X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Masz racje. Mozna jeszcze dodać Madame La Pisior.
    I dorobimy ci gigantycznego gumowego fiuta - takiego na 7 metrów długości, żebyś mogła nim publiczność po twarzach smyrac. Ta broda przy naszym koncercie to pikus. A na koniec, polejemy ich wszystkich skondensowanym mlekiem...
    OMG - ja chyba potrzebuje seksu :(

Z tym penisem to jeszcze pomyslimy... Bo jak sie przewroce na 23 cm obcasach? :P
    A do seksu, to moge podeslac Ci chlopa mojego, jemu ciagle malo... A ja mam robote w ogrodzie, a nie seksy jakies. :P ;)

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ide przesadzać storczyka.
    To nie jest żadna metafora ;-)

A bardzo mu wychodza korzenie? ;)

Mango lubi tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny już miesiąc się do Was nie odzywałam ale na pewno o Was myślę ale każdą wolną chwilę wykorzystuje na maksa zawsze jest co w domu zrobić a jak nie to zasypiam. Nie mogę narzekać Małgosia jest grzeczna ale ktoś nauczył na rękach nosić a ja mam przekichane a średnia Marysia (prawie 4latka) jest potwornie zazdrosna

iwcia77, polarmiś, samira, Mega, Simba, mysza1975, ania.g, Iwone lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana do roboty lece :) to dlatego :D
    Pusurek wrote:
    Iwka, Ty w mejkapie o 11 rano?? Dzizas, ja jeszcze pizamy nie zdjelam... ;)
    A kalosze i widly czekaja...
    U mnie dzis mejakpu nie bedzie! Jakem La Pisior! :P

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda , ze nie mozna zalajkowac kilka razy..:)bo mi emotikonow brakuje na twoje fantazje erotycze, no ale ponoc kobietom w ciazy na okraglo by sie chcialo :D
    Simba wrote:
    Masz racje. Mozna jeszcze dodać Madame La Pisior.
    I dorobimy ci gigantycznego gumowego fiuta - takiego na 7 metrów długości, żebyś mogła nim publiczność po twarzach smyrac. Ta broda przy naszym koncercie to pikus. A na koniec, polejemy ich wszystkich skondensowanym mlekiem...
    OMG - ja chyba potrzebuje seksu :(

Mega, Simba lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lece do roboty...ziewac do makaronu zamiast pochichrac sie tu z wami..:(

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia ty do roboty a ja po robocie (od 8.00)komunie dziś ale śliczne laleczki wyszły z dziewczynek.
    A po za tym to dzień dobry :-)
    Witam nową koleżankę :-)
    Jestem pod wrażeniem zwiedzania teatru, ale mam jeszcze jedną nowinę, wczoraj pogrzebałam po sieci i odkryłam że u nas w mieście robią IUI na nfz, jutro będę dzwonić i pytać o wszystko :-)

samira, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT wrote:
    Witajcie dziewczyny już miesiąc się do Was nie odzywałam ale na pewno o Was myślę ale każdą wolną chwilę wykorzystuje na maksa zawsze jest co w domu zrobić a jak nie to zasypiam. Nie mogę narzekać Małgosia jest grzeczna ale ktoś nauczył na rękach nosić a ja mam przekichane a średnia Marysia (prawie 4latka) jest potwornie zazdrosna
    MoniaT - wielkie gratulacje i duzo zdrowka dla Ciebie i calej gromadki!!!!!

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT a może jakieś zdjęcie maluszka ?

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, na Wasz wątek przywiodła mnie mandragora- moja koleżanka z innego forum ;) am 35 lat i trochę problemów z zaciązeniem, będzie mi miło, jak zgodzicie się na udzielanie się na waszym forum ;)

malgos741, polarmiś, Mega, samira, Simba, Reni, mysza1975, iwcia77, peppapig, Mango lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze się nie obrazicie za rekomendacje ;) reklamę robie całkiem za darmoche. Może unikne fali ;) macie ta ankietę dla mixy ? ;)

malgos741, Mega, samira, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItam nowe dziewczyny - szkoda, że takie młode, no ale trudno..najwyżej zafunduje się Wam ostrzejszą falę...;)

Ja też oglądałam Eurowizję - i mam trochę odczucia niesmaku - zarówno po występie naszym - gdzie wokalistka spinała się, jakby za chwilę miała pęknąć z wrażenia, no i ta cycata dokładka..ALe już muszelka z kiełbasą - to czad na całego. Zaśpiewał ładnie - głos super - ale zwyrodnialec dla mnie okropny..A już te jego spazmy i zgięcia w pół po ogłaszaniu punktów - to ciotan do potęgi....:)

Miłej niedzieli dla wszystkich :).

Wczoraj odwiedziłam koleżankę, która ma 4 miesięcznego synka - cudo takie!! Przykleił się do mojego policzka swoją buzią i nie chciał odejść - aż mi macica buzowała...;)

malgos741, Bursztyn, Pusurek, Mixa, polarmiś, Mega, samira, Simba, Reni, mysza1975, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mandragora mam nadzieję, ze nikt się nie obrazi za tę rekomendację ;) Ty jesteś dla mnie autorytetem więc lecę jak ćma ;)
    a poza tym mój wiek mnie chyba tu kwalifikuje ;-)

Simba, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to się z Mixa szykujemy na ostrą fale. Mamy nadzieję że przeżyjemy nawet największą burze hormonalna ciężarówek bozia3 ;)

Bozia3, malgos741, Pusurek, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    damy rade ;) fajnie popatrzeć na brzuszki mimo wszystko i obyśmy kiedyś swoje też zamieściły na naszych wizytówkach ;)

malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

Witam nowe koleżanki :)

Simba, niech maluchy się zaklimatyzują i zdrowo rosną :)

Ja już jadę na rezerwie, czuwanie włączone ;)

Miłego dnia dla wszystkich :)

malgos741, Mixa, polarmiś, samira, Simba, Reni, gosia7122, iwcia77, Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cafe a jak ty się czujesz, wczoraj o Tobie myślałam, lekka jesteś na wspomnienie :-)
    Cześć Mixa. :-)

Mixa, caffe, samira lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT super, że już się cieszysz macierzyństwem....:)

Caffe - jaki Ty masz plan - czekasz spokojnie na swój czas i termin, czy coś będziesz przyśpieszać?

caffe, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja ode cyknac nowa fotke brzucha. Lans musi byc! ;)

Bozia3, polarmiś, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guten morgen

No i co? Baba z broda pobila na leb cycate lachociagi :) Swiat sie z nas smieje :) I slusznie, a pani Kielbasa zasluzyla, przynajmniej glos ma i o to w tej konkurencji chodzilo.
    Simba, argument ze tradzik znika przemawia, chociaz wiele kobiet skarzy sie ze ich wlasnie wtedy atakowal. Jak sie czujesz Ty i dzieci? :)
    Iwcia, w niedziele do roboty???
    Madame La Pisior bardzo mie sie podoba :) ogromna sznasa na sukces w przyszlym roku ;)

Nic mi sie nie chce, deszcz pada. Acha, chleb z maki orkiszowej wyszedl wspanialy...chyba stalam sie piekara chleba :) kto by pomyslal...

Mixa, Pusurek, polarmiś, Mega, Simba, samira, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3111 3112 3113 3114 3115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ