35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Simba, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za całych sił.
Sabina a co to za bakteria?
Alis, jak się nazywają Twoje zastrzyki?
A u mnie słoneczko po woli wychodzi. Zaraz jedziemy młodszą do babci odwieźć i zrobić zakupy.
Miłego dnia.iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Simba, trzymam kciuki za maluchy!
Ja z innej beczki, wiem, ze tu sie pare ogrodniczek przewija ( np. Kate ) i macie pojecie o roznych ogrodowych sprawkach. Mam duzy trawnik ( z mchem gdzieniegdzie ), chce jego czesc zamienic na rabate i skalniak. Jak to zrobic? Normalnie lopata, wytrzasanie traw i uzupelnienie ziemia? Jaka ziemia jesli juz? I czy moze da sie inaczej ( latwiej ), bo kopac mi sie nie chce...
Pomozcie!
I milego dnia dla wszystkich ze slonecznej Norwegii.ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Cześć dziewczyny,
dzisiaj z ranka pytanie z innej beczki. Macie jakieś sposoby na skurcze. Od powrotu ze szpitala budzą mnie w nocy skurcze lydek. Czytalam, zeby na to lykac magnez i lykam, ale nie pomaga. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Acha, ja mam clexane i 10 zastrzyków 140, na szczęście mam refundowane. Pani mi w aptece mówiła że teraz nie każda kobieta w ciąży z zespołem antyfosfolipidowym ma je refundowane. Paranoja jakaś.
-
Ja w pierwszej ciąży łykałam Aspargin - magnez z potasem na skurcze łydek. Pomogło trochę - bo w nocy było tragicznie. Teraz też już zaczyna mnie brać, więc też pewnie niedługo zacznę....
Simba - trzymam kciuki za bliźniakipeppapig, Simba lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Acha, ja mam clexane i 10 zastrzyków 140, na szczęście mam refundowane. Pani mi w aptece mówiła że teraz nie każda kobieta w ciąży z zespołem antyfosfolipidowym ma je refundowane. Paranoja jakaś.
Dobrze Ci. Zapytam się ginekologa, czy nie mógłby mi wypisać czegoś refundowanegopeppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Simba kciuki zacisniete za twoje blizniak
Wszytkim pozostalym zero stresow , spokojnych ciazy a starajacym sie zdanego testu
Ja sama juz zaczynam swirowac ze w tym cyklu znowu nic z tego , brzuch juz tydzien boli @ a francy dalej nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 13:29
iwcia77, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:
Ja sama juz zaczynam swirowac ze w tym cyklu znowu nic z tego , brzuch juz tydzien boli @ a francy dalej nie ma
ja mam to samo...zblizam sie do @ i na dekiel mi idzie, spac nie moge , nerwowa jestem i ogolnie dol mam ...kkisia lubi tę wiadomość
-
kkisia wrote:Dzien dobry
Simba kciuki zacisniete za twoje blizniak
Wszytkim pozostalym zero stresow , spokojnych ciazy a starajacym sie zdanego testu
Ja sama juz zaczynam swirowac ze w tym cyklu znowu nic z tego , brzuch juz tydzien boli @ a francy dalej nie ma -
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Kurcze w poniedzialek lub wtorek ale dawno mi tak nie odwalalo ;(
Zaczelo sie juz tydzien temu , kurcze robie co moge zeby nie myslec , nie nakrecac sie ale slabo mi to wychodz ;( -
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Nie chce oczywiscie tylko te bole @ mnie juz mecza i jesli ma byc to niech przylazi a nie czai sie za rogiem i robi ze mnie jaja
tak naprawde nie ma znaczenia czy boli jak na @ czy nie, sznasa na ciaze zawsze pol na polpeppapig, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość