic o kupno wiesiolka i wyslania ci go do Niemiec? poszukaj tez na allegro, czesto sprzedawcy wysylaja za granice .KATHARINKA wrote:teraz w tym cyklu 21 dnia wezmie mi krew na badanie progesteronu (luteiny), pierwsze badanie bylo ok, kazala mi badac temp, co tez robie.. chce faceta zbadac ale on jest plodny, wiemy to juz. jesli nie klapnie, skieruje nas do klinki leczenia nieplodnosci ale to juz slono kosztuje bo w BRD dofinansowanie moga dostac malzenstwa a my nim jeszcze nie jestesmy..ostatecznie sprobujemy inseminacji ale na razie kaze wyluzowac i postarac sie troszke bardziej w tym miesiacu. owulacja wystepuje, sama widzialam na monitorze Pecherzyk
tylko na sex bylo za pozno juz.. kurde wiecie ze nie wiem jak sie wiesiolek nazywa po niemiecku
w niemieckich aptekach trzeba takie rzeczy zamawiac bo nie ma ich na stanie jak w polskich.
-
Primel? bo wlasnie wyszukalam sobie w Google ze sie nazywa Nachtkerzenöl.. ok zapytam aptekarza o obie nazwy i zamowie. w pl niestety nie mam nikogo
a powiedzcie ten wiesiolek sie przyjmuje do dnia owulacji czy caly cykl.? i wielkie dzieki za pomoc ! :*
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Witam się i ja..
Przegapiłam Simbę, ale tak z tajniaka po nocy to nieładnie..
Viv - gratulacje
Ania - rozciągające się więzadła bolą mięśniowo - trochę jak naciągnięte ścięgna, albo zakwasy - to jest taki ból i mnie dokucza bardzo - szczególnie jak długo siedzę i gwałtownie wstanę, to zwija mnie w pół. A inny rodzaj bólu brzucha skonsultowałąbym z lekarzem.
Ja wróciłam po długim weekendzie spędzonym w Kotlinie Kłodzkiej w domu w lesie - było super - tylko piątek cały dzień w domku przy kominku - bo lało niemiłosiernie, Nie zwiedziliśmy nawet połowy zamierzonych obiektów. Byłam w Zamku w Mosznej - tam, gdzie do niedawna leczono zdenerwowanych..... Zamek cudny, ale ja w stanie nerwicy - na psychoterapii w takim zamczysku ponurym - tylko bym sobie chyba pogłębiła chorobę...
Ewa - brzuch gotowy do wystrzałuFajnie, że już ten etap. Ja tyję teraz jakoś na potęgę - mam 8 kg na plusie i jestem na wykresie na belly grubo ponad moją miarkę...
Pojutrze śmigam na połówkowe.
no i poniemieckie podziemne bunkry na tych terenach co byłaś ,nie zwiedzałam ale jak byłam w Jedlinie Zdrój kiedyś w sanatorium to historyk który przychodził do nas o nich opowiadał ,kurcze ale jak opowiadał,człowiek się czuł jakby był w tych miejscach w tamtych czasachiwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
WIESIOLEK DO OWULACJI
siemie lniane mozna caly cykl
conceive plus- lubryfikant przed stosunkiem
tzn ja tak stosuje
KATHARINKA wrote:Primel? bo wlasnie wyszukalam sobie w Google ze sie nazywa Nachtkerzenöl.. ok zapytam aptekarza o obie nazwy i zamowie. w pl niestety nie mam nikogoa powiedzcie ten wiesiolek sie przyjmuje do dnia owulacji czy caly cykl.? i wielkie dzieki za pomoc ! :*
samira, KATHARINKA, polarmiś lubią tę wiadomość
-
a po owulce bedziesz sie udawac do zamku w Luteiniepaszczakin wrote:Zamek w Owuli mnie rozlozyl. Brzmi totalnie realnie
Juz nie bede miec owulacji, bede udawac sie do zamku w Owuli
Simba, gratulacje jajek. Moglabys teraz byc na swiateczniej kartce Pusurka, bo jestes kotem znoszacym jajk czyli w gruncie rzeczy kurapaszczakin, Bursztyn, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no niestety ale to sa takie gluty
mi to nie przeszkadza
, ja 2 lyzki do zupy wsypuje do szkalnki (niemielonego siemienia) i zalewam ciepla woda ( nie wrzaca) , odstawiam na 30 min i potem sobie to zjadam
dziewczyny pisaly tez ze mozna zmielic i wsypywac do jogurtow czy platkow sniadaniowych , kwestia gustuKATHARINKA wrote:a te siemie lniane, jak przyrzadzasz, gotujesz czy jesz zmielone, bo raz naparzylam na noc a rano byly takie gluty zimne, bleeeee