35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Ty nie jestes wiarygodna w ocenie ankiety, bo zresz jakies masy hormonow!
Poza tym mamy tu same twardzielki przeciez, byle czego sie nie przestrasza. Same baby z broda, chcialo by sie rzec!
Moze Ty jesteś? Ja żre hormony, to prawda, a Ty za to sama produkujesz
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Moze Ty jesteś? Ja żre hormony, to prawda, a Ty za to sama produkujesz
Moge tez nie byc. Czuje, ze od wczoraj rosna mi wlosy na klacie. Albo za duzo roboty w ogrodku albo nie powinnam juz nigdy wiecej ogladac Eurowizji...iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Moge tez nie byc. Czuje, ze od wczoraj rosna mi wlosy na klacie. Albo za duzo roboty w ogrodku albo nie powinnam juz nigdy wiecej ogladac Eurowizji...
To swietnie - wystawimy cie za rok w Eurovisii. Z piosenka Ovulalalalalaiwcia77, malgos741, polarmiś, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dobra zdalas.
P.S. Chociaż, chociaż...nic na temat ukrytego kapłaństwa...cholerka tylko będzie problem z broda- nie posiadam ; (
Pusurek, malgos741, Sabina, Mega, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mandragona, sama widzisz ja tu na tym watku zapominam po co sie wogole zapisalam na owu :)nawet nie jest mi tak ciezko jak okazuje sie ze znowu @ przylazla:) jak kadry sie zbiora (np Reni, Simba, EwaT, Bursztyn, Pusurek, Bozia )w tym samym czasie to tak sie uchchichram jak mala norka
Pusurek, samira, malgos741, Sabina, Bozia3, Bursztyn, Mega, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Wow, bede zaszczycona. Duza owlosiona klata, siateczkowa koszulka, niewybredny ruch sceniczny... I mam ich!
SupeeeeerPodoba mnie sie to. Ale niestety, dla dobra PR-u trzeba Ci będzie zmienić pseudonim na The Pisior
iwcia77, Pusurek, Sabina, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Supeeeeer
Podoba mnie sie to. Ale niestety, dla dobra PR-u trzeba Ci będzie zmienić pseudonim na The Pisior
Moze La Pisior? Bedzie bardziej dwuznacznie. Taka, rozumiesz, tajemnica sie w tym kryje, mozesz sie tylko domyslac, co pod siateczkowa koszulka sie kryje...Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:kocie! - splakalam sie! musze poprawic make-up
Iwka, Ty w mejkapie o 11 rano?? Dzizas, ja jeszcze pizamy nie zdjelam...
A kalosze i widly czekaja...
U mnie dzis mejakpu nie bedzie! Jakem La Pisior!iwcia77, malgos741, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Moze La Pisior? Bedzie bardziej dwuznacznie. Taka, rozumiesz, tajemnica sie w tym kryje, mozesz sie tylko domyslac, co pod siateczkowa koszulka sie kryje...
Masz racje. Mozna jeszcze dodać Madame La Pisior.
I dorobimy ci gigantycznego gumowego fiuta - takiego na 7 metrów długości, żebyś mogła nim publiczność po twarzach smyrac. Ta broda przy naszym koncercie to pikus. A na koniec, polejemy ich wszystkich skondensowanym mlekiem...
OMG - ja chyba potrzebuje seksuPusurek, iwcia77, malgos741, Sabina, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość