35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje pierwsze miało 4,5 kg i rodziłam naturalnie. Moja ginka powiedziała teraz, że ani wiek, ani rozmiar nie jest podstawą do cesarki na zawołanie....ale jakby mieli dziecku coś łamać, to wolałabym cesarkę....
anna maria, polarmiś, EwaT, Bursztyn, Simba, ania.g, Iwone, samira, mysza1975, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Przed samym porodem miałam robione USG i lekarz mi powiedział że urodzę bardzo duże dziecko, jednak kiedy położna obejrzała mój brzuch stwierdziła że jednak nie takie duże. Miała rację, bo syn urodził się z wagą 3700 i 57 cm
Także USG nie do końca pokazuje prawdę
Na razie się tym nie martw, najważniejsze że Tomaszek pozbył się płynów i że u niego wszystko ok, a reszta, jakoś to będzieanna maria, EwaT, Iwone, Bursztyn, samira, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Moje pierwsze miało 4,5 kg i rodziłam naturalnie. Moja ginka powiedziała teraz, że ani wiek, ani rozmiar nie jest podstawą do cesarki na zawołanie....ale jakby mieli dziecku coś łamać, to wolałabym cesarkę....
Bozia jak ci brzuszek wyrósł pieknieBozia3 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Moje pierwsze miało 4,5 kg i rodziłam naturalnie. Moja ginka powiedziała teraz, że ani wiek, ani rozmiar nie jest podstawą do cesarki na zawołanie....ale jakby mieli dziecku coś łamać, to wolałabym cesarkę....
klasa, i ta sukienka fajna
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
samira wrote:może być sporym dzieckiem ale to nie znaczy ze trzeba cc, gorzej jak będzie podczas porodu niewspółmierność barkowa że główka przeszła a barki nie mogą i to jest sytuacja gdzie łamią bark (bo już wtedy cc nie mogą zrobić ),niby to nie groźne złamanie i szybko się zrasta ale sama nazwa budzi we mnie dreszcze...tz. to łamanie
mam nadzieję ze urodzisz naturalnie i będzie ok. sama waga dziecka nie jest wyznacznikiem cc
dobrze ze wielowodzie się cofnęłoMatka fantastycznej 4 -
Dzięki Dziewczyny
Jakoś właśnie teraz mocno rośnie...
Ewa - całe szczęście, że wszystko się wyprostowało - niedługo urodzisz Tomasz ka i weźmiesz się za drugie..Będziesz tu płakać o dobry śluz, termometr i inne żele - jazda się zacznie od początku...
Bursztyn, Simba, EwaT, ania.g, Mega, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie wiem dlaczego zalozylam ze to bedzie 2 chlopcow...
ale jak wolisz parke, to bedzie parkaZamiast zaakceptować dziewczynki i kotlety...
Bursztyn, Simba, samira, Mango, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dzięki Dziewczyny
Jakoś właśnie teraz mocno rośnie...
Ewa - całe szczęście, że wszystko się wyprostowało - niedługo urodzisz Tomasz ka i weźmiesz się za drugie..Będziesz tu płakać o dobry śluz, termometr i inne żele - jazda się zacznie od początku...
Kto to wytrzyma od poczatku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 19:02
Bursztyn, Bozia3, Iwone, ania.g, Mega, samira, Mango, Sabina, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość