35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a ja to nawet teraz cywilnego nie mam...
Chyba jestem konkubina..
Bozia3, Bozia3, peppapig, samira, Mega, mysza1975, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Moim zadnie masz wylacznie problem z prolaktyna, ktora da sie szybko zbic. Mam nadzieje, ze dwa dni przed owulacja zrobisz estradiol i lh a 7 dni po owulacji progesteron wtedy bedzie Twoj cykl w miare czytelny - choc jeden cykl wiosny nie czyni:-)
Co z badaniami tarczycy?
Dziękuję za odpowiedź) Badania tarczycy w trakcie... u mnie nawet na prywatną wizytę do endo czeka się dwa miesiące:( Może mała podpowiedz jakie zrobić to poszłabym już z wynikami do niego .Tak abym niczego nie przegapiła
Oczywiście badania wykonam tak jak napisałaś -
nick nieaktualnymamuśka37 wrote:Dziękuję za odpowiedź
) Badania tarczycy w trakcie... u mnie nawet na prywatną wizytę do endo czeka się dwa miesiące:( Może mała podpowiedz jakie zrobić to poszłabym już z wynikami do niego .Tak abym niczego nie przegapiła
peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:hello..
odepchnelam kolejny kamien milowy w pracy i odetchnelam.. jeszcze tydzien, dwazajebiscie wielkie raporty i wracam do normalnego tempa tak, ze i na forum czas starczy..
ale jestem kurde durna, zawsze musi byc tak:
i po tym, jak (phew, 6 godzin przed terminem) koncze ta moja prace, dobrze zrobiona, ale w zajebistym stresie, to zawsze sobie obiecuje racjonalizacje.ze zaczne 2 tygonie przed terminem. Bo spac po nocach nie moge przez to, ale kurde- jak nie mam siekiery nad glowa to kreatywnosc, wydajnosc i jakosc spada na leb na szyje.. -
polarmiś wrote:Konkubina - brzmi blisko kury i inkubatora- tez bym chciala. Ja jestem cywilna zona a slub byl blyskawiczny i malo rozdmuchany - my i swiadkowie. Potrzebny byl papierek - dlal uczuc zbedna formalnosc.
peppapig, Sabina, Mega, samira, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Paszczakin wykres super - i cierpię na tą samą dolegliwość, praktycznie przez całe moje życie..
To jest chyba też ta hormonalna wyżyna, o której pisała ostatnio Bursztyn....Bez tego ciśnienia mało by się w życiu zrobiło chyba....
Bursztyn, Sabina, samira, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni każda ciaza jest cudem, ale jakbym zaszła w tym cyklu to byłby 8 cud świata
. Jednak zanim zapodam sobie tyle leków muszę mieć pewność
Reni, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
a ja wczoraj nie kupiłam żelu .. pani w aptece nie znała go i pytała się czy pisze się przez k czy c ..nie ma takiego żelu konsejż .. wyszłam
cóż w tym cyklu nie zdążę ale jak się nie uda to w przyszłym cyklu kupię wcześniejBursztyn, peppapig, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a ja wczoraj nie kupiłam żelu .. pani w aptece nie znała go i pytała się czy pisze się przez k czy c ..nie ma takiego żelu konsejż .. wyszłam
cóż w tym cyklu nie zdążę ale jak się nie uda to w przyszłym cyklu kupię wcześniej -
Reni wrote:a ja wczoraj nie kupiłam żelu .. pani w aptece nie znała go i pytała się czy pisze się przez k czy c ..nie ma takiego żelu konsejż .. wyszłam
cóż w tym cyklu nie zdążę ale jak się nie uda to w przyszłym cyklu kupię wcześniej
konsejż
piekne !Reni lubi tę wiadomość
-
ooo dobrze wiedzieć.. a w jakich drogeriach? pewnie na rossmana nie ma co liczyć ..Bozia3 wrote:najlepiej polować na ten żel w drogeriach - jest dużo taniej niż w aptekach, albo szukaj na allegro - też można upolować taniej na promocjach...
-
no to faktycznie promocja
na razie znajduje po 40 parę 3 sztukitrochę drogo
Bozia3 wrote:mnie najtaniej udawało się kupować w Superpharm...ale trzeba chodzić i trafic na promocję. Ja kupowałam te po 3 szt. po 20 parę złotych -
Ciao
Znowu wstalam z bolem glowy, 3 dzien z rzedu, a przysiegam ze nie pilam.
Moze to po tym, kiedy sie dowiedzialam ze na doktorat na ktory bede aplikowac przypada 19 osob na jedno miejsce....a miejsc jest 25 na caly region. Dziekuje.
Paszczak, wspanialy wykres, oddaje w 100% moje dzialania
Ewa, kciuki trzymam, daj znac zaraz po usg
Simba, jak sie czujesz?
Lucky, pisszesz ze wczoraj hmm...zapomnialas zatestowac, a dzisiaj?
A ja jesli nie zajde w ciaze do wrzesnia to srobie sobie odnowienie przysiegi slubnej i wskocze w moja slubna, boska kieckeSimba, Mega, polarmiś, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn może spróbuj pozażywać witaminę B-12. Moja kumpela w pracy bardzo cierpiała na bóle głowy - wszystkie wyniki w normie, łącznie z tomografem itp. Ktos jej poradził łykać wit B-12 forte - zwykłe tabletki - u na s z Polfy za 5 zł. I większość bóli jej przeszło...a ma teraz bardzo je rzadko
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:no to faktycznie promocja
na razie znajduje po 40 parę 3 sztukitrochę drogo
http://www.cefarm24.pl/26899,conceive-plus-aplikatory-z-lubrykantem-x-8-szt.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 11:49
Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość