35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPowiedziała nam,że uzbierali już odpowiednią ilość rodzin a nas przecież odroczyli do czerwca potem nie chciała nas już słuchąć tylko kazał przyjechać na jeszczą jedną rozmowe w drugiej połowie czerwca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 12:47
samira, Mega lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Powiedziała nam,że uzbierali już odpowiednią ilość rodzin a nas przecież odroczyli do czerwca potem nie chciała nas już słuchąć tylko kazał przyjechać na jeszczą jedną rozmowe w drugiej połowie czerwca.
zalapiecie sie spokojnie na szkolenieinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku wiesz mnie już nic nie zdziwi w tym ośrodku a też chodzi o to,ze nam lata lecą i zaraz 40 na karku a to przy adopcji bardzo ważne bo im starsza para tym starsze dziecko.
A Tobie życze aby przestała boleć CIe głowa.
Wiesz jak zaczełam brać Acard o wiele mniej mnie boli głowa i mam bardziej wyregulowane ciśnienie a miałam podobne do Twojego czasami nawet niższe.
Moja mam ma duze migreny i też bierze Acard tzn on Polocard.
A ten lek pomaga też przy zagnieżdzeniu dzieckaBursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Bursztynku wiesz mnie już nic nie zdziwi w tym ośrodku a też chodzi o to,ze nam lata lecą i zaraz 40 na karku a to przy adopcji bardzo ważne bo im starsza para tym starsze dziecko.
A Tobie życze aby przestała boleć CIe głowa.
Wiesz jak zaczełam brać Acard o wiele mniej mnie boli głowa i mam bardziej wyregulowane ciśnienie a miałam podobne do Twojego czasami nawet niższe.
Moja mam ma duze migreny i też bierze Acard tzn on Polocard.
A ten lek pomaga też przy zagnieżdzeniu dziecka
trzymam kciuki za adopcje szybka i pozytywny test w tym cyklu.....inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ma ma.... w paszczy jest niższaKATHARINKA wrote:mierze w ustach zawsze o tej samej porze, chyba ze obudze sie chwilke wczesniej, no i tym samym termometrem zawsze
pewnie ma to tez znaczenie gdzie sie mierzy? -
Bursztyn skonsultuj to z lekarzem zanim zaczniesz brać.. mojemu tacie Acard przepisał lekarz kardiolog.. co z tego, że bez recepty ale takich leków nie powinno się brać na własną rękę a tu na ovu widzę, ze to już się staje normalką, że laski łykają na zagnieżdzenie
inessa lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn skonsultuj to z lekarzem zanim zaczniesz brać.. mojemu tacie Acard przepisał lekarz kardiolog.. co z tego, że bez recepty ale takich leków nie powinno się brać na własną rękę a tu na ovu widzę, ze to już się staje normalką, że laski łykają na zagnieżdzenie
nie chce sie szprycowac niepotrzebnieReni, inessa lubią tę wiadomość
-
no no bo tu same święte są a niektóre przeszły nawet na wyższy level
KATHARINKA wrote:czasem jest w paszczy calkiem wysoka......hah zaraz mnie tu zjedziecie ze swintuszeBursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość