WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eurowizja - bawi i uczy

image.jpg

anna maria, Bursztyn, Pusurek, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczyny strasznie wieje u mnie,ciagle chce mi sie spac.Dzisiaj (w DE) jest Dzien Matki maz w imieniu Helenki kupil piekne kwiaty i losy na loterie:-),Eurovizji nie widzialam ,ale juz od was wiem ze wygrala baba z ch...
    Twój tez piękny :)

anna maria, Mega, polarmiś, Bozia3 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Mega ja mam to samo z tą zazdrością, trzymam kciuki za ciebie. :-)
    U mnie coś czuję że lada moment zbliża się.
    Ja za ciebie tez :)
    Zreszta za wszystkie staraczki :)

anna maria, malgos741, polarmiś, samira lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedziela pochmurna i chłodna, a moja córcia pojechała nad morze na tydzień... Oby sie pogoda poprawiła

anna maria, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam obie babcie pod ręka, obie nie wiedza o naszych staraniach wiec nie wiem jaka będzie reakcja. Moja teściowa - mieszka z nami, chyba zadowolona nie będzie, zobaczymy jak sie coś wykluje ;) pewnie uważa ze już za starzy jesteśmy na takie fanaberie ;)

Simba, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja tez zazdroszczę babć. A jak czytam Twój wpis, to sie zastanawiam czy mamy taka sama matkę.
    Nadal nie znam teściowej...także tez nic z tego. Poza tym biedna przykuta do łóżka od wielu lat.
    Kto wie....moze to ONA ;)
    a spod jakiego znaku jestes?

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega nigdy nie jest się za starym, rano za nim pojechałam do roboty oglądałam program jak babcia sobie kupiła lalkę-niemowlaka robioną na zamówienie, któraś z dziewczyn dawała linka, wyglądała jak żywy niemowlak, no i ta babcia wszędzie z tą lalką chodziła widocznie instynkt macierzyński cały czas miała. :-)
    Moja mama wie że się staramy i ile pieniędzy idzie na to i wiem że bardzo by chciała zostać babcią, ma dwie córki i żadna nie dzieciata. :-)

Mega, samira, mysza1975, Bozia3 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Kto wie....moze to ONA ;)
    a spod jakiego znaku jestes?
    Wodnik :)

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wodnik :)
    wiec tak, mysle ze mamy wspolna matke :)
    po tylu latach sie o tym dowiedziec...nie kryje wzruszenia... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 16:06

malgos741, Mega, szczęśliwa 2, Simba, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Alis Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tutaj o głosach widzów Eurowizji:

http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,15940297,Przygladamy_sie_rozkladowi_glosow__Widzowie_pokochali.html

Jednak Brytyjczycy i Irlandczycy nas lubią :)

szczęśliwa 2, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    A tutaj o głosach widzów Eurowizji:

http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,15940297,Przygladamy_sie_rozkladowi_glosow__Widzowie_pokochali.html

Jednak Brytyjczycy i Irlandczycy nas lubią :)
    to jak to czytam to myślę ,że widzą podobały sie nasze cycki i facet z brodą :-P
    hm czyżby to były znaki naszych czasów :-P ???
    Alis czy już u Ciebie spokojniej ???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 16:31

Alis lubi tę wiadomość

hzr10fs.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    W końcu nadrobiłam dzisiejsze forum. Witam nowe koleżanki :)
    Anno Mario i Pusurku, brzuszki cud, miód :)
    Eurowizji nie oglądam bo nie podoba mi się rodzaj muzyki tam wykonywany. Mam wrażenie że kiedyś jak byłam dzieckiem to był inny poziom albo z wiekiem zmienił mi się gust...
    Jeśli chodzi o urlop macierzyński to zamierzam wykorzystać cały rok a potem wrócić do pracy. Nie wiem co na to powie mój szef i ojciec. Zamierzam z nim pogadać w ciągu najbliższych kilku dni. Co prawda ciotka ględziła że jak zajdę i będę na zwolnieniu a potem na macierzyńskim to już dla mnie nie będzie powrotu ale mam ją w dupie. To w końcu nie ona jest tam szefem i nie zamierzam się tak łatwo poddać. Nie powiem, posiedziałabym na wychowawczym ale za coś trzeba kredyty spłacać a z jednej pensji samca nie da rady. No chyba że wygram w lotto ;)

Pusurek, Alis, Mega, samira, anna maria, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Alis Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie się jakoś nie stresuję. Poczytałam jeszcze o metodach leczenia wodonercza itd. i wynika z tego, że bada się nie tylko powiększenie nerek, ale też ilość płynów owodniowych i coś tam jeszcze i reszta u nas jest w porządku, więc myślę, że na razie nic się nie dzieje. Myślę, że jeśli nerki nie będą sie dalej za szybko powiększać, do porodu nic się nie będzie działo, a po porodzie jeszcze może się wszystko samo unormować... Za 3 tygodnie pojedziemy na wizytę kontrolną do profesora. Myślę, że będzie dobrze. Gdyby było naprawdę źle, na pewno by koło mnie bardziej w tym szpitalu skakali.

Na razie wróciliśmy do przygotowywania mieszkania, rozpakowywania walizek itd.No i nadrabiam zaległości z pracy, chociaż mam na razie zwolnienie i nie chcą mnie tam widzieć.

Pusurek, szczęśliwa 2, Simba, samira, mysza1975, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bylo mnie pare godzin, a baba z broda jeszcze zywa! :D
    My szalejemy w ogrodzie, chlop prezyl muskuly przy podcinaniu drzewa, teraz kosi trawe. Ja kopalam, posadzilam maliny, jezyny, budleje i klematisa, zostalo mi jeszcze wysianie nasion, a juz ledwo zyje.
    A zrobienie sobie rabaty z trawnika to jakas masakra... Nastepnym razem wezme sobie mlodego ogrodnika. ;)

Mega, iwcia77, mysza1975, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze raz o Kiełbasce. Jak czytam wypowiedzi polskiej prawicy, która w jej wywstępie widzi ofensywę geneder, zaczynam ją lubić :)

http://wyborcza.pl/1,75478,15940759,Conchita_wygrywa__prawica_sie_budzi_w_niedziele_i.html

szczęśliwa 2, Simba, samira, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wiec tak, mysle ze mamy wspolna matke :)
    po tylu latach sie o tym dowiedziec...nie kryje wzruszenia... :)

Nieeeee, Ty tez jesteś spod najlepszego znaku na świecie?

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bfabd4a77b9a.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 17:42

szczęśliwa 2, ania.g, Bursztyn, Alis, Mega, samira, Pusurek, iwcia77, Sabina, mysza1975, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nieeeee, Ty tez jesteś spod najlepszego znaku na świecie?
    eeehhkym...taak...cos w tym stylu... spod Raka :)

Simba, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Alis Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Alis ciesze sie ,że masz plan :-)
    tak myslałam o Tobie i uwierz jak byłam w CZMP i nie tylko jeden raz to jesli było cos nie tak to profesor brał na rozmowę i mówił czego sie spodziewać i co proponują wiem z autopsji a kasy nie płaciłam :-) więc mozna mysleć optymistycznie ,u Ciebie jest ok trzeba tylko obserwować

Dzięki. Właśnie tak myślałam. Nawet przy mnie zdarzyły się 2 czy trzy trudne przypadki, gdzie rozmawiali i interweniowali. Mi profesor sam z siebie powiedział na obchodzie, że sugeruje, żeby rodzić u nich, a na razie obserwować... Tylko nie chciał nic wyjaśnić, co to znaczy obserwować - do kiedy, na co zwrócić uwagę, a jak go pytałam to skończyło się na zaproszeniu...
    No ale nic to - raz się przejedziemy i mam nadzieję, że nam wszystko wytłumaczy tym razem. A jeśli nie, to będzie znak, żeby już do niego nie jeździć. No i zamierzam się słuchać i rodzić w tej Łodzi, chociaż nie wiem, jak się za to zabrać. Może profesor wyjaśni.

Mega, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    eeehhkym...taak...cos w tym stylu... spod Raka :)

I tak z tego samego stawu. Żeby nie powiedzieć bagienka ;)

Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 3115 3116 3117 3118 3119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ