35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Alis, uważam że to przegięcie ze strony profesora z propozycją płatnych konsultacji. Zgadzam się z Iwone w tej kwestii. Mam nadzieję że to wszystko dobrze się zakończy.
Peppa, jak jeszcze raz napiszesz że jesteś " za stara" to się na Ciebie śmiertelnie obrażę.
Gosiu, a jaki lek bierzesz na nadciśnienie? Mi lekarz mówił że w ciąży dopuszczalny jest tylko dopegyt. Ale pamiętam z poprzedniej ciąży że pod koniec to faszerowali mnie nawet relanium.
A dziś ciśnienie mam 117/71 i przespałam prawie cały dzień. U mnie jest tak że jeśli to dolne wynosi ponad 85 to zaczyna mnie boleć głowa. Wczoraj miałam 135/90 i myślałam że zejdę.samira, gosia7122, Iwone, peppapig, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
peppapig wrote:Człowiek nie wie ile potrafi znieść i skąd ta siła się bierze
A co do wieku to mam takie same oczucia jak ty. W zeszłym miesiacu sie przeziebilam i pani doktor kiedy usłyszała ode mnie ze sie staram o dziecko to patrzyła na mnie dziwnie przez klilka minut, urolog też sie dziwnie uśmiechnął, nie rozumiem, nam juz nie wolno czy coWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 19:01
peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZerkam szybko w biegu prawie nie uwierzycie co robiłam aż do zachodu słońca? grabiłam sianko!regeneracją i relaks.
Mega jak jabym chciała paradować tak ze zdrowym brzuchem na złość wszystkim wścipskim niedowiarkom!..wrrrr.....
Miłego spokojnego wieczorkasamira, Mega, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
własnie oglądam powtórkę eurovisi... i przełączyłam akurat na cleo
ładnie
ale conchita mnie powaliła na kolana.. ma ona on głos.. nieźleWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 21:18
malgos741, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Myślę, że pojedziemy raz do profesora zobaczyć, jak będzie, bo mój mąż jest do niego przekonany. Uważa, że to fachowiec.
A ja chyba pójdę do mojego prowadzącego i mu opiszę sytuację i się poradzę, bo uważam, że to dobry i rozsądny człowiek. Może poproszę go, żeby mnie wysłał do poradni patologii ciąży.
Fajny ten artykuł - zwłaszcza, że piszą, że u 50% dzieci, u których wykryto wodonercze w życiu płodowym, nie stwierdzono go w 2 dni po urodzeniuWięc na razie kwalifikujemy się jako patologia, ale może jakoś minie.
EwaT, malgos741, Iwone, samira, Mega, ania.g, peppapig, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny