35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dzien dobry z deszczowej i zimnej Bawarii brrr jak dobrze ze dzisiaj jeszsze mam wolne..
kochane mam pytanie z innej beczki..moze cos poradzicie, otoz niepokoja mnie moje bardzo niskie temperatury w cyklu. obserwuje co Prawda dwofazowosc cyklu ale temp nigdy nie dochodzi do 37 stopni...ginka powiedziala ze jest ok gdy sa dwie fazy ale dziwne to, a moze wiek tez ma na temp poranne wplyw?
ide parzyc siemie, buziaczkiLucky, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
hej Kobietki
nie zdążyłam wczoraj zatestować buuuuuuuu
Ewo trzymam kciuki za usg, będzie dobrze!
AnnoMario cudowny masz brzuszek, wirtualnie pozwalam sobie go pogłaskać, może się zarażę
Katharinka, niektóre kobiety są niskotemperaturowe (moja ciotka temp ciała ma nie wyższą niż 36,00 - całe życie)- jeżeli dwie fazy są widoczne, to znaczy że taka Twoja uroda i gin ma rację, trzymaj się
idę po swoje siemięSabina, ania.g, Viv78, Bliska 77, samira, anna maria, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Pogoda byle jaka nawet mi sie nie chce stac z wyra , a na 10 ide do fryzjera trzeba cos zrobic dla siebie bo czekanie czy @ przylezie czy nie mnie dobia a test lezacy w szafce kusiLucky, iwcia77, malgos741, samira, inessa, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam
Simba, jaja cudnie wyhodowane. Trzymam kciuki za sobotni transfer
Inessa, przytulam mocno i nie tracę nadziei że zostaniecie rodzicami.
Ewa, powodzenia na usg
Anna Maria, ładny brzuszek
Wczoraj byłam u siostry i dostanę od niej po jej córeczce sporo ciuszków. Ma dużo takich unisexA i wczoraj wygrałam dwie aukcje na allegro. W jednej wygrałam dwie sztuki pajacykòw za 4 zł ( tu nikt nie licytował poza mną) a w drugiej trzy sztuki pajacykòw next za 22 zł ( no tu już licytowało pięć osób). Także po troszku zaczynam kompletować wyprawkę.
malgos741, Sabina, peppapig, samira, Simba, Lucky, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzień dobry.
Ewa powodzenia na usg.
Lukcy kiedy robisz teścior?
Anna Maria piękny brzusio
a ja dziś wcześniej do salonu bo mam wcześniej klientki, u mnie 18 stopni i ma dziś nie padać, zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 08:51
Sabina, ania.g, Bliska 77, samira, anna maria, Lucky lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
mysza1975 wrote:Dziś to się naprawdę zdenerwowałam. Biurokracja kościelna mnie dobija. Mój M jest rozwiedziony cywilnie i oprócz wyroku rozwodowego potrzebne było zeznanie jego i dwóch świadków, że jest stanu wolnego, złożone przed księdzem. Sprowadziliśmy świadków (co wcale nie jest takie łatwe - mój M plus 2 świadkowie plus jeszcze godziny pracy kancelarii), złożyli podpisy, a dziś okazało się, że druk nie ten i cała zabawa od nowa. Popłakałam się najpierw a teraz szlag mnie chce trafić. Gdyby nie to, że goście już zaproszeni to byłabym gotowa powiedzieć księdzu żeby się wypchał.
Sukienka się szyje. Generalnie to będzie pewnie na ostatnią chwile dopasowywana, bo nie wiadomo jak bardzo "urosnę". Fryzjer i babka od makijażu umówiona, kuzyn w ramach prezentu cyknie nam fotki, obrączki zamówione. Nie mamy jeszcze samochodu i zamówionych kwiatków.
Generalnie pełen luz!
Nie miałam takich problemów jak Ty. Pierwszy ślub tylko cywilny. Potem z obecnym najpierw cywilny a dwa lata potem kościelny. Nikt nie żądał ode mnie żadnych dokumentów czy świadków potwierdzających że faktycznie jestem rozwiedziona. Proboszczowi tak zależało żeby polepszyć statystyki że udzielił nam ślubu a mąż do tej pory nie ma bierzmowania. Szlag mnie tylko trafił jak się dopytywał " a zdradziłaś już męża". Dlatego też nikt mnie nie na mówi więcej do spowiedzi a i do instytucji kościelnej jestem skutecznie zniechęcona.Bliska 77, Simba, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyHelol!
Witam w wyjątkowo ponury dzień
Ewa masz moje kciukiwszystko będzie dobrze
Lucky przykro mi
Simba trzymamy się?
Ania ciuszki dla malenstwa.. takie słodkieale Ci dobrze
Pomyslicie że zwariowalam, ale w sobotę zrobię bete. Muszę wiedzieć, bo mam nasilenie astmy i nie biorę dodatkowych leków. A tak będę wiedzieć, zapodam sobie końskie dawki i szybko wrócę do żywych.
Poza tym jutro mamy kontrolę z córka w por. NefrologiznejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 09:06
ania.g, Reni, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
witajcie
Mysza, dobrze że mnie wczoraj przy tych "kościelnych dyskusjach" nie było, powiedziałabym może o jedno słowo za dużo, jak Ci zależy na kościelnym to jeszcze troche cierpliwości
Simba, trzymam kciuki cały czas
Lucky i co z testem?
Inessa, jestem y Wami i życzę Wam z całego serca CUDU
Ewa, daj koniecznie znać co i jak po usg
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 10:03
ania.g, samira lubią tę wiadomość
-
ja wiem zaznaczam, bo karzą zaznaczyć ten najbardziej płodny.. a pojawia się on dosłownie przez chwilę rano
KATHARINKA wrote:witaj Reni. faktycznie tez masz niskie temp...zycze Tobie szybkiego wskoczenia w stale 37 stopninam wszystkim tego zycze..tego sluzu rozciagliwego zazdroszcze ujjj jak zazdroszcze...
-
czy na pewno leki są powodem zrobienia bety?
każdy powód dobry hahah
Sabina wrote:Pomyslicie że zwariowalam, ale w sobotę zrobię bete. Muszę wiedzieć, bo mam nasilenie astmy i nie biorę dodatkowych leków. A tak będę wiedzieć, zapodam sobie końskie dawki i szybko wrócę do żywych.
Poza tym jutro mamy kontrolę z córka w por. NefrologiznejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 10:17
Bliska 77, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
no własnie...
ja miałam podobnie dlatego ślub wzięliśmy w kościele zupełnie obcym
Bliska 77 wrote:Mysza, dobrze że mnie wczoraj przy tych "kościelnych dyskusjach" nie było, powiedziałabym może o jedno słowo za dużo, jak Ci zależy na kościelnym to jeszcze troche cierpliwościBliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
W Krakowie w Galerii Bronowice jest akcja dla ciężarówek - 10-11 maja robią za darmo USG 4D. Kurcze poszłabym, bo fajna pamiątka pewnie by była, ale robione miałam USG wczoraj i doczytałam, że nie powinno się powtarzać po upływie co najmniej 2 tygodni....
samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:podaj normy łatwiej będzie
FSH 5,56 Norma mIU/ml 3.03-8.08 f.folikularna
2.55-16.69 Srodek cyklu
1.38-5.47 f.lutelana
26.72-133.41 po menopauzie
LH 5,58 Norma mIU/ml 1.8-11.78 f.folikularna
7,59-89.08 Srodek cyklu
0,56-14,00 f.lutelana
5.16-61.99 po menopauzie bez HTZ
Estriadol 50,58 Norma pg/ml 21-251--f.folikularna
38.0-649 Srodek cyklu
21.0-312 po menopauzie bez HTZ
do 144 po menopauzie z HTZ
Prolaktyna 29.08 Norma ng/ml min. 3,46 max 19.4
Dziękuję z góry za pomoc i odpowiedzi:)
Szczerze jestem najgorszych myśli....
-
nick nieaktualnyKATHARINKA wrote:dzien dobry z deszczowej i zimnej Bawarii brrr jak dobrze ze dzisiaj jeszsze mam wolne..
kochane mam pytanie z innej beczki..moze cos poradzicie, otoz niepokoja mnie moje bardzo niskie temperatury w cyklu. obserwuje co Prawda dwofazowosc cyklu ale temp nigdy nie dochodzi do 37 stopni...ginka powiedziala ze jest ok gdy sa dwie fazy ale dziwne to, a moze wiek tez ma na temp poranne wplyw?
ide parzyc siemie, buziaczki -
nick nieaktualnymamuśka37 wrote:Oczywiście przegapiłam:(
FSH 5,56 Norma mIU/ml 3.03-8.08 f.folikularna
2.55-16.69 Srodek cyklu
1.38-5.47 f.lutelana
26.72-133.41 po menopauzie
LH 5,58 Norma mIU/ml 1.8-11.78 f.folikularna
7,59-89.08 Srodek cyklu
0,56-14,00 f.lutelana
5.16-61.99 po menopauzie bez HTZ
Estriadol 50,58 Norma pg/ml 21-251--f.folikularna
38.0-649 Srodek cyklu
21.0-312 po menopauzie bez HTZ
do 144 po menopauzie z HTZ
Prolaktyna 29.08 Norma ng/ml min. 3,46 max 19.4
Dziękuję z góry za pomoc i odpowiedzi:)
Szczerze jestem najgorszych myśli....
Moim zadnie masz wylacznie problem z prolaktyna, ktora da sie szybko zbic. Mam nadzieje, ze dwa dni przed owulacja zrobisz estradiol i lh a 7 dni po owulacji progesteron wtedy bedzie Twoj cykl w miare czytelny - choc jeden cykl wiosny nie czyni:-)
Co z badaniami tarczycy?
Kate 75 lubi tę wiadomość