35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Masz racje. Mozna jeszcze dodać Madame La Pisior.
I dorobimy ci gigantycznego gumowego fiuta - takiego na 7 metrów długości, żebyś mogła nim publiczność po twarzach smyrac. Ta broda przy naszym koncercie to pikus. A na koniec, polejemy ich wszystkich skondensowanym mlekiem...
OMG - ja chyba potrzebuje seksu
Z tym penisem to jeszcze pomyslimy... Bo jak sie przewroce na 23 cm obcasach?
A do seksu, to moge podeslac Ci chlopa mojego, jemu ciagle malo... A ja mam robote w ogrodzie, a nie seksy jakies.iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny już miesiąc się do Was nie odzywałam ale na pewno o Was myślę ale każdą wolną chwilę wykorzystuje na maksa zawsze jest co w domu zrobić a jak nie to zasypiam. Nie mogę narzekać Małgosia jest grzeczna ale ktoś nauczył na rękach nosić a ja mam przekichane a średnia Marysia (prawie 4latka) jest potwornie zazdrosna
iwcia77, polarmiś, samira, Mega, Simba, mysza1975, ania.g, Iwone lubią tę wiadomość
-
szkoda , ze nie mozna zalajkowac kilka razy..:)bo mi emotikonow brakuje na twoje fantazje erotycze, no ale ponoc kobietom w ciazy na okraglo by sie chcialoSimba wrote:Masz racje. Mozna jeszcze dodać Madame La Pisior.
I dorobimy ci gigantycznego gumowego fiuta - takiego na 7 metrów długości, żebyś mogła nim publiczność po twarzach smyrac. Ta broda przy naszym koncercie to pikus. A na koniec, polejemy ich wszystkich skondensowanym mlekiem...
OMG - ja chyba potrzebuje seksuMega, Simba lubią tę wiadomość
-
Iwcia ty do roboty a ja po robocie (od 8.00)komunie dziś ale śliczne laleczki wyszły z dziewczynek.
A po za tym to dzień dobry
Witam nową koleżankę
Jestem pod wrażeniem zwiedzania teatru, ale mam jeszcze jedną nowinę, wczoraj pogrzebałam po sieci i odkryłam że u nas w mieście robią IUI na nfz, jutro będę dzwonić i pytać o wszystkosamira, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyMoniaT wrote:Witajcie dziewczyny już miesiąc się do Was nie odzywałam ale na pewno o Was myślę ale każdą wolną chwilę wykorzystuje na maksa zawsze jest co w domu zrobić a jak nie to zasypiam. Nie mogę narzekać Małgosia jest grzeczna ale ktoś nauczył na rękach nosić a ja mam przekichane a średnia Marysia (prawie 4latka) jest potwornie zazdrosna
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny, na Wasz wątek przywiodła mnie mandragora- moja koleżanka z innego forum
am 35 lat i trochę problemów z zaciązeniem, będzie mi miło, jak zgodzicie się na udzielanie się na waszym forum
malgos741, polarmiś, Mega, samira, Simba, Reni, mysza1975, iwcia77, peppapig, Mango lubią tę wiadomość
-
WItam nowe dziewczyny - szkoda, że takie młode, no ale trudno..najwyżej zafunduje się Wam ostrzejszą falę...
Ja też oglądałam Eurowizję - i mam trochę odczucia niesmaku - zarówno po występie naszym - gdzie wokalistka spinała się, jakby za chwilę miała pęknąć z wrażenia, no i ta cycata dokładka..ALe już muszelka z kiełbasą - to czad na całego. Zaśpiewał ładnie - głos super - ale zwyrodnialec dla mnie okropny..A już te jego spazmy i zgięcia w pół po ogłaszaniu punktów - to ciotan do potęgi....
Miłej niedzieli dla wszystkich.
Wczoraj odwiedziłam koleżankę, która ma 4 miesięcznego synka - cudo takie!! Przykleił się do mojego policzka swoją buzią i nie chciał odejść - aż mi macica buzowała...malgos741, Bursztyn, Pusurek, Mixa, polarmiś, Mega, samira, Simba, Reni, mysza1975, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Witam nowe koleżanki
Simba, niech maluchy się zaklimatyzują i zdrowo rosną
Ja już jadę na rezerwie, czuwanie włączone
Miłego dnia dla wszystkichmalgos741, Mixa, polarmiś, samira, Simba, Reni, gosia7122, iwcia77, Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość
-
Cafe a jak ty się czujesz, wczoraj o Tobie myślałam, lekka jesteś na wspomnienie
Cześć Mixa.Mixa, caffe, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Guten morgen
No i co? Baba z broda pobila na leb cycate lachociagiSwiat sie z nas smieje
I slusznie, a pani Kielbasa zasluzyla, przynajmniej glos ma i o to w tej konkurencji chodzilo.
Simba, argument ze tradzik znika przemawia, chociaz wiele kobiet skarzy sie ze ich wlasnie wtedy atakowal. Jak sie czujesz Ty i dzieci?
Iwcia, w niedziele do roboty???
Madame La Pisior bardzo mie sie podobaogromna sznasa na sukces w przyszlym roku
Nic mi sie nie chce, deszcz pada. Acha, chleb z maki orkiszowej wyszedl wspanialy...chyba stalam sie piekara chlebakto by pomyslal...
Mixa, Pusurek, polarmiś, Mega, Simba, samira, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość