35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:A właśnie, Viv co u Ciebie?
potwierdzam, lekarz jest fajny
a co u mnie? plamienie ustało ładnych pare dni temu, na bete juz nie latam, jakoś staram sie beret na wodzy trzymać, chociaż nie jest łatwo, oj nie
byl moment ze balam sie kichnąć
jutro idę na usg do wspomnianego czarodzieja, no i mam nadzieje ze juz coś zobaczymy. jutro do ~godz 16 bede siedziec jak na szpilkach, a potem sie zobaczy.Mega, caffe, Bozia3, iwcia77, samira, polarmiś, Simba, Sabina, mysza1975, ania.g, malgos741, Bliska 77, Mango, Żanet lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:mieszana z tendencja do tlustej...na rzuchwie i pod -wypryski -wulkany,nos i broda z wagrami, kosci policzkowe raczej z tendencja do przesuszania...
Simba lubi tę wiadomość
-
Viv78 wrote:potwierdzam, lekarz jest fajny
a co u mnie? plamienie ustało ładnych pare dni temu, na bete juz nie latam, jakoś staram sie beret na wodzy trzymać, chociaż nie jest łatwo, oj nie
byl moment ze balam sie kichnąć
jutro idę na usg do wspomnianego czarodzieja, no i mam nadzieje ze juz coś zobaczymy. jutro do ~godz 16 bede siedziec jak na szpilkach, a potem sie zobaczy.Viv78 lubi tę wiadomość
-
nie ma rady, jak kwasy nie pomoga to bede zapuszczac brode...
przynajmniej nie bedzie tego widac
Bursztyn wrote:z ta zuchwa i pod u mnie tak samo, i dodtakowo wokol ust i broda, pare miesiecy temu zaatakowalo mi tez poliki, bylo zle, bardzo zleSimba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:co by tu dziś zjeść....
Simba, Mega, iwcia77, Sabina, EwaT, ania.g, malgos741, samira lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja nakupiłam w Lidlu serów pleśniowych i salami i kiełbasek różnych na dniu francuskim - porobiłam koreczki - bo mnie wzięło - do tego 2 piwa 0,0 procent, włączyłam muzykę i się relaksujemy....
Mozna sery pleśniowe w ciąży?Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja nakupiłam w Lidlu serów pleśniowych i salami i kiełbasek różnych na dniu francuskim - porobiłam koreczki - bo mnie wzięło - do tego 2 piwa 0,0 procent, włączyłam muzykę i się relaksujemy....
Podobno sery pleśniowe w ciąży nie bardzo. Mają jakieś szkodliwe bakterie czy coś.