35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie mam pojecia czemu ta kobieta nie wiedziała ale ponoc sie czasami tak zdarza niektóre nawet mają okres do końca.
A ja włąsnie dostałam @ i zaczyna mnie głowa boleć u nas spada cisnienie bo jest po9goda na burze. Smacznego obadu Wam życzeanna maria, Mega, samira, ania.g, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny pogoda okropna,cos mnie dzisiaj mdli czyzbym sie za duzo nazarla?
Ja bralam slub w De i faktycznie dosc duzo jest do pozalatwiania po stronie Pl no za wszystko ciagna kase ,ale dalam rade i to tylko tak zle wyglada jak sie zobaczy liste wymaganych dokumentow ,wzystko zalatwilam w okolo 3 tyg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 17:31
inessa, samira, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
jestem
wyobrazcie sobie że wielowodzie sie wycofałoginka powiedziała że na dzień dzisiejszy nie ma sie do czego przyczepić
dziecko nazwała bykiem i klockiem i konkreciakiem ....hmmm
zaczął mi sie 33 tydz a główka jest rozmiarowo na 36 i waży już 2,5 kg
jezeli tak dalej pojdzie to podobno nie mam co liczyc ze urodze naturalnie..
nast wizyta 3 czerwca i bedziemy decydowac czy chce cesarke, jezeli tak to skierowanie na połowe czerwca i ona będzie ciąćanna maria, Mega, inessa, Bursztyn, Viv78, Iwone, Simba, samira, Sabina, Bozia3, ania.g, mama78, mysza1975, iwcia77, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:jestem
wyobrazcie sobie że wielowodzie sie wycofałoginka powiedziała że na dzień dzisiejszy nie ma sie do czego przyczepić
nast wizyta 3 czerwca i bedziemy decydowac czy chce cesarke, jezeli tak to skierowanie na połowe czerwca i ona będzie ciąćbardzo sie ciesze
EwaT, Simba, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:jestem
nast wizyta 3 czerwca i bedziemy decydowac czy chce cesarke, jezeli tak to skierowanie na połowe czerwca i ona będzie ciąć
same cuda u Ciebie sie dzieja, parwo polegl, plyn zniknal, wielowodzie sie wycofalo, no ja sie nie dziwie ze sie nawrociles Andrzej
ale wlasciwie to dlaczego nie ma co liczyc na naturalny porod?EwaT, samira, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:jestem
nast wizyta 3 czerwca i bedziemy decydowac czy chce cesarke, jezeli tak to skierowanie na połowe czerwca i ona będzie ciąć -
Bursztyn wrote:wspaniala wiadomosc!
same cuda u Ciebie sie dzieja, parwo polegl, plyn zniknal, wielowodzie sie wycofalo, no ja sie nie dziwie ze sie nawrociles Andrzej
ale wlasciwie to dlaczego nie ma co liczyc na naturalny porod?
bo jezeli bedzie w takim tempie rosl do czerwca to beda musieli mu łamać barki jeżeli sie zaklinuje np....tak twierdzi ginka
ja nie chce Tomaszkowi nic łamaćSimba, samira, Bozia3, mysza1975, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość