35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:To taki cukrzycowy kawal chlopa. Kiedys sie nie sprawdzialo poziomu cukru ( bo i jak ) i trzeba bylo taki rodzic.
A ty Ewka mialas cukier w porzadku, ze Tomcio taki wielki?
Ja mam teraz tez schize wielkego dziecka, a tu prawie wcale nie robia cesarek... I do tego tak brzydko tna i zszywaja potem... Zalamka... Moze jednak w Pl urodze...
cukier miałam w porzoPusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:cukier miałam w porzo
Ja powtarzam w poniedzialek swoje badanie, bo kluje sie jak wariatka od 2 dni, a cukier ok. -
Pusurek wrote:Bo dzieci w ogole to moglyby sie rodzic jak zrebaki albo cielaki. Najpierw wyprostowane stopki, potem lekarz za nie ciagnie, a tam dziecko w pozycji na bacznosc. Latwiej ciagnac za nogi niz za glowe, nie?
peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:A ja sie z matka poklocilam przez skype
Moze mi te hormony wala na dekiel, ale przedwczoraj z nia pisalam i napisalam jej ze ide na te punkcje, ze troche sie boje i tak dalej. Caly wczorajszy dzien sie nie odzywala, wreszcie jej napisalam ze wrocilam ze szpitala, a ona na to: I co powiedzial profesor?
WTF? Jaki profesor - halo! ja mialam punkcje.
A ona to: Aaaa przepraszam, zapomnialam. I jak sie czujesz? Odezwe sie za godzine bo X do mnie przyszla.
No i strasznie mnie to wkurwilo i rozzalilo. No i dzisiaj sie gesto tlumaczyla, ale oczywiscie w taki sposob, zeby sie usprawiedliwic i zebym ja odczula ze przesadzam.
Gowno!Bursztyn lubi tę wiadomość
-
byłam w innej aptece .. kolejna pani nie słyszała o żelu konsejż więc pokazałam jej w telefonie jak wygląda i przepisała sobie nazwę.. nie mieli na stanie ale mogli zamówić w hurtowni..
3 szt ponad 50!
8 szt ponad 80 zł.! oszaleli? to za 70 pare mam całą tubę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/56ad5bdd44e0.jpg
samira, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:byłam w innej aptece .. kolejna pani nie słyszała o żelu konsejż więc pokazałam jej w telefonie jak wygląda i przepisała sobie nazwę.. nie mieli na stanie ale mogli zamówić w hurtowni..
3 szt ponad 50!
8 szt ponad 80 zł.! oszaleli? to za 70 pare mam całą tubę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/56ad5bdd44e0.jpgReni lubi tę wiadomość
-
Wróciłam ze szpitala i się melduję. W życiu nie widziałam tylu kobiet w ciąży na raz. Najgorsze jest to, że praktycznie nic się nie dowiedziałam. 4 dni męczarni, z której za wiele nie wynika. Zgodnie z USG wszystko oprócz nerek jest z małą w porządku. Nerki znów się powiększyły, ale totalnie nic mi nie wyjaśniono - ani skąd ten problem ani jak go rozwiązać. Pytałam się po kolei wszystkich lekarzy, którzy tam się pojawiali i nikt nie chciał ze mną gadać. W karcie wypisu też nic nie ma o dalszych zaleceniach. Jestem wściekła.
polarmiś, Sabina, samira, EwaT, Bliska 77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:a czy ta wielka główka to normalne jest?? troche mnie to martwi
Zwłaszcza, że ja ważyłam 4400gr i miałam 62cm. Ale moja córka okazała się "prawie" średniaczkiem - 3550gr i 57cm. Tylko głowę miała wielką 37cm. A ja rodziłam sn. Bolało
Nie polecam
Nie martw, co Twoje już przeszłaś. Najważniejsze, że Tomuś zdrowyZretsztą sobie poradzisz
I Ty mi wyglądasz na mamę chłopaków, bo Simba to już nieJa ją wiedzę z małą lalunią
Boziuchna brzuszek ŚLICZNY!samira, Simba, EwaT, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
super newsy Ewa
moj maz do dzisiaj wspomina wielkiego, pysznego kotleta schabowego, ktorego jadl w jednej z restauracji w BB
10 lat temu. na sama mysl mu slinka cieknie
EwaT wrote:nie, nie mieszkam w Zabrzu
rodze w Bielsku BiałaEwaT lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny