35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a była tam telewizja TLC?
ciążą z zaskoczenia - polskie wydanieinessa wrote:Powiem Wam co sie przed chwilą dowiedziałam w naszym szpitalu ( w moim miasteczku)w tym tygodniu kobieta 40 letnia urodziła dziecko a do konca nie wiedziała,ze była wciazy!!!Simba, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKATHARINKA wrote:mierze w ustach zawsze o tej samej porze, chyba ze obudze sie chwilke wczesniej, no i tym samym termometrem zawsze
pewnie ma to tez znaczenie gdzie sie mierzy?, jak zaczniesz mierzyc w pochwie to bedziesz miala swoje 37 bez problemu - ja z temperaturka eksperymentowalam roznica pomiedzy ustami a pochwa srednio 0,3-0,4 stopnia ( wyzsza w pochwie).
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:jak się okazuje nie w każdej.. Pani mi wczoraj powiedziała, że druga pani ma na lini hurtownię i nie mają czegoś takiego
Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a to moze sprobuje w kolejnym cyklu. teraz jade pod jezykiem, siemie, zel conceive juz w drodze do mnie, i nic tylko czynic staranka
moj syn (15 lat czai te sprawy bardzo dobrze) zartuje ze juz od samego jedzenia siemienia moze w ciaze zajde.. eh zeby to takie proste bylo..
ania.g, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
KATHARINKA wrote:Zobaczymy moze bedzie ten zlotu strzal w maju. hah z synem zaszlam w ciaze tez w maju, ale to bylo 15 lat temu...o matko...
trzeba to powtórzyć
KATHARINKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a ja to nawet teraz cywilnego nie mam...
Chyba jestem konkubina..
Heh, ja tezTu jest troche latwiej, bo para, ktora jest z soba i mieszka razem to samboer ( mieszkac wspolnie ), wiec jest jakas nazwa. Moj chlop o mnie mowi: fruen min, dama mi ( nie trzeba tlumaczyc ), a ja o nim : kjæresten min ( moj chlopak, moj ukochany ) albo min man ( co znaczy jednoczesnie i maz, i facet ).
No ale w Polsce, to konkubenci pelna geba jestesmy!Bozia3, Mega, samira, Simba, Kate 75, malgos741 lubią tę wiadomość
-
KATHARINKA wrote:u mnie w De tez tak, jestesmy bez papierka, oboje po rozwodach, do slubu bede potrzebowac milion dokumentow polskich m.in apostazje czy cos takiego
Mega, Mega, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKATHARINKA wrote:u mnie w De tez tak, jestesmy bez papierka, oboje po rozwodach, do slubu bede potrzebowac milion dokumentow polskich m.in apostazje czy cos takiego
wiec jest po prostu mein Mann (facet i maz jednoczesnie w tym wyrazeniu )iwcia77 lubi tę wiadomość
-
KATHARINKA wrote:o ja piernicze, ale mi sie pochrzanilo
jakbym tym walnela u faroka <ksiedza) to ale by siara bylaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
"prosze wielebnego chcialabym zawrzec zwiazek malzenski z tym oto mezczyna, tylko potrzebuje z Polski potwierdzenie apostazji..."
pewnie by zszedl na zawal, biedny...
Polarmis: thx za podpowiedz jak sie to cholerstwo zwieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 15:09
Mega, polarmiś, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
hha dobre
Proszę księdza o to moja apostazja poproszę o sakramentKATHARINKA wrote:"prosze wielebnego chcialabym zawrzec zwiazek malzenski z tym oto mezczyna, tylko potrzebuje z Polski potwierdzenie apostazji..."
Polarmis: thx za podpowiedz jak sie to cholerstwo zwiepolarmiś, peppapig, Mega, Simba, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
KATHARINKA wrote:"prosze wielebnego chcialabym zawrzec zwiazek malzenski z tym oto mezczyna, tylko potrzebuje z Polski potwierdzenie apostazji..."
Polarmis: thx za podpowiedz jak sie to cholerstwo zwieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 15:15
-
nick nieaktualny