35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dawaj oponki! ja ujawnie moje
, wiesz ciazami tu sie chwala te, co juz zaciazyly raczej, ale te co sa w poczekalni ciazowej to twarze pokazaly
.
mandragora wrote:Iwcia ja się na razie nie lansujejak się brzusia dorobie to się lansować będę
na razie to się tylko kilkoma oponkami po zimie mogę pochwalić
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny robiłam badania w 2 dniu cyklu i wyszlo mi
Fsh 11,9 norma do 14,4
Lh 5,91 norma do 11,6
Estradiol 204 norma do 587
niby wszystko w normie ale gdzieś czytałam ze lh do fsh powinno być 1:1 a u mnie wychodzi 0,49 masakra. -
EwaT wrote:lepiej sobie idż
to nie jest forum dla mięczaczek
jeszcze ci stres zaszkodzi i pryszcze wyskoczą
no tu ostro przecholowałaś.
Sama wreszcie urodz bo mam cię dosyc.
Jak masz problem ,coś nie tak z wynikami to jejku dziewczyny pomórzcie,a jak z tobą ok to tylko jadem plujesz.
Takie matki powinni od razu wyskrobać ,żeby debili nie rodziłysamira, anna maria lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Mega wrote:Dziewczyny robiłam badania w 2 dniu cyklu i wyszlo mi
Fsh 11,9 norma do 14,4
Lh 5,91 norma do 11,6
Estradiol 204 norma do 587
niby wszystko w normie ale gdzieś czytałam ze lh do fsh powinno być 1:1 a u mnie wychodzi 0,49 masakra.gin mówił żeby się nie przejmować
tylko jakiś estradiol wysoki, ale nie jestem pewna.
Mega lubi tę wiadomość
-
Witaj ANdzia dawno Cię nie było .. kiedy wracasz na dobre?
a na księdza nie zwracaj uwagi.. podobno się nawrócił..
Andzia33 wrote:no tu ostro przecholowałaś.
Sama wreszcie urodz bo mam cię dosyc.
Jak masz problem ,coś nie tak z wynikami to jejku dziewczyny pomórzcie,a jak z tobą ok to tylko jadem plujesz.
Takie matki powinni od razu wyskrobać ,żeby debili nie rodziłysamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:A u mnie za płotem chodzi jakaś baba i udaje kota, w sensie miauczy. Nie wiem co jej na dekiel padło ale moje psy szału dostają.
O Jezu, ja tez tak wczoraj miauczalam... Bo kota zwiala z domu i bylo ogolne poszukiwanie. A ona wraca imie i na takie cieniutkie kocie piski...
Dzien doberek w ogole!iwcia77, Mega, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:kurde a ja myslalm ze kot reaguje na " kici, kici"
Norweskie koty nie znaja kici kici. One reaguja na psss psss. Moja kota jako Norwezka wychowana w polskiej rodzinie nie reaguje na zadne z nich.samira, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość