35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:no to by sie zgadzalo
przeciesz na piczkinsa mowi sie "muszelka" a facet ma " kielbase" no i droga dedukcji wymyslil sobie pseudo zawodowe , ktore do niego/niej pasuje
Simba! jak ja ci zazdroszcze! super ! czyli teraz to trzeba czekac na pozytywny test ciazowy
No czeba, czebaZgodnie z moim snem, powinny byc trzy kreski - na bliźniaki
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczynki,
Bursztyn, mam tu coś, co cie w razie czego zachęci do IVF - muszę ci powiedzieć ze ostatnio zaczęła mi sie poprawiać cera
To pewnie ten hormonalny miks.
Natomiast progesteron dowcipny mnie wykańcza. Zastrzyki przy nim to pikus.Sabina, iwcia77, samira, malgos741, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry, wstaje rano, wykonuje rzut do kompa i co widze? Wygrala baba z broda, a Cleo na 14 miejscu. Coz tu dodac. Taka jestes Europo, parafrazujac Donatana. Nagle okazuje sie, ze tolerancja w nas jest ogromna... Ja jednak wole cycki...
Eh, pojde sobie pokopac w ogrodku.iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czytalam twoj pamietnik....bardzo mna wstrzasnely twoje przezycia...wspolczuje ci strasznie i na nic tutaj zdaja sie slowa pociechy...mandragora wrote:Widocznie duchem starsza jestem, bo już was troszkę czasem poczytuje, a poza tym troszkę bliżej mi do 35 niż do 30
wiec bardziej dziewczyny się z wami utożsamiam
samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Widocznie duchem starsza jestem, bo już was troszkę czasem poczytuje, a poza tym troszkę bliżej mi do 35 niż do 30
wiec bardziej dziewczyny się z wami utożsamiam
Czesc Mandragora
Oczywiscie musisz zapłacić jakies karne wpisowe za wiekNo i napisz coś o sobie, na przykład czy masz trądzik, czy nie jesteś zawoalowanym księdzem i jaki masz rozmiar cycków, oraz jaki jest twój stosunek do kupy niemowlaka. Czyli takie forumowe kompendium wiedzy na swój temat
A tak poważnie, to Samira prowadzi listę staraczek i zaciazonych
Witamy!!!
Pusurek, iwcia77, samira, ania.g, malgos741, polarmiś, Sabina, Bursztyn, Bozia3, Mega, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość
-
mam nadzieje ze dorzuci ci zdrowa donoszona ciaze ....a krzyz juz moglby ci sciagnac...mandragora wrote:Iwcia każdy ma swój bagaż, z którym musi iść przez życie. Dostaje taki, jaki może unieść. Widocznie ktoś tam na górze stwierdził że taki uniose. Mam nadzieję że nic więcej mi nie dorzuci. ..
Simba, samira, ania.g, Sabina, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Czesc Mandragora
Oczywiscie musisz zapłacić jakies karne wpisowe za wiekNo i napisz coś o sobie, na przykład czy masz trądzik, czy nie jesteś zawoalowanym księdzem i jaki masz rozmiar cycków, oraz jaki jest twój stosunek do kupy niemowlaka. Czyli takie forumowe kompendium wiedzy na swój temat
A tak poważnie, to Samira prowadzi listę staraczek i zaciazonych
Witamy!!!
Moze bylaby zasadnosc stworzenia ankiety dla nowo przychodzacych?Tak, zeby sie od razu poczuly jak w domu?
iwcia77, Simba, ania.g, malgos741, Sabina, Bursztyn, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Z trądziku juz wyrosła, cycki chciałam większe, o kupę niemowlęca wszystkiego się staramy wiec chyba Lubie
wątek drugi widziałam, zaraz tam zawitam ale najpierw chciałam się przywitać, a nie tak z buciorami wchodzić bez pozwolenia
wesoło tu u was dziewczyny dlatego chciałam dołączyć
Simba, Pusurek, iwcia77, ania.g, malgos741, polarmiś, Sabina, gosia7122, Mega, Reni, mysza1975, Iwone, Mango lubią tę wiadomość
-
witam Was,
...szybko tylko chce powiedziec Simba ze czekam na twoje III krechy, sciskam mocno kciuki i strasznie bardzo zycze Ci zdrowych pieknych blizniakow!!! Bede tutaj sledzic akcje kiedy tylko moge.
Witaj Mandragora rozgosc sie
Milej niedzieliSimba, Sabina, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Czuje ze to moze działać jak straszak
Ty nie jestes wiarygodna w ocenie ankiety, bo zresz jakies masy hormonow!
Poza tym mamy tu same twardzielki przeciez, byle czego sie nie przestrasza. Same baby z broda, chcialo by sie rzec!Simba, iwcia77, ania.g, malgos741, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mandragora wrote:Z trądziku juz wyrosła, cycki chciałam większe, o kupę niemowlęca wszystkiego się staramy wiec chyba Lubie
wątek drugi widziałam, zaraz tam zawitam ale najpierw chciałam się przywitać, a nie tak z buciorami wchodzić bez pozwolenia
wesoło tu u was dziewczyny dlatego chciałam dołączyć
Dobra zdalas.
P.S. Chociaż, chociaż...nic na temat ukrytego kapłaństwa...Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:witam Was,
...szybko tylko chce powiedziec Simba ze czekam na twoje III krechy, sciskam mocno kciuki i strasznie bardzo zycze Ci zdrowych pieknych blizniakow!!! Bede tutaj sledzic akcje kiedy tylko moge.
Witaj Mandragora rozgosc sie
Milej niedzieli
Dzieki Pandzior. Ja tez trzymam kciuki za Twoje australijskie kangurki
iwcia77, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość