35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
popros Pusurka , ona cos szyje , ale nie wiem czy na szydelku ,czy na drutach ...i potrafi z kota zrobic kure...mandragora wrote:A to wy tutaj i księdza macie? No to chyba musze się w moherowy beret doposażyc ; )
Pusurek, Reni, mysza1975, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wlasnie, nie wiem co sie z Andzejem dzieje
Juz naprawde ostatni tekst a propos Eurovisii - najlepszy tekst dnia: Ogol sie bo wygladasz jak babaiwcia77, Mega, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:popros Pusurka , ona cos szyje , ale nie wiem czy na szydelku ,czy na drutach ...i potrafi z kota zrobic kure...
Np. Simba, jako ze bedzie miala blizniaki, bedzie robila za pisanke na wielkanoc.
Simbo kochana, widzisz, ze takie Twoje przeznaczenie?
Mega, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja sobie wypraszam podpalanie tęczy.. możecie z tymi swoimi beretami iść z krzyżami na krakowskie przedmieście do Jarka..
a tęczę zostawcie bo znowu ja odbudują i kolejna kasa na nia pójdziemandragora wrote:Sprawa wymaga poświęceń, jak trzeba to i do wawy podpalić tecze pojedziemyz baba z broda się nieutozsamiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 21:01
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja sobie wypraszam podpalania tęczy.. możecie z tymi swoimi beretami iść z krzyżami na krakowskie przedmieście do Jarka..
a tęczę zostawcie bo znowu ja odbudują i kolejna kasa na nia pójdzie
Oj Reni, no! Sprawdzamy czy nowe sa gotowe na wszystko.No i sa, jak widac. A tecze to Simba przeciez podpalila ostatnio.