35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Jesteeeeeem
Było małe opóźnienie w szpitalu.
No wiec tak - jestem juz w trrojpakuPowiem Wam ze to był bardzo wzruszajacy moment. Dla M rownież.
Z 10 jajek mamy 6 dzieciaków (z tego dwoje juz u mamusi)
Dzieki za wszystkie kciuki. A teraz czekanie....
Jesteście niezastąpioneniech się trojpak w kupie trzyma
bo w kupie siła
Simba
Simba lubi tę wiadomość
-
Simba to teraz dalsze trzymanie kciuków za nowe życie w twoim brzuszku.
Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba wrote:Jesteeeeeem
Było małe opóźnienie w szpitalu.
No wiec tak - jestem juz w trrojpakuPowiem Wam ze to był bardzo wzruszajacy moment. Dla M rownież.
Z 10 jajek mamy 6 dzieciaków (z tego dwoje juz u mamusi)
Dzieki za wszystkie kciuki. A teraz czekanie....
Jesteście niezastąpionesuper, teraz czekanie... Trzymam kciuki za trojpak
Simba lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:co tak pusto?
wszystkie czekaja na eurowizję?Simba, EwaT, Mega, samira, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja tam czekam na Eurowizje i gole cycki naszych slicznotek! A co! Lepsze to, niz baba z broda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 20:33
Simba, samira, ania.g lubią tę wiadomość
-
Zjadłam i zasnęłam
Nie wiadomo jeszcze co z pozostała czwórka - maja nam znać czy bedą sie nadawać na mrozaczki.
Ja oczywiscie sie ucieszyłam, ze tyle ich jest, ale tez pierwsza myślą było : teraz trzeba je będzie wszystkie urodzićmus to mus.
Powiem Wam, ze pomimo wielu wątpliwości, pytań bez odpowiedzi, trudu jakim jest cała procedura, to jednak wspaniale moc to tak świadomie wszystko przeżywać no i wspaniałe ze w ogóle jest taka możliwość.
Starałam sie wypracować dla siebie jakies stanowisko w tej sprawie, oczywiscie chęć posiadania dziecka jest tak ogromna, ze człowiek podświadomie (lub prawie świadomie) wybiera wszystkie informacje ZA in vitro. Jedno sie zmieniło we mnie na pewno. Obserwuje ze kocham i mam ogromny szacunek do 8, a raczej 16 komórek które dzisiaj do mnie trafiły. I jak słusznie zauważył jeden z autorów artykułu o IVF : "Metoda in vitro TO NIE instrumentalne traktowanie zarodków czy traktowanie dziecka jak przedmiotu.
Jest to często argument przytaczany przez przeciwników mrożenia zarodków. Każdy zarodek jest dla niepłodnego dzieckiem. I nikt, kto osobiście nie zetknął się z problemem niepłodności nie ma moralnego prawa do takiego osądu.
Wystarczy przejrzeć fora internetowe poświęcone niepłodności, by obalić ten argument. Czy ktoś, kto wyraża się o swoich zarodkach: "kruszynki", "maleństwa" i "dzieciaczki" traktuje je przedmiotowo?"
No to ja tyleEwaT, Sabina, Mega, Pusurek, Bursztyn, polarmiś, Kate 75, iwcia77, ania.g, mysza1975, Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość
-
no no Simba dojrzałaś
bardzo mądre to co napisałaś..
ja czekam na eurowizję.. nigdy tego typu programów nie oglądałam ale tym razem mnie wciągnęło.. fajne nuty były a i facet w sukience mi się podoba i na niego czekam.. Kiełbasa ma głos baaardzo ładny..
nie wiem jakie są zasady tego programu.. rozumiem, że wygrywa najładniejsza piosenka.. czy w finale śpiewają coś innego? Czy znowu te same piosenki.. bo jakoś nie mogę skojarzyć innej piosenki donatana i cleo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 21:15
Pusurek, Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:chyba im sie konkurencja pomylila....ja myslalam ze to jest konkurs na najlepsza piosenke, cycki mozna se poogladac na red tubach, a baba z broda ponoc ma dobry glos
I nie zawsze ladne co ladne, tylko to na co sie glosuje najwiecej.
Bursztyn, nie kwekaj, tylko telefon w dlon i glosuj na Cleo i polskie cycki!Bursztyn, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:to nie jest żadna baba z brodą tylko żałosny facet
a głos niech sobie ma jaki chce i tak go nie bede słuchać
wole nasze cycki
Wyjatkowo zgodze sie z EwkaJak sie uzywa chwytu typu drag queen, zeby wygrac, to ja zdecydowanie wole krajowe, ladne, okragle cycki.
Poza tym Cleo ma naprawde kawal dobrego glosu, a piosenka jest zartem i to udanym.Niech sie im wiedzie!
Simba, Sabina, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzieki Dziewczynki za wszystkie miłe słowa
Ale, ale żeby nam sie tu zaraz zbyt cukerkowo nie zrobiło, bo nas zemgli
No nie wiem - moze tez odpale Eurovisie
odpalaj Wojtas
tylko mnie tu sie brodom w kiecce nie podniecaj bo bende zazdrosny
A.Simba, Bursztyn, Sabina, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość