X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Masz racje. Mozna jeszcze dodać Madame La Pisior.
    I dorobimy ci gigantycznego gumowego fiuta - takiego na 7 metrów długości, żebyś mogła nim publiczność po twarzach smyrac. Ta broda przy naszym koncercie to pikus. A na koniec, polejemy ich wszystkich skondensowanym mlekiem...
    OMG - ja chyba potrzebuje seksu :(

Z tym penisem to jeszcze pomyslimy... Bo jak sie przewroce na 23 cm obcasach? :P
    A do seksu, to moge podeslac Ci chlopa mojego, jemu ciagle malo... A ja mam robote w ogrodzie, a nie seksy jakies. :P ;)

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ide przesadzać storczyka.
    To nie jest żadna metafora ;-)

A bardzo mu wychodza korzenie? ;)

Mango lubi tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny już miesiąc się do Was nie odzywałam ale na pewno o Was myślę ale każdą wolną chwilę wykorzystuje na maksa zawsze jest co w domu zrobić a jak nie to zasypiam. Nie mogę narzekać Małgosia jest grzeczna ale ktoś nauczył na rękach nosić a ja mam przekichane a średnia Marysia (prawie 4latka) jest potwornie zazdrosna

iwcia77, polarmiś, samira, Mega, Simba, mysza1975, ania.g, Iwone lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana do roboty lece :) to dlatego :D
    Pusurek wrote:
    Iwka, Ty w mejkapie o 11 rano?? Dzizas, ja jeszcze pizamy nie zdjelam... ;)
    A kalosze i widly czekaja...
    U mnie dzis mejakpu nie bedzie! Jakem La Pisior! :P

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda , ze nie mozna zalajkowac kilka razy..:)bo mi emotikonow brakuje na twoje fantazje erotycze, no ale ponoc kobietom w ciazy na okraglo by sie chcialo :D
    Simba wrote:
    Masz racje. Mozna jeszcze dodać Madame La Pisior.
    I dorobimy ci gigantycznego gumowego fiuta - takiego na 7 metrów długości, żebyś mogła nim publiczność po twarzach smyrac. Ta broda przy naszym koncercie to pikus. A na koniec, polejemy ich wszystkich skondensowanym mlekiem...
    OMG - ja chyba potrzebuje seksu :(

Mega, Simba lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lece do roboty...ziewac do makaronu zamiast pochichrac sie tu z wami..:(

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia ty do roboty a ja po robocie (od 8.00)komunie dziś ale śliczne laleczki wyszły z dziewczynek.
    A po za tym to dzień dobry :-)
    Witam nową koleżankę :-)
    Jestem pod wrażeniem zwiedzania teatru, ale mam jeszcze jedną nowinę, wczoraj pogrzebałam po sieci i odkryłam że u nas w mieście robią IUI na nfz, jutro będę dzwonić i pytać o wszystko :-)

samira, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT wrote:
    Witajcie dziewczyny już miesiąc się do Was nie odzywałam ale na pewno o Was myślę ale każdą wolną chwilę wykorzystuje na maksa zawsze jest co w domu zrobić a jak nie to zasypiam. Nie mogę narzekać Małgosia jest grzeczna ale ktoś nauczył na rękach nosić a ja mam przekichane a średnia Marysia (prawie 4latka) jest potwornie zazdrosna
    MoniaT - wielkie gratulacje i duzo zdrowka dla Ciebie i calej gromadki!!!!!

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT a może jakieś zdjęcie maluszka ?

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, na Wasz wątek przywiodła mnie mandragora- moja koleżanka z innego forum ;) am 35 lat i trochę problemów z zaciązeniem, będzie mi miło, jak zgodzicie się na udzielanie się na waszym forum ;)

malgos741, polarmiś, Mega, samira, Simba, Reni, mysza1975, iwcia77, peppapig, Mango lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze się nie obrazicie za rekomendacje ;) reklamę robie całkiem za darmoche. Może unikne fali ;) macie ta ankietę dla mixy ? ;)

malgos741, Mega, samira, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItam nowe dziewczyny - szkoda, że takie młode, no ale trudno..najwyżej zafunduje się Wam ostrzejszą falę...;)

Ja też oglądałam Eurowizję - i mam trochę odczucia niesmaku - zarówno po występie naszym - gdzie wokalistka spinała się, jakby za chwilę miała pęknąć z wrażenia, no i ta cycata dokładka..ALe już muszelka z kiełbasą - to czad na całego. Zaśpiewał ładnie - głos super - ale zwyrodnialec dla mnie okropny..A już te jego spazmy i zgięcia w pół po ogłaszaniu punktów - to ciotan do potęgi....:)

Miłej niedzieli dla wszystkich :).

Wczoraj odwiedziłam koleżankę, która ma 4 miesięcznego synka - cudo takie!! Przykleił się do mojego policzka swoją buzią i nie chciał odejść - aż mi macica buzowała...;)

malgos741, Bursztyn, Pusurek, Mixa, polarmiś, Mega, samira, Simba, Reni, mysza1975, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mandragora mam nadzieję, ze nikt się nie obrazi za tę rekomendację ;) Ty jesteś dla mnie autorytetem więc lecę jak ćma ;)
    a poza tym mój wiek mnie chyba tu kwalifikuje ;-)

Simba, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to się z Mixa szykujemy na ostrą fale. Mamy nadzieję że przeżyjemy nawet największą burze hormonalna ciężarówek bozia3 ;)

Bozia3, malgos741, Pusurek, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    damy rade ;) fajnie popatrzeć na brzuszki mimo wszystko i obyśmy kiedyś swoje też zamieściły na naszych wizytówkach ;)

malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

Witam nowe koleżanki :)

Simba, niech maluchy się zaklimatyzują i zdrowo rosną :)

Ja już jadę na rezerwie, czuwanie włączone ;)

Miłego dnia dla wszystkich :)

malgos741, Mixa, polarmiś, samira, Simba, Reni, gosia7122, iwcia77, Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cafe a jak ty się czujesz, wczoraj o Tobie myślałam, lekka jesteś na wspomnienie :-)
    Cześć Mixa. :-)

Mixa, caffe, samira lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT super, że już się cieszysz macierzyństwem....:)

Caffe - jaki Ty masz plan - czekasz spokojnie na swój czas i termin, czy coś będziesz przyśpieszać?

caffe, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja ode cyknac nowa fotke brzucha. Lans musi byc! ;)

Bozia3, polarmiś, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guten morgen

No i co? Baba z broda pobila na leb cycate lachociagi :) Swiat sie z nas smieje :) I slusznie, a pani Kielbasa zasluzyla, przynajmniej glos ma i o to w tej konkurencji chodzilo.
    Simba, argument ze tradzik znika przemawia, chociaz wiele kobiet skarzy sie ze ich wlasnie wtedy atakowal. Jak sie czujesz Ty i dzieci? :)
    Iwcia, w niedziele do roboty???
    Madame La Pisior bardzo mie sie podoba :) ogromna sznasa na sukces w przyszlym roku ;)

Nic mi sie nie chce, deszcz pada. Acha, chleb z maki orkiszowej wyszedl wspanialy...chyba stalam sie piekara chleba :) kto by pomyslal...

Mixa, Pusurek, polarmiś, Mega, Simba, samira, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3111 3112 3113 3114 3115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ