X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a ja to nawet teraz cywilnego nie mam...:) Chyba jestem konkubina..:)
    Konkubina - brzmi blisko kury i inkubatora- tez bym chciala. Ja jestem cywilna zona a slub byl blyskawiczny i malo rozdmuchany - my i swiadkowie. Potrzebny byl papierek - dlal uczuc zbedna formalnosc.

Bozia3, Bozia3, peppapig, samira, Mega, mysza1975, Kate 75 lubią tę wiadomość

• mamuśka37 Debiutantka

Wysłany: 8 maja 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Moim zadnie masz wylacznie problem z prolaktyna, ktora da sie szybko zbic. Mam nadzieje, ze dwa dni przed owulacja zrobisz estradiol i lh a 7 dni po owulacji progesteron wtedy bedzie Twoj cykl w miare czytelny - choc jeden cykl wiosny nie czyni:-)

Co z badaniami tarczycy?

Dziękuję za odpowiedź :)) Badania tarczycy w trakcie... u mnie nawet na prywatną wizytę do endo czeka się dwa miesiące:( Może mała podpowiedz jakie zrobić to poszłabym już z wynikami do niego .Tak abym niczego nie przegapiła

Oczywiście badania wykonam tak jak napisałaś :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuśka37 wrote:
    Dziękuję za odpowiedź :)) Badania tarczycy w trakcie... u mnie nawet na prywatną wizytę do endo czeka się dwa miesiące:( Może mała podpowiedz jakie zrobić to poszłabym już z wynikami do niego .Tak abym niczego nie przegapiła
    Na forum plus 35 jest temat badan, bez wizyty u edno mozesz sama zrobic podstawowe badania tarczycy, bedzie szybciej.

peppapig lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hello..
    odepchnelam kolejny kamien milowy w pracy i odetchnelam.. jeszcze tydzien, dwazajebiscie wielkie raporty i wracam do normalnego tempa tak, ze i na forum czas starczy..

ale jestem kurde durna, zawsze musi byc tak:

the-creative-process.jpg

i po tym, jak (phew, 6 godzin przed terminem) koncze ta moja prace, dobrze zrobiona, ale w zajebistym stresie, to zawsze sobie obiecuje racjonalizacje.ze zaczne 2 tygonie przed terminem. Bo spac po nocach nie moge przez to, ale kurde- jak nie mam siekiery nad glowa to kreatywnosc, wydajnosc i jakosc spada na leb na szyje..
    Wykres ekstra!!!

• mamuśka37 Debiutantka

Wysłany: 8 maja 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Na forum plus 35 jest temat badan, bez wizyty u edno mozesz sama zrobic podstawowe badania tarczycy, bedzie szybciej.

Dziękuję bardzo :) Już pędzę poczytać :) Miłego dnia wszystkim :)

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Konkubina - brzmi blisko kury i inkubatora- tez bym chciala. Ja jestem cywilna zona a slub byl blyskawiczny i malo rozdmuchany - my i swiadkowie. Potrzebny byl papierek - dlal uczuc zbedna formalnosc.
    o jaka ładna interpretacja...:)

peppapig, Sabina, Mega, samira, polarmiś lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakin wykres super - i cierpię na tą samą dolegliwość, praktycznie przez całe moje życie..:)
    To jest chyba też ta hormonalna wyżyna, o której pisała ostatnio Bursztyn....Bez tego ciśnienia mało by się w życiu zrobiło chyba....

Bursztyn, Sabina, samira, polarmiś lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć jak zwykle szalejecie i jak Was dogonić ?
    Przecież ja już nie taka młoda, zadyszki dostanę !

Sabina, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czy na pewno leki są powodem zrobienia bety? 07icon_smile4.gif każdy powód dobry hahah
    Reni każda ciaza jest cudem, ale jakbym zaszła w tym cyklu to byłby 8 cud świata :-P :-D B-) . Jednak zanim zapodam sobie tyle leków muszę mieć pewność :-)

Reni, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wczoraj nie kupiłam żelu .. pani w aptece nie znała go i pytała się czy pisze się przez k czy c ..nie ma takiego żelu konsejż .. wyszłam

cóż w tym cyklu nie zdążę ale jak się nie uda to w przyszłym cyklu kupię wcześniej

Bursztyn, peppapig, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja wczoraj nie kupiłam żelu .. pani w aptece nie znała go i pytała się czy pisze się przez k czy c ..nie ma takiego żelu konsejż .. wyszłam

cóż w tym cyklu nie zdążę ale jak się nie uda to w przyszłym cyklu kupię wcześniej
    najlepiej polować na ten żel w drogeriach - jest dużo taniej niż w aptekach, albo szukaj na allegro - też można upolować taniej na promocjach...

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

buhahahahahaha!!!!! :)
    konsejż :)
    piekne ! :)

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo dobrze wiedzieć.. a w jakich drogeriach? pewnie na rossmana nie ma co liczyć .. :-/
    Bozia3 wrote:
    najlepiej polować na ten żel w drogeriach - jest dużo taniej niż w aptekach, albo szukaj na allegro - też można upolować taniej na promocjach...

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ooo dobrze wiedzieć.. a w jakich drogeriach? pewnie na rossmana nie ma co liczyć .. :-/
    mnie najtaniej udawało się kupować w Superpharm...ale trzeba chodzić i trafic na promocję. Ja kupowałam te po 3 szt. po 20 parę złotych

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to faktycznie promocja :-)
    na razie znajduje po 40 parę 3 sztuki :-/ trochę drogo
    Bozia3 wrote:
    mnie najtaniej udawało się kupować w Superpharm...ale trzeba chodzić i trafic na promocję. Ja kupowałam te po 3 szt. po 20 parę złotych

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciao

Znowu wstalam z bolem glowy, 3 dzien z rzedu, a przysiegam ze nie pilam.
    Moze to po tym, kiedy sie dowiedzialam ze na doktorat na ktory bede aplikowac przypada 19 osob na jedno miejsce....a miejsc jest 25 na caly region. Dziekuje.

Paszczak, wspanialy wykres, oddaje w 100% moje dzialania
    Ewa, kciuki trzymam, daj znac zaraz po usg
    Simba, jak sie czujesz?
    Lucky, pisszesz ze wczoraj hmm...zapomnialas zatestowac, a dzisiaj?
    A ja jesli nie zajde w ciaze do wrzesnia to srobie sobie odnowienie przysiegi slubnej i wskocze w moja slubna, boska kiecke :)

Simba, Mega, polarmiś, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo ja kupiłam ten żelik nie conceine ale pre- seed kieedyś w październiku chyba potem zaszłam w ciążę oczywiście nie używając go ...teraz muszę go odszukać muszę.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn może spróbuj pozażywać witaminę B-12. Moja kumpela w pracy bardzo cierpiała na bóle głowy - wszystkie wyniki w normie, łącznie z tomografem itp. Ktos jej poradził łykać wit B-12 forte - zwykłe tabletki - u na s z Polfy za 5 zł. I większość bóli jej przeszło...a ma teraz bardzo je rzadko

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo Bursztynku z Twoją migreną, może jakieś specjalistyczne tablety, moja kuzynka jakieś bierze i pomagają, ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 11:48

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no to faktycznie promocja :-)
    na razie znajduje po 40 parę 3 sztuki :-/ trochę drogo
    no to już lepiej kupić 8 szt za 65 zł. Tylko to wtedy wystarczy na 3 cykle - a przecież Tobie potrzebny jest jeden...;)

http://www.cefarm24.pl/26899,conceive-plus-aplikatory-z-lubrykantem-x-8-szt.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 11:49

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 3087 3088 3089 3090 3091 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ