35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczynki
Maz moj znowu wyjechal, wraca w czwartek lub piatek, znowu caly tdzien sama bede. Od wczoraj nic nowego sie nie wydarzylo wiec nie pozostaje mi nic innego tylko zyczc Wam pieknego dniaiwcia77, samira, malgos741, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
sama nie bedziesz, bo bedziesz z namiBursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
Maz moj znowu wyjechal, wraca w czwartek lub piatek, znowu caly tdzien sama bede. Od wczoraj nic nowego sie nie wydarzylo wiec nie pozostaje mi nic innego tylko zyczc Wam pieknego dniaBursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCZytalyscie?
http://wyborcza.pl/1,95892,15912464,Dlaczego_w_Polsce_nie_mozna_wykonac_legalnej_aborcji_.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
Kolejny raz ciesze sie, ze nie mieszkam w tym kraju... I strasznie mi zal, ze on taki jest, bo jestem Polka w 100%.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
Maz moj znowu wyjechal, wraca w czwartek lub piatek, znowu caly tdzien sama bede. Od wczoraj nic nowego sie nie wydarzylo wiec nie pozostaje mi nic innego tylko zyczc Wam pieknego dnia
Mój też pojechał, jak zawsze. Wróci w piątekBursztyn lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:O Jezu, ja tez tak wczoraj miauczalam... Bo kota zwiala z domu i bylo ogolne poszukiwanie. A ona wraca imie i na takie cieniutkie kocie piski...
Dzien doberek w ogole!Reni lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przerażające! i takie prawdziwe
wałkowałyśmy temat aborcji już nie raz
ale ... ja się pytam kto się zajmie takim bardzo chorym dzieckiem jak rodziców zabraknie? albo kto da kasę na leczenie i rehabilitację.. i kto ukoi ból matki patrzącej na cierpienie dziecka każdego dnia..
nie odpisujcie, bo znowu będzie awantura... takie tam moje rozważania.. pytania bez odpowiedzi..
Pusurek wrote:CZytalyscie?
http://wyborcza.pl/1,95892,15912464,Dlaczego_w_Polsce_nie_mozna_wykonac_legalnej_aborcji_.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
Kolejny raz ciesze sie, ze nie mieszkam w tym kraju... I strasznie mi zal, ze on taki jest, bo jestem Polka w 100%.Pusurek, Sabina, ania.g, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Przerażające! i takie prawdziwe
wałkowałyśmy temat aborcji już nie raz
ale ... ja się pytam kto się zajmie takim bardzo chorym dzieckiem jak rodziców zabraknie? albo kto da kasę na leczenie i rehabilitację.. i kto ukoi ból matki patrzącej na cierpienie dziecka każdego dnia..
nie odpisujcie, bo znowu będzie awantura... takie tam moje rozważania.. pytania bez odpowiedzi..
Ale chyba jeszcze bardziej boli mnie to koltunstwo i zaklamanie w Polsce, ze nie mozna podjac decyzji zgodnie ze swoim sumieniem, ze jest prawo, ale nie jest przestrzegane. Ze mozna zgodnie z prawem dokonac terminacji, ale nikt tego nie zrobi. Barbarzynski kraj!Reni, ania.g, samira, Bliska 77, Alis, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ooo, to wlasnie mowilam mauzowi, ze on/a to taki Jezusik. W ogole odkrylam, ze moj mauz to jakis zasciankowy jest i mu broda u baby przeszkadza! Przerazajace, co bedzie jak mi po tych wszystkich hormnach tez sie tak zrobi?
No co? Golic bedziesz, nie?
Mojemu tez broda u baby przeszkadzala, fukal cala niedziele, wiec od wczoraj golimy sie razem.malgos741, iwcia77, Mega, Simba, pyska_ta, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Pusurek, Ty daj Simbie teraz spokoj, co? Ona sie nie moze denerwowac, a bierze te same piguly, co mi ( z reguly niepodatnej) beret przycisnely tak, ze sama ze soba nie moglam wytrzymac..
Wiec ja tu w solidarnosci progesteronowej u obronie Simby staje. Kota Ci mojego pozycze na druga pisanke!
Da Simba rade! No powiedz sama, kto nie chcialby byc pisanka na swiatecznej pocztowce? No kto? Wszyscy by chcieli!Fakt, ze miala wczesniej chwilowy kryzys, ale teraz ma byc pisanka z podwojnym zoltkiem, wiec sama rozumiesz, ze to zmienia jej nastawienie!
-
podobno babka w ciąży wygląda nieciekawie, żeby nie powiedzieć jak wieloryb więc zostaw brodę będziesz bardziej kobieca
Pusurek wrote:No co? Golic bedziesz, nie?
Mojemu tez broda u baby przeszkadzala, fukal cala niedziele, wiec od wczoraj golimy sie razem.malgos741, ania.g, iwcia77, Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA teraz uwaga! Wyszukujac ciuchy do pracy ( z szafy, w ktorej nigdy nic nie ma
), nabralam checi ubrania spodni sprzed ciazy. No i weszlam w nie jak w maselko! Fakt, ze w pasie sie nie dopielam ( w pasie mam 98 cm muachachacha ), ale reszta jak wczesniej!
Zycie jest piekne!
Sabina, malgos741, ania.g, iwcia77, Bliska 77, Mega, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:podobno babka w ciąży wygląda nieciekawie, żeby nie powiedzieć jak wieloryb więc zostaw brodę będziesz bardziej kobieca
Ja podobno wygladam kwitnaco ( tak mi wszyscy mowia, moze z litosci, ze stara kobieta i z brzuchem lata), chociaz wczoraj chlop mowi: Wiesz, masz takie super wielkie cycuszki, ale jak one sa takie wielkie, to opadaja na boki...
On myslal, ze beda staly jak u Pameli Anderson. Coz...
A brode na razie zapuszczam.Reni, Sabina, malgos741, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no nie wiem myślę, że z Simbą to nie przejdzie Ona tylko nylony zapodaje na beret ..
coś na zasadzie... TO JEST NAPAD!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6fcd36d45a4b.jpg
Pusurek wrote:Da Simba rade! No powiedz sama, kto nie chcialby byc pisanka na swiatecznej pocztowce? No kto? Wszyscy by chcieli!Fakt, ze miala wczesniej chwilowy kryzys, ale teraz ma byc pisanka z podwojnym zoltkiem, wiec sama rozumiesz, ze to zmienia jej nastawienie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 11:44
Pusurek, Sabina, megan8, ania.g, iwcia77, Bursztyn, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość