X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o qrwa weź mnie nie strasz!.. ja dzisiaj skuterem a zapowiadają deszcze
    to już drugi raz Ci się śniłam, bo już kiedyś też mówiłaś :-)
    Bozi sie snilo ze dziecko mialam i co? gdzie ono jest ja sie pytam??? ;)
    zacznij symbolicznie rozpatrywac sny i to najlepiej wlasne, bo ten byl Bozi i to jej podswiadomosc ma jej cos do przekazania :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 14:30

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pop.gif
    łatwo powiedzieć
    Bursztyn wrote:
    Bozi sie snilo ze dziecko mialam i co? gdzie ono jest ja sie pytam??? ;)
    zacznij symbolicznie rozpatrywac sny i to najlepiej wlasne, bo ten byl Bozi i to jej podswiadomosc ma jej cos do przekazania :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 14:37

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pop.gif
    łatwo powiedzieć
    Reni, no to przelec sie po przystankach jak juz wrocisz do zywych bo tam fajne buty podpbno daja ;)
    Aha, i zobacz czy tam gdzies nie ma przypadkiem mojego Natanka, bo mi Bozia obiecala ;)

Reni, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak zrobię..
    spaaaać głowa zaczyna mnie boleć
    picgifs-animals-cats-pets-5111.gif

Mega, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czeeeeesc,
    Byłam w pracy - no comments
    Paszczak dzięki za wstawiennictwo, ten progesteron jest po prostu przesrany. Przez pół godziny dzisiaj nie mogłam wyjść z domu, bo zbierało mi sie na pawia. Na szczęście przeszło. No i ten brak kontroli nad sobą - niestety dzisiaj o mało sie w pracy nie poryczalam, w ogóle zauważam obniżony poziom tolerancji na żarty, które jeszcze miesiąc temu by mnie smieszyly, a dzisiaj tak mnie wkurzyły, ze powiedziałam moim kolegom z pracy (pierwszy raz w życiu) żeby sie ode mnie odierd....li.
    Cycki bolą. No uroczooooooooooo....
    Ide pod kołdrę.

Pusur! Ja na przyszła Wielkanoc bedą juz miała swoje kurczaczki!! Nie będziemy żadnymi cholernymi pisankami!!!
    Jeśli chcesz konieczne za coś mnie przebrać to myśl o Bożym narodzeniu i moim wielkim bruzcholu! No naprawdę....

Peppa - Bursztyn ma racje.

Reni, Bursztyn, ania.g, Pusurek, peppapig, paszczakin, Mega, samira, Sabina, mysza1975, Bliska 77, malgos741, Mango lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn , mam pytanko: z czym ty mieszasz glinke zielona ( na maseczke), bo w necie tyle przepisow ze juz sie gubie...?

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czeeeeesc,
    Byłam w pracy - no comments
    Paszczak dzięki za wstawiennictwo, ten progesteron jest po prostu przesrany. Przez pół godziny dzisiaj nie mogłam wyjść z domu, bo zbierało mi sie na pawia. Na szczęście przeszło. No i ten brak kontroli nad sobą - niestety dzisiaj o mało sie w pracy nie poryczalam, w ogóle zauważam obniżony poziom tolerancji na żarty, które jeszcze miesiąc temu by mnie smieszyly, a dzisiaj tak mnie wkurzyły, ze powiedziałam moim kolegom z pracy (pierwszy raz w życiu) żeby sie ode mnie odierd....li.
    Cycki bolą. No uroczooooooooooo....
    Ide pod kołdrę.

Pusur! Ja na przyszła Wielkanoc bedą juz miała swoje kurczaczki!! Nie będziemy żadnymi cholernymi pisankami!!!
    Jeśli chcesz konieczne za coś mnie przebrać to myśl o Bożym narodzeniu i moim wielkim bruzcholu! No naprawdę....

Peppa - Bursztyn ma racje.
    Zapomnialam Ci napisac ze podoba mi sie Twoj awatar.
    Wiem ze latwo sie mowi, ale musisz jeszcze troche wytrzymac, wszak wszystko zmierza do celu wymarzonego :)
    Blogiego kolderkowania :)

Simba, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Bursztyn , mam pytanko: z czym ty mieszasz glinke zielona ( na maseczke), bo w necie tyle przepisow ze juz sie gubie...?
    z woda- niewielka iloscia i takim proszkiem z ryzu i jasminu (od bratoewj z Indoznezji dostalam) i robie tym piling a potem zostawiam na twarzy jakies 10-15 min, podwojne oczyszczanie, tylko nie dopusc zeby Ci zaschla na twarzy, bo wtedy wysusza, wyciaga wilgosc z e skory. Jak zacznie podsychac to zraszaj woda termalna, potem znyj, super dziala.

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm... ja tez mam w domu jakiś azjatycki zielony proszek ...:-) zrobię sobie maseczkę..

co tam jest napisane drobnym drukiem... wasabi.. nie nadaje się chyba lup.gif
    Bursztyn wrote:
    z woda- niewielka iloscia i takim proszkiem z ryzu i jasminu (od bratoewj z Indoznezji dostalam) i robie tym piling a potem zostawiam na twarzy jakies 10-15 min, podwojne oczyszczanie, tylko nie dopusc zeby Ci zaschla na twarzy, bo wtedy wysusza, wyciaga wilgosc z e skory. Jak zacznie podsychac to zraszaj woda termalna, potem znyj, super dziala.

iwcia77, Pusurek, Mega, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok dzieki wielkie, ide walnac se maske , bo juz na te moje krosty to patrzec nie moge a jak nie pomoze to se kupie taka maske karnawalowa i bede w niej popylac , bo naturalnie jestem niewyjsciowa ...uffaa! :(, wogole to kwachy zmowilam , lada moment maja przyjsc, wiec juz sie nie moge doczekac na to zluszczanie :)
    Bursztyn wrote:

Bursztyn, Sabina, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn dzięki za interpretację - trochę się uspokoiłam..:)Nie wiem skąd ja mam takie skłonności do dziwacznych snów - ale mam tak odkąd pamiętam.

A Natanek i tak się u Ciebie pojawi...:)

Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ok dzieki wielkie, ide walnac se maske , bo juz na te moje krosty to patrzec nie moge a jak nie pomoze to se kupie taka maske karnawalowa i bede w niej popylac , bo naturalnie jestem niewyjsciowa ...uffaa! :(, wogole to kwachy zmowilam , lada moment maja przyjsc, wiec juz sie nie moge doczekac na to zluszczanie :)
    zamów sobie jakąś czapeczkę u Pusurka - to Ci wydzierga z otworami na oczy..;)

Pusurek, Bursztyn, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

Jezuniu, jeszcze lepszy pomysl! Kot przebrany za kwoke z kurczaczkami, kazde przytulone do jej boku. Lza sie w oku kreci... Kwintesencja macierzynstwa - kwoczenie! ;)
    A objawami sie nie przejmuj, hormony naprawde wala na glowe. Przejdzie! :)

Reni lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ktore zamowilas?

Znalazlam sposob na syfy :) W niecie czytalam i postanowilam sprobowac, stosuje od 3 dni i musze powiedziec ze jest poprawa (oczywiscie dieta oprocz tego). Tym sposobem jest masowanie twarzy cebula :)
    Odkrois czubek i masowac twarz, potem odkroic ten "zuzyty" plasterek i dalej masowac. Syfki sie sminiejszaja,szybciej goja, skora sie rozjasnia, tlusta cera sie normalizuje. Wieczorem robie zabieg cebulowy, nie nakladam juz nic, ide spac, a rano jest o niebo lepiej. Mam zamiar tak tydzien a potem przerwa, rano nawilzajacy krem i tapeta oczywiscie.

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Do tego widze jeszcze jakis sexi komplecik, lateksowe spodenki i odpowiednia gora. ;)

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kominiarke...no chyba pomysle :)
    Bozia3 wrote:

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn dzięki za interpretację - trochę się uspokoiłam..:)Nie wiem skąd ja mam takie skłonności do dziwacznych snów - ale mam tak odkąd pamiętam.

A Natanek i tak się u Ciebie pojawi...:)
    Dzieki Boziu :)
    Sny takie stad, ze Ty twardzielka jestes dla publicznosci i moze nie uzewnetrzniasz wiele, a w srodku jednak wrazliwa i to wszystko procesujesz pod oslona czaszki,a potem podswiadomosc jakos probuje z Toba nazwiazac kontakt. Strachy i leki nasze tak wychodza. Ale sen pozytywny jest mimo wszystko. dluga droga Cie czeka wiec wiele par butow trzeba bedzie zmienic w czasie jej trwania, na szczescie ladne sa :) To jak etapy w zyciu :)

Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Do tego widze jeszcze jakis sexi komplecik, lateksowe spodenki i odpowiednia gora. ;)
    tak sie pewnie z chlopem zabawiasz ;) ciekawe jaka czapeczke jemu wydziergalas... ;)

Bozia3, Pusurek, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ktore zamowilas?

Znalazlam sposob na syfy :) W niecie czytalam i postanowilam sprobowac, stosuje od 3 dni i musze powiedziec ze jest poprawa (oczywiscie dieta oprocz tego). Tym sposobem jest masowanie twarzy cebula :)
    Odkrois czubek i masowac twarz, potem odkroic ten "zuzyty" plasterek i dalej masowac. Syfki sie sminiejszaja,szybciej goja, skora sie rozjasnia, tlusta cera sie normalizuje. Wieczorem robie zabieg cebulowy, nie nakladam juz nic, ide spac, a rano jest o niebo lepiej. Mam zamiar tak tydzien a potem przerwa, rano nawilzajacy krem i tapeta oczywiscie.

30% Kwas Mlekowy Salicylowy Peeling Zabieg (30ml)
    zł 51.90 x 1 zł 51.90
    20% Kwas Migdałowy Jabłkowy Peeling Zabieg (30ml)
    zł 49.90 x 1 zł 49.90
    ze stronki forever-young.pl- super kontakt !

i eksfoliator 35% aha i bha z firmy Jadzia ;) z allegro

bedzie kwas!!! :D

hahah, dobrze ze mnie nie widzicie :)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    oooo, no prosze, przyparta do muru od razu agresja reaguje.. wiec komu leki temu leki ;)
    jaka agresja? jaka agresja? Ty mnie w agresji jeszcze nie widzialas :) czarny humor jak juz cos :)

Mega lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3125 3126 3127 3128 3129 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ