X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No jak? Po oczach
    Przeciez wszedzie trabia - patrz dziecku w oczy
    a hahahaha

• ania.g Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a kto wytrzyma takie pocukrowanego, 'mietkiego' Andrzeja? ;)
    Mamy już wprawę ;)

Mega lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    I co moze? Moze znowu nam urzadzisz pieklo na ziemi, a potem zamienisz sie w aniola? No fuckin way!
    Może to nawrócenie już na stałe? Zdarzały się już takie cuda...w Częstochowie, czy gdzieś tam...;)

ania.g, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie wiem dlaczego zalozylam ze to bedzie 2 chlopcow...
    ale jak wolisz parke, to bedzie parka ;)
    jedno jest pewne będą dwujajowe ;)

podobne do siebie tylko jak rodzeństwo ,nie identyczne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 19:13

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    0laughing.gif
    bez smichow chichow bo przestane sie modlic! kaplan.gif

Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Może to nawrócenie już na stałe? Zdarzały się już takie cuda...w Częstochowie, czy gdzieś tam...;)
    czas pokaze....

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

No to beda straszne nudy w tej drugiej ciazy.... ;-)

Bursztyn, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia fajne ujęcie brzuszka ,super jest i taki już duży :)

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Bozia fajne ujęcie brzuszka ,super jest i taki już duży :)
    Dzięki :) Zaczęłam 6 miesiąc - co to będzie we wrześniu....

peppapig, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a czy ta wielka główka to normalne jest?? troche mnie to martwi
    Mial troche powyzej normy- taka uroda ( nic chorobowego) a mi sie kosci nie rozeszly i stwierdzili ze jesli naturalnie to bez kleszczy sie nie obejdzie- wiec zareagowalam jak pisala Bozia- zgodzilam sie bez zastanowienia na cesarke.

samira, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    będzie jak taka ładna duża piłka lekarska :)

Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Brzuchol pierwsza klasa!

Bozia3, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    moja babcia ze strony ojca miała pierwsze dziecko 7kg

To taki cukrzycowy kawal chlopa. Kiedys sie nie sprawdzialo poziomu cukru ( bo i jak ) i trzeba bylo taki rodzic.
    A ty Ewka mialas cukier w porzadku, ze Tomcio taki wielki?
    Ja mam teraz tez schize wielkego dziecka, a tu prawie wcale nie robia cesarek... I do tego tak brzydko tna i zszywaja potem... Zalamka... Moze jednak w Pl urodze...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    może być sporym dzieckiem ale to nie znaczy ze trzeba cc, gorzej jak będzie podczas porodu niewspółmierność barkowa że główka przeszła a barki nie mogą i to jest sytuacja gdzie łamią bark (bo już wtedy cc nie mogą zrobić ),niby to nie groźne złamanie i szybko się zrasta ale sama nazwa budzi we mnie dreszcze...tz. to łamanie
    Barkow to nie lamia. Moze sie zdarzyc zlamanie obojczyka ( tak mi sie corka urodzila ) albo uszkodzenie splotu barkowego. To 2 duzo grozniejsze, bo wymaga rehabilitacji, a zlamany obojczyk zrasta sie po 2 tyg. To kosteczka cieniutka jak patyczek, nawet sie tego nie usztywnia, mi tylko kazali nie ukladac dziecka na tym boku przez 2 tyg i juz. Aczkolwiek nie chcialabym przechodzic takiego porodu jeszcze raz...

samira, Simba lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 5 dni mam mdłości i nie wiem czym jest to spowodowane. Być może to mleczko pszczele, bo nie możliwie jest żebym miała już jakieś objawy ciążowe. Za wcześnie na to. Jak mi nie miną, będę chyba musiała mleczko odstawić.

Dziewczyny które biorą mleczko, też tak macie?

samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie z matka poklocilam przez skype :(
    Moze mi te hormony wala na dekiel, ale przedwczoraj z nia pisalam i napisalam jej ze ide na te punkcje, ze troche sie boje i tak dalej. Caly wczorajszy dzien sie nie odzywala, wreszcie jej napisalam ze wrocilam ze szpitala, a ona na to: I co powiedzial profesor?
    WTF? Jaki profesor - halo! ja mialam punkcje.
    A ona to: Aaaa przepraszam, zapomnialam. I jak sie czujesz? Odezwe sie za godzine bo X do mnie przyszla.

No i strasznie mnie to wkurwilo i rozzalilo. No i dzisiaj sie gesto tlumaczyla, ale oczywiscie w taki sposob, zeby sie usprawiedliwic i zebym ja odczula ze przesadzam.
    Gowno!

mysza1975, Mega, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Barkow to nie lamia. Moze sie zdarzyc zlamanie obojczyka ( tak mi sie corka urodzila ) albo uszkodzenie splotu barkowego. To 2 duzo grozniejsze, bo wymaga rehabilitacji, a zlamany obojczyk zrasta sie po 2 tyg. To kosteczka cieniutka jak patyczek, nawet sie tego nie usztywnia, mi tylko kazali nie ukladac dziecka na tym boku przez 2 tyg i juz. Aczkolwiek nie chcialabym przechodzic takiego porodu jeszcze raz...

może i mi się pomyliło ale wiem ze chodziło o tą niewspółmierność barkową ,widziałam na filmie Porodówka z UK ,i nie to że się samo złamało tylko oni łamali ...

to współczuje i oby się nie powtórzyło

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Od 5 dni mam mdłości i nie wiem czym jest to spowodowane. Być może to mleczko pszczele, bo nie możliwie jest żebym miała już jakieś objawy ciążowe. Za wcześnie na to. Jak mi nie miną, będę chyba musiała mleczko odstawić.

no może być to ,ja go nie jadłam al ew smaku podobno nie jest dobre

Iwone lubi tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

Teraz mnie troszkę wystraszyłaś, bo ja jutro czekam na kuriera z mleczkiem :(

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

Ja mam tak szeroka miednice, ze moje dziecko urodzi sie, trzymajac sie pod boki

Bozia3, peppapig, Sabina, mysza1975, Reni, Kate 75, polarmiś, Mega, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 3095 3096 3097 3098 3099 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ