WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wloskie z kolei reaguja na cmokanie " cmok, cmok" :D
    Pusurek wrote:
    Norweskie koty nie znaja kici kici. One reaguja na psss psss. Moja kota jako Norwezka wychowana w polskiej rodzinie nie reaguje na zadne z nich. ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki

Maz moj znowu wyjechal, wraca w czwartek lub piatek, znowu caly tdzien sama bede. Od wczoraj nic nowego sie nie wydarzylo wiec nie pozostaje mi nic innego tylko zyczc Wam pieknego dnia :)

iwcia77, samira, malgos741, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sama nie bedziesz, bo bedziesz z nami :D
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Maz moj znowu wyjechal, wraca w czwartek lub piatek, znowu caly tdzien sama bede. Od wczoraj nic nowego sie nie wydarzylo wiec nie pozostaje mi nic innego tylko zyczc Wam pieknego dnia :)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZytalyscie?
    http://wyborcza.pl/1,95892,15912464,Dlaczego_w_Polsce_nie_mozna_wykonac_legalnej_aborcji_.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza

Kolejny raz ciesze sie, ze nie mieszkam w tym kraju... I strasznie mi zal, ze on taki jest, bo jestem Polka w 100%.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)
    Podpisuję listę :-) niestety nie mam czasu z Wami posiedzieć, zajrze wieczorem :-)
    Miłego dnia :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Mój też pojechał, jak zawsze. Wróci w piątek :-(

Bursztyn lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    O Jezu, ja tez tak wczoraj miauczalam... Bo kota zwiala z domu i bylo ogolne poszukiwanie. A ona wraca imie i na takie cieniutkie kocie piski... :)

Dzien doberek w ogole! :)
    To może Ty zmaterializowałaś się za moim płotem ;)

Reni lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:-) widzę że są nowe staraczki:-D miłego dnia życzę wszystkim!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    To może Ty zmaterializowałaś się za moim płotem ;)

Moze tak byc, ze to bylam ja. ;)

ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przerażające! i takie prawdziwe
    wałkowałyśmy temat aborcji już nie raz
    ale ... ja się pytam kto się zajmie takim bardzo chorym dzieckiem jak rodziców zabraknie? albo kto da kasę na leczenie i rehabilitację.. i kto ukoi ból matki patrzącej na cierpienie dziecka każdego dnia..
    nie odpisujcie, bo znowu będzie awantura... takie tam moje rozważania.. pytania bez odpowiedzi..
    Pusurek wrote:
    CZytalyscie?
    http://wyborcza.pl/1,95892,15912464,Dlaczego_w_Polsce_nie_mozna_wykonac_legalnej_aborcji_.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza

Kolejny raz ciesze sie, ze nie mieszkam w tym kraju... I strasznie mi zal, ze on taki jest, bo jestem Polka w 100%.

Pusurek, Sabina, ania.g, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Przerażające! i takie prawdziwe
    wałkowałyśmy temat aborcji już nie raz
    ale ... ja się pytam kto się zajmie takim bardzo chorym dzieckiem jak rodziców zabraknie? albo kto da kasę na leczenie i rehabilitację.. i kto ukoi ból matki patrzącej na cierpienie dziecka każdego dnia..
    nie odpisujcie, bo znowu będzie awantura... takie tam moje rozważania.. pytania bez odpowiedzi..
    Ja tam odpisze, bo mnie to przeraza tak samo.
    Ale chyba jeszcze bardziej boli mnie to koltunstwo i zaklamanie w Polsce, ze nie mozna podjac decyzji zgodnie ze swoim sumieniem, ze jest prawo, ale nie jest przestrzegane. Ze mozna zgodnie z prawem dokonac terminacji, ale nikt tego nie zrobi. Barbarzynski kraj!

Reni, ania.g, samira, Bliska 77, Alis, Simba lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do Caffe - w którym szpitalu rodzisz?

caffe lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ooo, to wlasnie mowilam mauzowi, ze on/a to taki Jezusik. W ogole odkrylam, ze moj mauz to jakis zasciankowy jest i mu broda u baby przeszkadza! Przerazajace, co bedzie jak mi po tych wszystkich hormnach tez sie tak zrobi?

No co? Golic bedziesz, nie?
    Mojemu tez broda u baby przeszkadzala, fukal cala niedziele, wiec od wczoraj golimy sie razem. ;) :D

malgos741, iwcia77, Mega, Simba, pyska_ta, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Pusurek, Ty daj Simbie teraz spokoj, co? Ona sie nie moze denerwowac, a bierze te same piguly, co mi ( z reguly niepodatnej) beret przycisnely tak, ze sama ze soba nie moglam wytrzymac..

Wiec ja tu w solidarnosci progesteronowej u obronie Simby staje. Kota Ci mojego pozycze na druga pisanke!

Da Simba rade! No powiedz sama, kto nie chcialby byc pisanka na swiatecznej pocztowce? No kto? Wszyscy by chcieli! :P Fakt, ze miala wczesniej chwilowy kryzys, ale teraz ma byc pisanka z podwojnym zoltkiem, wiec sama rozumiesz, ze to zmienia jej nastawienie! :P ;)

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobno babka w ciąży wygląda nieciekawie, żeby nie powiedzieć jak wieloryb więc zostaw brodę będziesz bardziej kobieca ;-)
    Pusurek wrote:
    No co? Golic bedziesz, nie?
    Mojemu tez broda u baby przeszkadzala, fukal cala niedziele, wiec od wczoraj golimy sie razem. ;) :D

malgos741, ania.g, iwcia77, Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz uwaga! Wyszukujac ciuchy do pracy ( z szafy, w ktorej nigdy nic nie ma ;) ), nabralam checi ubrania spodni sprzed ciazy. No i weszlam w nie jak w maselko! Fakt, ze w pasie sie nie dopielam ( w pasie mam 98 cm muachachacha ), ale reszta jak wczesniej! :) Zycie jest piekne! :D ;)

Sabina, malgos741, ania.g, iwcia77, Bliska 77, Mega, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    podobno babka w ciąży wygląda nieciekawie, żeby nie powiedzieć jak wieloryb więc zostaw brodę będziesz bardziej kobieca ;-)

Ja podobno wygladam kwitnaco ( tak mi wszyscy mowia, moze z litosci, ze stara kobieta i z brzuchem lata ;) ), chociaz wczoraj chlop mowi: Wiesz, masz takie super wielkie cycuszki, ale jak one sa takie wielkie, to opadaja na boki...
    On myslal, ze beda staly jak u Pameli Anderson. Coz... ;)
    A brode na razie zapuszczam. ;)

Reni, Sabina, malgos741, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie wiem myślę, że z Simbą to nie przejdzie Ona tylko nylony zapodaje na beret ..

coś na zasadzie... TO JEST NAPAD!
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6fcd36d45a4b.jpg
    Pusurek wrote:
    Da Simba rade! No powiedz sama, kto nie chcialby byc pisanka na swiatecznej pocztowce? No kto? Wszyscy by chcieli! :P Fakt, ze miala wczesniej chwilowy kryzys, ale teraz ma byc pisanka z podwojnym zoltkiem, wiec sama rozumiesz, ze to zmienia jej nastawienie! :P ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 11:44

Pusurek, Sabina, megan8, ania.g, iwcia77, Bursztyn, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Pytanie do Caffe - w którym szpitalu rodzisz?
    W MSW na Wołoskiej

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz tam jakiegoś lekarza godnego polecenia?
    caffe wrote:
    W MSW na Wołoskiej

‹‹ 3123 3124 3125 3126 3127 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ