35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:martwią mnie tylko te jego rozmiary i ta cesarka
Martwia rozmiary? Daj spokoj - a jaki ma byc bieszczadzki chlopak?
A cesarka wcale nie jest tak zla - ominie cie indor na dole, bedziesz tam nadal dziewicemsamira, EwaT, Bursztyn, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:martwią mnie tylko te jego rozmiary i ta cesarka
Także USG nie do końca pokazuje prawdę
Na razie się tym nie martw, najważniejsze że Tomaszek pozbył się płynów i że u niego wszystko ok, a reszta, jakoś to będzieEwaT, Mega lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:coś za cos mówisz
Ty byś chciała cc?
No nie, tez bym wolala naturalnie. Ale to jest takie gadanie teraz. Pewnie jak bede miala ogromny brzuch to dostane niezlego pierdla i bede blagac o cesarke.
Poza tym nie wiem, jak sie blizniaki rodziBursztyn, Mega, Kate 75, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:No nie, tez bym wolala naturalnie. Ale to jest takie gadanie teraz. Pewnie jak bede miala ogromny brzuch to dostane niezlego pierdla i bede blagac o cesarke.
Poza tym nie wiem, jak sie blizniaki rodzi
jeszcze chyba zależy czy są dwu czy jedno owodniowe i dwu czy jedno kosmówkoweWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 18:16
Iwone lubi tę wiadomość
-
samira wrote:jeśli będą obydwa ułożone główkowo to można naturalnie (jak nie ma innych przeciwwskazań) jak inaczej ułożone to cesarka
To ja moze im w sobote powiem, zeby od razu je wszczepili glowkami do dolu
Bursztyn, samira, Mango, Mega, Pusurek, Kate 75, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No to super Andzej ze wszystko ok
Modlilysmy sie z BursztynemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 18:18
Simba, EwaT, samira, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Martwia rozmiary? Daj spokoj - a jaki ma byc bieszczadzki chlopak?
A cesarka wcale nie jest tak zla - ominie cie indor na dole, bedziesz tam nadal dziewicemAndrzejek bedzie mogl brykac na krecie
Simba, samira, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:martwią mnie tylko te jego rozmiary i ta cesarka
może być sporym dzieckiem ale to nie znaczy ze trzeba cc, gorzej jak będzie podczas porodu niewspółmierność barkowa że główka przeszła a barki nie mogą i to jest sytuacja gdzie łamią bark (bo już wtedy cc nie mogą zrobić ),niby to nie groźne złamanie i szybko się zrasta ale sama nazwa budzi we mnie dreszcze...tz. to łamanie
mam nadzieję ze urodzisz naturalnie i będzie ok. sama waga dziecka nie jest wyznacznikiem cc
dobrze ze wielowodzie się cofnęłoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 18:24
EwaT, Bursztyn, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no, i to jak! codziennie swiece palilam i rozance odmawialam, obiecalam rowniez ze i Ty bedziesz odmawiac -po porodzie, wiec zaklepalam Ci porod jak z platka
heh zobaczymy tego płatka then
z tym indorem to fakt- brak rozklekotania to olbrzymi plussamira, Simba, Bursztyn, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:ty a to dobry pomysł jest ale jak im główki znajdą w tych blastocystach
No jak? Po oczach
Przeciez wszedzie trabia - patrz dziecku w oczyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 18:31
EwaT, Bursztyn, samira, Mega, Mango, mysza1975, Kate 75, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość