Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

jeszcze sie pokazuje w swietle dziennym i dzieci gorszy
    fuj!

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam ładnya

nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendobry kobialki tutaj La Panda...zza wielkiej wody

Cudny wysyp pieknych brzucholudkow, wygladacie super ciezarowki.

Alis mam nadzieje ze bedziecie zdrowi i lekarze szybko poradza sobie z problemem.

Nie jestem w stanie w wami konwersowac bo jak tutaj rozrabiacie to ja pracuje albo nie mam juz sily w kompa patrzec, ostatnio podczytuje Was w dordze do pracy i z pracy ale nigdy nie starcza mi czasu zeby nadazyc.

Mamy jakas nowa zielen? Czy cos sie kluje?

O Simba trzymam mocno kciuki za blizniaki to taki moj dream come true ale ty juz jestes na drodze do celu dzisiaj jak sie nie myle :) super!

Reni i Bursztyn Wasze wykresy chyba najbardziej sledze nie wiem czemu ale niesmialo sie przyznam ze mam slabosc ;) i czekam na Wasze zielone kropki.

Inessa <3 walczysz nieustannie jestem pelna podziwu i wciaz wierze...

Cala reszte pozdrawiam cieplo.

U mnie na razie wszystkie wyniki super - wiec ja sie pytam dlaczego wciaz tutaj walcze ehhhh, jakos na dniach mamy badac zolnierzy i zobaczymy...z lekarzem mamy sie zobaczyc dopiero 5 sierpnia bo nie ma wczesniej terminow.

Sciskam wszystkie i podgladam Was nadal KISS!

Mango, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, Simba, Mega, Bursztyn, Alis, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) Simba mocno trzymam kciuki! Daj znać po wszystkim :-D Alis trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze skończy się na strachu! :-)

Simba, Mega lubią tę wiadomość

• KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 10 maja 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie kochane.. powiedzcie czy to normalne ze temp po miesiaczce tak bardzo Spada? dodam ze mierze w ustach, wiec przez to juz jest nizsza ( sie od was dowiedzialam :) )
    pozdroweczka!

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :-)
    Witam z weekendu u teściów :-)

Alias trzymam kciuki za Twoją córeczkę :-) zobaczysz że wszystko będzie dobrze :-)

My wczoraj byliśmy z córka na wizycie u nefrologa. Pokazało się, że na ta cholera bakterie nie ma lekarstwa. Jeśli nie pomogą nam zioła to nie wiem. Iwona dzięki <3

Miłego dnia!

Simba czekam na wieści! P

Iwone, Simba, Mega, Alis lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko oby pomogło, ale musisz uzbroić się w cierpliwość i przede wszystkim nie zniechęcać się. Zioła i homeopatia potrzebują czasu :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny,
    Panda fajnie ze sie odezwalas :)
    Otóż ja siedzę i czekam na telefon... W normalnych warunkach, powiedziałabym, ze zaraz zniosę jajko, ale niestety wszystkie jakie miałam w tym cyklu zniosłam dwa dni temu.
    Sie odezwę :)

Mega, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, iwcia77, Bozia3, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba trzymam kciuki <3

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    &&&&& <3
    P.S. Świetna data na transfer dziesiąty piąty, majowe twinsy będą :)
    561278ydacchi9dd.png

Simba, nick nieaktualny, Mango, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

dzisiaj z ranka pytanie z innej beczki. Macie jakieś sposoby na skurcze. Od powrotu ze szpitala budzą mnie w nocy skurcze lydek. Czytalam, zeby na to lykac magnez i lykam, ale nie pomaga.

aY05p2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Simba trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    &&&&& <3
    P.S. Świetna data na transfer dziesiąty piąty, majowe twinsy będą :)
    561278ydacchi9dd.png

Oby oby :)

Kate 75 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, znalazłam fajny artykuł na ten temat, może się którejs przyda:
    http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/Skurcze-lydek-w-ciazy-skad-sie-biora-i-jak-sobie-z-nimi-radzic_35864.html

aY05p2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buongiorno

Szaro buro u nas, popaduje, czyli norma. Chata ktora wczoraj ogladalismy nie podobala nam sie, szukamy wiec dalej. Maz moj wyjezdza znowu w poniedzialek na 3 dni, wiec nie wiem co bedzie z podroza do zamku w Owuli.

Simba, i jak i jak? Dzwonili juz?
    Pandora, dziekuje za doping :) Tez mam Cie caly czas na oku :)
    Sabina, mam nadzieje ze metody narturalne pomoga, tylko jak mowi Iwona- trzeba cierpliwosci.

Simba, iwcia77, Iwone, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Cześć dziewczyny,

dzisiaj z ranka pytanie z innej beczki. Macie jakieś sposoby na skurcze. Od powrotu ze szpitala budzą mnie w nocy skurcze lydek. Czytalam, zeby na to lykac magnez i lykam, ale nie pomaga.
    na to dobry magnez jest ale nie wiem czy w ciazy mozna.
    Tak myslalam o Twoich przebojach w polskim nfz i zastanawiam sie dlaczego nie jestes pod opieka w UK, przeciez chodzilas tam do poloznej, badania robilas, fachowcy sa bardzo dobrzy i nie placisz ani grosza? No i rozwazalas nawet porod w UK...

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Alis Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo zdecydowaliśmy się mieszkać w Polsce, a problemy z małą wyszły dokładnie wtedy, kiedy mój mąż odszedł z pracy i zdawał mieszkanie. Praktycznie od razu z Anglii pojechał ze mną do szpitala w Łodzi. Teraz już jesteśmy oboje na stałe w Polsce.

A co do opłat - dostałam też na receptę zastrzyki na żylaki - 160 zł na 10 dni. Dla kobiet w ciąży pełnopłatne. I mam to brać codziennie do końca.

aY05p2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Buongiorno

Szaro buro u nas, popaduje, czyli norma. Chata ktora wczoraj ogladalismy nie podobala nam sie, szukamy wiec dalej. Maz moj wyjezdza znowu w poniedzialek na 3 dni, wiec nie wiem co bedzie z podroza do zamku w Owuli.

Simba, i jak i jak? Dzwonili juz?
    Pandora, dziekuje za doping :) Tez mam Cie caly czas na oku :)
    Sabina, mam nadzieje ze metody narturalne pomoga, tylko jak mowi Iwona- trzeba cierpliwosci.

Tak, przed chwila. 13h15 :)

Bursztyn, Mango, Kate 75, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    No bo zdecydowaliśmy się mieszkać w Polsce, a problemy z małą wyszły dokładnie wtedy, kiedy mój mąż odszedł z pracy i zdawał mieszkanie. Praktycznie od razu z Anglii pojechał ze mną do szpitala w Łodzi. Teraz już jesteśmy oboje na stałe w Polsce.

A co do opłat - dostałam też na receptę zastrzyki na żylaki - 160 zł na 10 dni. Dla kobiet w ciąży pełnopłatne. I mam to brać codziennie do końca.
    ok, rozumiem
    a to ze zastrzyki dla ciezarowek sa pelnoplatne to jest skandal
    w UK mialabys w ciazy wszystkie leki za darmo, no ale teraz to juz musztarda po obiedzie

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak, przed chwila. 13h15 :)
    WOW!!!!!
    ale emocje!!!
    teraz to juz nic nie bede mogla robic bo kciuki zaciskam :)

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Alis Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I te same zastrzyki dla przewlekle chorych kosztują 5 złotych... A ja mam niby je brać przez kolejne 90 dni, czyli wydać koło 1500. Poradzę się jeszcze ginekologa, czy naprawdę muszę i czy nie ma jakichś zamienników.

aY05p2.png
‹‹ 3104 3105 3106 3107 3108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ