35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:30% Kwas Mlekowy Salicylowy Peeling Zabieg (30ml)
zł 51.90 x 1 zł 51.90
20% Kwas Migdałowy Jabłkowy Peeling Zabieg (30ml)
zł 49.90 x 1 zł 49.90
ze stronki forever-young.pl- super kontakt !
i eksfoliator 35% aha i bha z firmy Jadziaz allegro
bedzie kwas!!!
hahah, dobrze ze mnie nie widzicie
a przysla Ci to do Italki?
-
tak, idzie wprost na moj adres do makaronowni, jutro spodziweam sie dostawy
a ten Jadwisiowy to nie wiem kiedy mi wysla, bo kontakt z ta firma ( nie Jadwiga, tylko posrednik- jadwiga sprzedaje profesjonalistom ten kwas) jest dupiasty, szkoda gadac . jutro do nich dryndne i ich opitole, ze prosilam o maila i 3 dzien juz czekam na info. co to za firma!
Bursztyn wrote:super
a przysla Ci to do Italki?Bursztyn lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:o faken Bursztyn, to sie nazywa determinacja
juz sobie ten zapach wyobrazam
jak nie zadziala to i tak nie ma znaczenia, bo ludzie nie beda na tyle blisko podchodzic, zeby widziec krosty
rano, po umyciu twarzy nic nie smierdzi -
kuwa Paszczakin, maseczka mi popekala
ja teraz nie moge sie smiac
paszczakin wrote:o faken Bursztyn, to sie nazywa determinacjajuz sobie ten zapach wyobrazam
jak nie zadziala to i tak nie ma znaczenia, bo ludzie nie beda na tyle blisko podchodzic, zeby widziec krosty -
iwcia77 wrote:tak, idzie wprost na moj adres do makaronowni, jutro spodziweam sie dostawy
a ten Jadwisiowy to nie wiem kiedy mi wysla, bo kontakt z ta firma ( nie Jadwiga, tylko posrednik- jadwiga sprzedaje profesjonalistom ten kwas) jest dupiasty, szkoda gadac . jutro do nich dryndne i ich opitole, ze prosilam o maila i 3 dzien juz czekam na info. co to za firma!
-
tak , jest specjalna stronka dla wyspiarzy www.forever-young.uk platnosc paypal, super dyspozycyjna Pani Marzena ci wszystko napisze w mailu i to doslownie do godziny czasu masz juz odpowiedz ; kontaktem jestem zachwyconaBursztyn wrote:to moze tez u nich zamowie, powinni przyslac do UK, chyba...?
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tez tak myslalam, ze bedzie capilo, a okazuje sie ze nie
rano, po umyciu twarzy nic nie smierdziBursztyn lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tak , jest specjalna stronka dla wyspiarzy www.forever-young.uk platnosc paypal, super dyspozycyjna Pani Marzena ci wszystko napisze w mailu i to doslownie do godziny czasu masz juz odpowiedz ; kontaktem jestem zachwycona
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no ale dobrze, że wieczorem męża teraz nie ma po takiej kąpieli...martwiłabym się o robotę Natankową - choć na szczęście buzią dzieci się nie robi...
wyprobowalam kiedy maz byl, i powiedzial ze troszke mi twarz pachnie cebula- ale nie byl to bardzo mocny zapach, ale jemu to nie przeszkadza, nawet przyszla mu ochota na kanapkeon nie lubi zapachu czosnku
tak czy owak, jade z ta cebula, musze sobie jakos twarz naprawic i w dupie mam co inni mysla na ten temat, wkoncu to ja sie borykam z przeorana paszczaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 16:10
iwcia77, Bozia3, Sabina, samira, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:tak sie pewnie z chlopem zabawiasz
ciekawe jaka czapeczke jemu wydziergalas...
No a jak!Raz kelnereczka, raz Kopciuszek.
Chlop jest chlopem z broda, wiec po co mu czapeczka, skoro broda jest trendy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 16:16
-
Pusurek wrote:No a jak!
Raz kelnerecz, raz Kopciuszek.
Chlop jest chlopem z broda, wiec po co mu czapeczka, skoro broda jest trendy?Bozia3, Pusurek lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dobra, maska zmyta, teraz mam czerwona twarz jak po opalaniu tzn, ze nastapila jakas reakcja
, pory sciagniete...a co ile ja moge robic taka maseczke?
zalezy jaka masz cere, ale myslle ze 1-2 razy w tyg.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mieszana z tendencja do tlustej...na zuchwie i pod -wypryski -wulkany,nos i broda z wagrami, kosci policzkowe raczej z tendencja do przesuszania...Bursztyn wrote:jak ja wysuszylas na paszczy to masz czerwona....
zalezy jaka masz cere, ale myslle ze 1-2 razy w tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 17:13
Simba lubi tę wiadomość