35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Bursztyn może spróbuj pozażywać witaminę B-12. Moja kumpela w pracy bardzo cierpiała na bóle głowy - wszystkie wyniki w normie, łącznie z tomografem itp. Ktos jej poradził łykać wit B-12 forte - zwykłe tabletki - u na s z Polfy za 5 zł. I większość bóli jej przeszło...a ma teraz bardzo je rzadko
jesli w przyszlym tyg.nadal tak bedzie to ide do lekarza -
peppapig wrote:Oo Bursztynku z Twoją migreną, może jakieś specjalistyczne tablety, moja kuzynka jakieś bierze i pomagają, ?
Nasilila sie czestotliwosc i to mnie dziwi.
jesli nie przejdzie to lekarzWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 11:54
-
peppa niestaty albo migrena albo staranie się o dziecko
niestety wszystkie mózgojeby nie są dozwolone przy staraniach.. niestety mam ten sam problem i neurolog mi zabronił łykać leki na migrenę
peppapig wrote:Oo Bursztynku z Twoją migreną, może jakieś specjalistyczne tablety, moja kuzynka jakieś bierze i pomagają, ?Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki
Czuje sie dobrze - dzieki za pamięć. Od rana na nogach, zawiozłam M do pracy i byłam juz na budowie. Przecież od tygodnia jestem biurowo-bezdomna...Oczywiście juz mi sie w nocy śniło, ze dzwonili ze szpitala, ale nie wiem co powiedzieli bo budzik zadzwonił. Chodzę jeszcze trochę zgięta w pół i w rozkroku, ale jest naprawdę ok. Teraz non stop myśle o moich dzieciatkach
Właśnie sie obżarlam sałatka (chyba z pół kilo jej było) i zaczynam trzymać kciuki za Andrzeja.
Bursztyn, co z Twoja beretka? No żeby bolała bez alko, to juz jest skandal!
Paszczak ten wykres to rownież odzwierciedlenie moich działań tylko u mnie etap przed deadlinem jest zazwyczaj jeszcze krótszy.... Wiem, nie ma sie czym chwalić....
Renek, ja tez zakupiłam ten zel "konejz"ale powiem Ci ze śluz to mi sie najbardziej poprawil po piciu gluta lnianengo i oeparolu. Tylko jak widać i to nic nie dało...
Poleze sobie, skoro mam zwolnienie lekarskieBursztyn, peppapig, ania.g, Reni, samira, Mega, Pusurek, Mango, mysza1975, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:mam specjalne tabletki na bol glowy, natomiast nie chce jesc takich ktore bierze sie caly miesiac bo to syf.
Nasilila sie czestotliwosc i to mnie dziwi.
jesli nie przejdzie to lekarz
Aaaaaa coś mi sie przypomniało. Mój M zaczyna mieć migreny jak ma niedobór magnezu.peppapig, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Czesc Dziewczynki
Czuje sie dobrze - dzieki za pamięć. Od rana na nogach, zawiozłam M do pracy i byłam juz na budowie. Przecież od tygodnia jestem biurowo-bezdomna...Oczywiście juz mi sie w nocy śniło, ze dzwonili ze szpitala, ale nie wiem co powiedzieli bo budzik zadzwonił. Chodzę jeszcze trochę zgięta w pół i w rozkroku, ale jest naprawdę ok. Teraz non stop myśle o moich dzieciatkach
Właśnie sie obżarlam sałatka (chyba z pół kilo jej było) i zaczynam trzymać kciuki za Andrzeja.
Bursztyn, co z Twoja beretka? No żeby bolała bez alko, to juz jest skandal!
Paszczak ten wykres to rownież odzwierciedlenie moich działań tylko u mnie etap przed deadlinem jest zazwyczaj jeszcze krótszy.... Wiem, nie ma sie czym chwalić....
Renek, ja tez zakupiłam ten zel "konejz"ale powiem Ci ze śluz to mi sie najbardziej poprawil po piciu gluta lnianengo i oeparolu. Tylko jak widać i to nic nie dało...
Poleze sobie, skoro mam zwolnienie lekarskie
trzymam kciuki za Twoje dzieciSimba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:???
To nie ciśnienie - to żart.Simba wrote:To ty powinnas codziennie przed snem lampkę koniaczku strzelićAle jedna.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no co Ty! chcesz mnie zabic? ;)koniak obniza cisnienie krwi, moglabym juz rano nie wstac
Naprawdę obniża? Ja myślałam ze to taki inteligentny trunek, ze jednym obniża tym co maja za wysokie i podwyższa tym co maja za niskie
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane własnie dzwoniliśmy do ośrodka zostaliśmy kolejni raz wyrolowani szkolenie miało zacząć sie w czerwcu a własnie sie już zaczeło mamy do nich zgłosic sie pod koniec czerwca i moze na jesien bedzie szkolenie
ja jestem wykonczona mam dosć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaraz zaczne sobie wyrywać włosy z głowy bo krzyczeć nie moge bo mieszkam w bloku i jeszcze przyślą po mnie karetke wiadomo skad!!!
dziekuje bardzo za Wasze wsparcie
pamietam o Was i życze abyście miały jak najmniej problemów!!!!samira, malgos741, Mega, mysza1975, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Naprawdę obniża? Ja myślałam ze to taki inteligentny trunek, ze jednym obniża tym co maja za wysokie i podwyższa tym co maja za niskie
poza tym rozszerza naczynia krwionosne i poprawia krazenie, wiec ogolnie jest ok.
ale i tak bede pic bo to moj ulubiony alkohol z tych wysokoprocentowych i leb po nim prawie nie boliinessa, Simba lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Kochane własnie dzwoniliśmy do ośrodka zostaliśmy kolejni raz wyrolowani szkolenie miało zacząć sie w czerwcu a własnie sie już zaczeło mamy do nich zgłosic sie pod koniec czerwca i moze na jesien bedzie szkolenie
ja jestem wykonczona mam dosć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaraz zaczne sobie wyrywać włosy z głowy bo krzyczeć nie moge bo mieszkam w bloku i jeszcze przyślą po mnie karetke wiadomo skad!!!
dziekuje bardzo za Wasze wsparcie
pamietam o Was i życze abyście miały jak najmniej problemów!!!!