35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:jak dla kogo....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 19:41
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
własnie mój jest za luźny więc często zlata
a cycków nie moge do przodu, bo grawitacja nie pozwalaMega wrote:A berecik każdą z nas uciska, czasami mocniej, czasami słabiej, takie życietrza cyce wypiąć i do przodu
tak wiem - najpierw trzeba je mieć
Mega, Simba, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Weź nie psuj pijaru - nowy narybek poczebny. Wiesz ile zaraz ciężarówek zajmie sie dzieciami? I kogo będziemy męczyć?
ciężko za wami nadążyć
dwie godziny na rowerze i trzy strony do czytania
nowy narybek wita stałych mieszkańców bagien
może jednak znajdziecie kogoś do dokuczania jak się dziewuchy zajmą dzieciaczkami
Reni, Pusurek, Simba, iwcia77, samira, Sabina, mysza1975, Mega, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:nowy narybek wita stałych mieszkańców bagien
może jednak znajdziecie kogoś do dokuczania jak się dziewuchy zajmą dzieciaczkami
Reni, iwcia77, Sabina, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Hej dziewczęta
ciężko za wami nadążyć
dwie godziny na rowerze i trzy strony do czytania
nowy narybek wita stałych mieszkańców bagien
Masz jak w bankuBursztyn, Pusurek, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Pusurek no właśnie czekam i czekam a tu nic. Obiecanki cacanki ; (
Ja wlasnie z ogrodu wrocilam, a jeszcze musze byc dyspozycyjna ( trzeba chlopu jakos ladnie podziekowac za wielka prace wykonana dzis w ogrodzie ). Dzis nie mam sily na gnebienie kocurkow. Przelozymy to na inny dzien?Simba, iwcia77, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
mój akurat w te dni ma drugą zmianę więc jest w domu między 23 a 24 a ja wtedy jestem już "martwa" no ale czego nie robi się dla sprawy..
mandragora wrote:Reni, widzę że nie tylko ja jestem na etapie szukania owulacjiżyczę wiec tobie i sobie owocnych bzykoserc
ja na szczęście męża mam dostępnego o humanitarnych porach
Simba, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:niech no tylko ksiadz Andrzej wroci
Wlasnie, nie wiem co sie z Andzejem dzieje
Juz naprawde ostatni tekst a propos Eurovisii - najlepszy tekst dnia: Ogol sie bo wygladasz jak babaBursztyn, Pusurek, mysza1975, Mega, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
tutaj to sie nazywa podrozowanie do zamku w Owuli
, z zamku w Owuli udajemy sie do zamku w Luteinie a na koniec dochodzimy niestety czesto do zamku tortur
mandragora wrote:Reni, widzę że nie tylko ja jestem na etapie szukania owulacjiżyczę wiec tobie i sobie owocnych bzykoserc
ja na szczęście męża mam dostępnego o humanitarnych porach
Simba, mandragora, Sabina, ania.g, Mega, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:A to wy tutaj i księdza macie? No to chyba musze się w moherowy beret doposażyc ; )
Ale to ksiadz dezerter. Teraz niby twierdzi, ze kosciola nienawidzi...
Rodzi niedlugo zreszta, takze sama widzisz.Bursztyn, iwcia77, Pusurek, Reni, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość