Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Kobiety dajecie popalić pękam i paszcza mi się cieszy :-D
    mam to samo :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znowu z pytaniem zapisałam się do gina na poniedziałek na fundusz i zastanawiam się czy przysługują mi od niego jakieś badania? Jeśli powiem,że chcę się starać po poronieniu? Co mogę wymusić?

anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba zaraziłam się od Bursztyna bólem głowy. A ciśnienie mam ok więc nie wiem co jest grane :(

anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojecia czemu ta kobieta nie wiedziała ale ponoc sie czasami tak zdarza niektóre nawet mają okres do końca.
    A ja włąsnie dostałam @ i zaczyna mnie głowa boleć u nas spada cisnienie bo jest po9goda na burze. Smacznego obadu Wam życze :)

anna maria, Mega, nick nieaktualny, ania.g, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzej, znaka dawaj.

anna maria lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Andzej, znaka dawaj.
    Ewa my czekamy!

anna maria lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny pogoda okropna,cos mnie dzisiaj mdli czyzbym sie za duzo nazarla?:-) Ja bralam slub w De i faktycznie dosc duzo jest do pozalatwiania po stronie Pl no za wszystko ciagna kase ,ale dalam rade i to tylko tak zle wyglada jak sie zobaczy liste wymaganych dokumentow ,wzystko zalatwilam w okolo 3 tyg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 17:31

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem
    wyobrazcie sobie że wielowodzie sie wycofało :) ginka powiedziała że na dzień dzisiejszy nie ma sie do czego przyczepić :)
    dziecko nazwała bykiem i klockiem i konkreciakiem ....hmmm
    zaczął mi sie 33 tydz a główka jest rozmiarowo na 36 i waży już 2,5 kg
    jezeli tak dalej pojdzie to podobno nie mam co liczyc ze urodze naturalnie..
    nast wizyta 3 czerwca i bedziemy decydowac czy chce cesarke, jezeli tak to skierowanie na połowe czerwca i ona będzie ciąć :)

anna maria, Mega, nick nieaktualny, Bursztyn, Viv78, Iwone, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, ania.g, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje Wam za pamiec!!!!!!!!!!!

Simba, mysza1975, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jestem
    wyobrazcie sobie że wielowodzie sie wycofało :) ginka powiedziała że na dzień dzisiejszy nie ma sie do czego przyczepić :)
    nast wizyta 3 czerwca i bedziemy decydowac czy chce cesarke, jezeli tak to skierowanie na połowe czerwca i ona będzie ciąć :)
    No to super, ciotki z forum wymodlily ;) bardzo sie ciesze

EwaT, Simba, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jestem
    wspaniala wiadomosc! :)
    same cuda u Ciebie sie dzieja, parwo polegl, plyn zniknal, wielowodzie sie wycofalo, no ja sie nie dziwie ze sie nawrociles Andrzej :)
    ale wlasciwie to dlaczego nie ma co liczyc na naturalny porod?

EwaT, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jestem
    Glowka duza. Moj chyba mial 37 i raczej by nie wyszedl naturalnie. Twoj jeszcze podrosnie przez te 7 tygodni:-)

• EwaT Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wspaniala wiadomosc! :)
    same cuda u Ciebie sie dzieja, parwo polegl, plyn zniknal, wielowodzie sie wycofalo, no ja sie nie dziwie ze sie nawrociles Andrzej :)
    ale wlasciwie to dlaczego nie ma co liczyc na naturalny porod?

bo jezeli bedzie w takim tempie rosl do czerwca to beda musieli mu łamać barki jeżeli sie zaklinuje np....tak twierdzi ginka
    ja nie chce Tomaszkowi nic łamać :(

Simba, nick nieaktualny, Bozia3, mysza1975, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa czyli rodzisz w Zabrzu?

• EwaT Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Glowka duza. Moj chyba mial 37 i raczej by nie wyszedl naturalnie. Twoj jeszcze podrosnie przez te 7 tygodni:-)

jakie 7?
    jak cc to bedzie wczesniej ok 15 czerwca

iwcia77 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Ewa czyli rodzisz w Zabrzu?

nie, nie mieszkam w Zabrzu
    rodze w Bielsku Biała

Iwone lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie, nie mieszkam w Zabrzu
    rodze w Bielsku Biała
    Pamiętam gdzie mieszkasz :)
    Myślałam że będziesz rodzić w Zabrzu tak na w razie co. Cieszę się że już wszystko w porządku :)

• EwaT Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Pamiętam gdzie mieszkasz :)
    Myślałam że będziesz rodzić w Zabrzu tak na w razie co. Cieszę się że już wszystko w porządku :)

dzięki, oby tak zostało...mam dość stresów

• EwaT Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martwią mnie tylko te jego rozmiary i ta cesarka

Simba, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super Andzej ze wszystko ok :)
    Modlilysmy sie z Bursztynem :)

EwaT, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 3092 3093 3094 3095 3096 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ