35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziendobry kobialki tutaj La Panda...zza wielkiej wody
Cudny wysyp pieknych brzucholudkow, wygladacie super ciezarowki.
Alis mam nadzieje ze bedziecie zdrowi i lekarze szybko poradza sobie z problemem.
Nie jestem w stanie w wami konwersowac bo jak tutaj rozrabiacie to ja pracuje albo nie mam juz sily w kompa patrzec, ostatnio podczytuje Was w dordze do pracy i z pracy ale nigdy nie starcza mi czasu zeby nadazyc.
Mamy jakas nowa zielen? Czy cos sie kluje?
O Simba trzymam mocno kciuki za blizniaki to taki moj dream come true ale ty juz jestes na drodze do celu dzisiaj jak sie nie myle
super!
Reni i Bursztyn Wasze wykresy chyba najbardziej sledze nie wiem czemu ale niesmialo sie przyznam ze mam slabosc
i czekam na Wasze zielone kropki.
Inessa
walczysz nieustannie jestem pelna podziwu i wciaz wierze...
Cala reszte pozdrawiam cieplo.
U mnie na razie wszystkie wyniki super - wiec ja sie pytam dlaczego wciaz tutaj walcze ehhhh, jakos na dniach mamy badac zolnierzy i zobaczymy...z lekarzem mamy sie zobaczyc dopiero 5 sierpnia bo nie ma wczesniej terminow.
Sciskam wszystkie i podgladam Was nadal KISS!
Mango, anna maria, Sabina, peppapig, Iwone, Simba, Mega, Bursztyn, Alis, samira, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć

Witam z weekendu u teściów
Alias trzymam kciuki za Twoją córeczkę
zobaczysz że wszystko będzie dobrze 
My wczoraj byliśmy z córka na wizycie u nefrologa. Pokazało się, że na ta cholera bakterie nie ma lekarstwa. Jeśli nie pomogą nam zioła to nie wiem. Iwona dzięki
Miłego dnia!
Simba czekam na wieści! P
Iwone, Simba, Mega, Alis lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny,
Panda fajnie ze sie odezwalas
Otóż ja siedzę i czekam na telefon... W normalnych warunkach, powiedziałabym, ze zaraz zniosę jajko, ale niestety wszystkie jakie miałam w tym cyklu zniosłam dwa dni temu.
Sie odezwę
Mega, peppapig, Bursztyn, mama78, Sabina, samira, Mango, iwcia77, Bozia3, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:
Oby oby
Kate 75 lubi tę wiadomość
-
Buongiorno
Szaro buro u nas, popaduje, czyli norma. Chata ktora wczoraj ogladalismy nie podobala nam sie, szukamy wiec dalej. Maz moj wyjezdza znowu w poniedzialek na 3 dni, wiec nie wiem co bedzie z podroza do zamku w Owuli.
Simba, i jak i jak? Dzwonili juz?
Pandora, dziekuje za doping
Tez mam Cie caly czas na oku 
Sabina, mam nadzieje ze metody narturalne pomoga, tylko jak mowi Iwona- trzeba cierpliwosci.
Simba, iwcia77, Iwone, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
na to dobry magnez jest ale nie wiem czy w ciazy mozna.Alis wrote:Cześć dziewczyny,
dzisiaj z ranka pytanie z innej beczki. Macie jakieś sposoby na skurcze. Od powrotu ze szpitala budzą mnie w nocy skurcze lydek. Czytalam, zeby na to lykac magnez i lykam, ale nie pomaga.
Tak myslalam o Twoich przebojach w polskim nfz i zastanawiam sie dlaczego nie jestes pod opieka w UK, przeciez chodzilas tam do poloznej, badania robilas, fachowcy sa bardzo dobrzy i nie placisz ani grosza? No i rozwazalas nawet porod w UK... -
No bo zdecydowaliśmy się mieszkać w Polsce, a problemy z małą wyszły dokładnie wtedy, kiedy mój mąż odszedł z pracy i zdawał mieszkanie. Praktycznie od razu z Anglii pojechał ze mną do szpitala w Łodzi. Teraz już jesteśmy oboje na stałe w Polsce.
A co do opłat - dostałam też na receptę zastrzyki na żylaki - 160 zł na 10 dni. Dla kobiet w ciąży pełnopłatne. I mam to brać codziennie do końca. -
Bursztyn wrote:Buongiorno
Szaro buro u nas, popaduje, czyli norma. Chata ktora wczoraj ogladalismy nie podobala nam sie, szukamy wiec dalej. Maz moj wyjezdza znowu w poniedzialek na 3 dni, wiec nie wiem co bedzie z podroza do zamku w Owuli.
Simba, i jak i jak? Dzwonili juz?
Pandora, dziekuje za doping
Tez mam Cie caly czas na oku 
Sabina, mam nadzieje ze metody narturalne pomoga, tylko jak mowi Iwona- trzeba cierpliwosci.
Tak, przed chwila. 13h15
Bursztyn, Mango, Kate 75, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ok, rozumiemAlis wrote:No bo zdecydowaliśmy się mieszkać w Polsce, a problemy z małą wyszły dokładnie wtedy, kiedy mój mąż odszedł z pracy i zdawał mieszkanie. Praktycznie od razu z Anglii pojechał ze mną do szpitala w Łodzi. Teraz już jesteśmy oboje na stałe w Polsce.
A co do opłat - dostałam też na receptę zastrzyki na żylaki - 160 zł na 10 dni. Dla kobiet w ciąży pełnopłatne. I mam to brać codziennie do końca.
a to ze zastrzyki dla ciezarowek sa pelnoplatne to jest skandal
w UK mialabys w ciazy wszystkie leki za darmo, no ale teraz to juz musztarda po obiedzie

Alis trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze skończy się na strachu!