35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziendobry kobialki tutaj La Panda...zza wielkiej wody
Cudny wysyp pieknych brzucholudkow, wygladacie super ciezarowki.
Alis mam nadzieje ze bedziecie zdrowi i lekarze szybko poradza sobie z problemem.
Nie jestem w stanie w wami konwersowac bo jak tutaj rozrabiacie to ja pracuje albo nie mam juz sily w kompa patrzec, ostatnio podczytuje Was w dordze do pracy i z pracy ale nigdy nie starcza mi czasu zeby nadazyc.
Mamy jakas nowa zielen? Czy cos sie kluje?
O Simba trzymam mocno kciuki za blizniaki to taki moj dream come true ale ty juz jestes na drodze do celu dzisiaj jak sie nie mylesuper!
Reni i Bursztyn Wasze wykresy chyba najbardziej sledze nie wiem czemu ale niesmialo sie przyznam ze mam slabosci czekam na Wasze zielone kropki.
Inessawalczysz nieustannie jestem pelna podziwu i wciaz wierze...
Cala reszte pozdrawiam cieplo.
U mnie na razie wszystkie wyniki super - wiec ja sie pytam dlaczego wciaz tutaj walcze ehhhh, jakos na dniach mamy badac zolnierzy i zobaczymy...z lekarzem mamy sie zobaczyc dopiero 5 sierpnia bo nie ma wczesniej terminow.
Sciskam wszystkie i podgladam Was nadal KISS!
Mango, anna maria, Sabina, peppapig, Iwone, Simba, Mega, Bursztyn, Alis, samira, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć
Witam z weekendu u teściów
Alias trzymam kciuki za Twoją córeczkęzobaczysz że wszystko będzie dobrze
My wczoraj byliśmy z córka na wizycie u nefrologa. Pokazało się, że na ta cholera bakterie nie ma lekarstwa. Jeśli nie pomogą nam zioła to nie wiem. Iwona dzięki
Miłego dnia!
Simba czekam na wieści! PIwone, Simba, Mega, Alis lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny,
Panda fajnie ze sie odezwalas
Otóż ja siedzę i czekam na telefon... W normalnych warunkach, powiedziałabym, ze zaraz zniosę jajko, ale niestety wszystkie jakie miałam w tym cyklu zniosłam dwa dni temu.
Sie odezwęMega, peppapig, Bursztyn, mama78, Sabina, samira, Mango, iwcia77, Bozia3, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:
Oby obyKate 75 lubi tę wiadomość
-
Buongiorno
Szaro buro u nas, popaduje, czyli norma. Chata ktora wczoraj ogladalismy nie podobala nam sie, szukamy wiec dalej. Maz moj wyjezdza znowu w poniedzialek na 3 dni, wiec nie wiem co bedzie z podroza do zamku w Owuli.
Simba, i jak i jak? Dzwonili juz?
Pandora, dziekuje za dopingTez mam Cie caly czas na oku
Sabina, mam nadzieje ze metody narturalne pomoga, tylko jak mowi Iwona- trzeba cierpliwosci.
Simba, iwcia77, Iwone, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Cześć dziewczyny,
dzisiaj z ranka pytanie z innej beczki. Macie jakieś sposoby na skurcze. Od powrotu ze szpitala budzą mnie w nocy skurcze lydek. Czytalam, zeby na to lykac magnez i lykam, ale nie pomaga.
Tak myslalam o Twoich przebojach w polskim nfz i zastanawiam sie dlaczego nie jestes pod opieka w UK, przeciez chodzilas tam do poloznej, badania robilas, fachowcy sa bardzo dobrzy i nie placisz ani grosza? No i rozwazalas nawet porod w UK... -
No bo zdecydowaliśmy się mieszkać w Polsce, a problemy z małą wyszły dokładnie wtedy, kiedy mój mąż odszedł z pracy i zdawał mieszkanie. Praktycznie od razu z Anglii pojechał ze mną do szpitala w Łodzi. Teraz już jesteśmy oboje na stałe w Polsce.
A co do opłat - dostałam też na receptę zastrzyki na żylaki - 160 zł na 10 dni. Dla kobiet w ciąży pełnopłatne. I mam to brać codziennie do końca. -
Bursztyn wrote:Buongiorno
Szaro buro u nas, popaduje, czyli norma. Chata ktora wczoraj ogladalismy nie podobala nam sie, szukamy wiec dalej. Maz moj wyjezdza znowu w poniedzialek na 3 dni, wiec nie wiem co bedzie z podroza do zamku w Owuli.
Simba, i jak i jak? Dzwonili juz?
Pandora, dziekuje za dopingTez mam Cie caly czas na oku
Sabina, mam nadzieje ze metody narturalne pomoga, tylko jak mowi Iwona- trzeba cierpliwosci.
Tak, przed chwila. 13h15Bursztyn, Mango, Kate 75, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:No bo zdecydowaliśmy się mieszkać w Polsce, a problemy z małą wyszły dokładnie wtedy, kiedy mój mąż odszedł z pracy i zdawał mieszkanie. Praktycznie od razu z Anglii pojechał ze mną do szpitala w Łodzi. Teraz już jesteśmy oboje na stałe w Polsce.
A co do opłat - dostałam też na receptę zastrzyki na żylaki - 160 zł na 10 dni. Dla kobiet w ciąży pełnopłatne. I mam to brać codziennie do końca.
a to ze zastrzyki dla ciezarowek sa pelnoplatne to jest skandal
w UK mialabys w ciazy wszystkie leki za darmo, no ale teraz to juz musztarda po obiedzie