35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dobra idę brodę zgolić.. może jakąś nogę .. trzeba przygotować księżniczkę wedżajnę na podróż do zamku w Owuli..
Bursztyn, Sabina, malgos741, Pusurek, Bozia3, Mega, ania.g, Simba, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
ja codziennię modlę się za Ewkę.. to takie dobre dziecko tylko zbłądziło.. chociaż ostatnio i dla mnie jest miła i miła..
dam na tacę w Andżeja intencjiBursztyn wrote:pamietam...wtedy zdarles z siebie koloratke....i odwrociles sie od kosciola...
ale teraz wszystko sie zmieniloBursztyn, samira, EwaT, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja codziennię modlę się za Ewkę.. to takie dobre dziecko tylko zbłądziło.. chociaż ostatnio i dla mnie jest miła i miła..
dam na tacę w Andżeja intencji
Andrzejowi daj bo on z taca chodzi przeciez...bedzie mial na pieluchy czy cos...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 21:49
Reni, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o sprinterze oglądałam w wiadomościach ale mam coś o naszej kiełbasce:
http://plejada.onet.pl/newsy/kim-jest-conchita-wurst/nykgmBursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymandragora wrote:Oj tam oj tam sabina chyba mnie za ten jeden roczek nie wywalicie
nawet się na ostrą fale zgodziłam ! I tecze dla was chciałam podpalić!
Zuch! Zdalas test teczy! Mozesz naszyc sobie odznake na rekaw mundurka!malgos741, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość