X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

jeszcze sie pokazuje w swietle dziennym i dzieci gorszy
    fuj!

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam ładnya

polarmiś, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendobry kobialki tutaj La Panda...zza wielkiej wody

Cudny wysyp pieknych brzucholudkow, wygladacie super ciezarowki.

Alis mam nadzieje ze bedziecie zdrowi i lekarze szybko poradza sobie z problemem.

Nie jestem w stanie w wami konwersowac bo jak tutaj rozrabiacie to ja pracuje albo nie mam juz sily w kompa patrzec, ostatnio podczytuje Was w dordze do pracy i z pracy ale nigdy nie starcza mi czasu zeby nadazyc.

Mamy jakas nowa zielen? Czy cos sie kluje?

O Simba trzymam mocno kciuki za blizniaki to taki moj dream come true ale ty juz jestes na drodze do celu dzisiaj jak sie nie myle :) super!

Reni i Bursztyn Wasze wykresy chyba najbardziej sledze nie wiem czemu ale niesmialo sie przyznam ze mam slabosc ;) i czekam na Wasze zielone kropki.

Inessa <3 walczysz nieustannie jestem pelna podziwu i wciaz wierze...

Cala reszte pozdrawiam cieplo.

U mnie na razie wszystkie wyniki super - wiec ja sie pytam dlaczego wciaz tutaj walcze ehhhh, jakos na dniach mamy badac zolnierzy i zobaczymy...z lekarzem mamy sie zobaczyc dopiero 5 sierpnia bo nie ma wczesniej terminow.

Sciskam wszystkie i podgladam Was nadal KISS!

Mango, anna maria, Sabina, peppapig, Iwone, Simba, Mega, Bursztyn, Alis, samira, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) Simba mocno trzymam kciuki! Daj znać po wszystkim :-D Alis trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze skończy się na strachu! :-)

Simba, Mega lubią tę wiadomość

• KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 10 maja 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie kochane.. powiedzcie czy to normalne ze temp po miesiaczce tak bardzo Spada? dodam ze mierze w ustach, wiec przez to juz jest nizsza ( sie od was dowiedzialam :) )
    pozdroweczka!

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :-)
    Witam z weekendu u teściów :-)

Alias trzymam kciuki za Twoją córeczkę :-) zobaczysz że wszystko będzie dobrze :-)

My wczoraj byliśmy z córka na wizycie u nefrologa. Pokazało się, że na ta cholera bakterie nie ma lekarstwa. Jeśli nie pomogą nam zioła to nie wiem. Iwona dzięki <3

Miłego dnia!

Simba czekam na wieści! P

Iwone, Simba, Mega, Alis lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko oby pomogło, ale musisz uzbroić się w cierpliwość i przede wszystkim nie zniechęcać się. Zioła i homeopatia potrzebują czasu :)

Sabina, samira lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny,
    Panda fajnie ze sie odezwalas :)
    Otóż ja siedzę i czekam na telefon... W normalnych warunkach, powiedziałabym, ze zaraz zniosę jajko, ale niestety wszystkie jakie miałam w tym cyklu zniosłam dwa dni temu.
    Sie odezwę :)

Mega, peppapig, Bursztyn, mama78, Sabina, samira, Mango, iwcia77, Bozia3, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba trzymam kciuki <3

Sabina lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    &&&&& <3
    P.S. Świetna data na transfer dziesiąty piąty, majowe twinsy będą :)
    561278ydacchi9dd.png

Simba, Sabina, Mango, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

dzisiaj z ranka pytanie z innej beczki. Macie jakieś sposoby na skurcze. Od powrotu ze szpitala budzą mnie w nocy skurcze lydek. Czytalam, zeby na to lykac magnez i lykam, ale nie pomaga.

aY05p2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Simba trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    &&&&& <3
    P.S. Świetna data na transfer dziesiąty piąty, majowe twinsy będą :)
    561278ydacchi9dd.png

Oby oby :)

Kate 75 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, znalazłam fajny artykuł na ten temat, może się którejs przyda:
    http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/Skurcze-lydek-w-ciazy-skad-sie-biora-i-jak-sobie-z-nimi-radzic_35864.html

aY05p2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buongiorno

Szaro buro u nas, popaduje, czyli norma. Chata ktora wczoraj ogladalismy nie podobala nam sie, szukamy wiec dalej. Maz moj wyjezdza znowu w poniedzialek na 3 dni, wiec nie wiem co bedzie z podroza do zamku w Owuli.

Simba, i jak i jak? Dzwonili juz?
    Pandora, dziekuje za doping :) Tez mam Cie caly czas na oku :)
    Sabina, mam nadzieje ze metody narturalne pomoga, tylko jak mowi Iwona- trzeba cierpliwosci.

Simba, iwcia77, Iwone, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Cześć dziewczyny,

dzisiaj z ranka pytanie z innej beczki. Macie jakieś sposoby na skurcze. Od powrotu ze szpitala budzą mnie w nocy skurcze lydek. Czytalam, zeby na to lykac magnez i lykam, ale nie pomaga.
    na to dobry magnez jest ale nie wiem czy w ciazy mozna.
    Tak myslalam o Twoich przebojach w polskim nfz i zastanawiam sie dlaczego nie jestes pod opieka w UK, przeciez chodzilas tam do poloznej, badania robilas, fachowcy sa bardzo dobrzy i nie placisz ani grosza? No i rozwazalas nawet porod w UK...

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Alis Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo zdecydowaliśmy się mieszkać w Polsce, a problemy z małą wyszły dokładnie wtedy, kiedy mój mąż odszedł z pracy i zdawał mieszkanie. Praktycznie od razu z Anglii pojechał ze mną do szpitala w Łodzi. Teraz już jesteśmy oboje na stałe w Polsce.

A co do opłat - dostałam też na receptę zastrzyki na żylaki - 160 zł na 10 dni. Dla kobiet w ciąży pełnopłatne. I mam to brać codziennie do końca.

aY05p2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Buongiorno

Szaro buro u nas, popaduje, czyli norma. Chata ktora wczoraj ogladalismy nie podobala nam sie, szukamy wiec dalej. Maz moj wyjezdza znowu w poniedzialek na 3 dni, wiec nie wiem co bedzie z podroza do zamku w Owuli.

Simba, i jak i jak? Dzwonili juz?
    Pandora, dziekuje za doping :) Tez mam Cie caly czas na oku :)
    Sabina, mam nadzieje ze metody narturalne pomoga, tylko jak mowi Iwona- trzeba cierpliwosci.

Tak, przed chwila. 13h15 :)

Bursztyn, Mango, Kate 75, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    No bo zdecydowaliśmy się mieszkać w Polsce, a problemy z małą wyszły dokładnie wtedy, kiedy mój mąż odszedł z pracy i zdawał mieszkanie. Praktycznie od razu z Anglii pojechał ze mną do szpitala w Łodzi. Teraz już jesteśmy oboje na stałe w Polsce.

A co do opłat - dostałam też na receptę zastrzyki na żylaki - 160 zł na 10 dni. Dla kobiet w ciąży pełnopłatne. I mam to brać codziennie do końca.
    ok, rozumiem
    a to ze zastrzyki dla ciezarowek sa pelnoplatne to jest skandal
    w UK mialabys w ciazy wszystkie leki za darmo, no ale teraz to juz musztarda po obiedzie

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak, przed chwila. 13h15 :)
    WOW!!!!!
    ale emocje!!!
    teraz to juz nic nie bede mogla robic bo kciuki zaciskam :)

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Alis Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I te same zastrzyki dla przewlekle chorych kosztują 5 złotych... A ja mam niby je brać przez kolejne 90 dni, czyli wydać koło 1500. Poradzę się jeszcze ginekologa, czy naprawdę muszę i czy nie ma jakichś zamienników.

aY05p2.png
‹‹ 3104 3105 3106 3107 3108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ