35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Polecam Wam kupić sobie ręczniki jednorazowe. Ja kupiłam dwa zeby użyć podczas pierwszych myć po porodzie, zeby nie brudzić swoich. Wymiary są spore, więc można się wytrzeć od stóp do głów i potem wywalić.
caffe lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
caffe wrote:
Napisali też, ze można zabrać kosmetyki w sensie jeśli ktoś się chce umalować, to mu wolnoZresztą miałam je tak przekrwione, że po malowaniu wyglądałabym jak upiór...
caffe, ania.g, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Chyba bym na głowę upadła - gdybym tam użyła jakichkolwiek kosmetyków do malowania...Ledwo miałam siły twarz umyć i dupę za przeproszeniem - modliłam się, żeby wreszcie kupę zrobić...a nie oczy malować....
Zresztą miałam je tak przekrwione, że po malowaniu wyglądałabym jak upiór...
Ja też nie zamierzam się malować, bo mam to w doopieBozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Caffe, niezła wyprawka dla Ciebie, cholera dzięki Tobie uświadomiłam sobie że dla dzidziusia kupiłam już prawie wszystko oprócz jakiś tam dupereli natomiast dla siebie nie mam nic! sory, dwie koszule do karmienia i wieśniacki szlafrok, muszę zacząc działać ale to po majowej wypłącie bo etraz delikatnie mówiąc spłukana jestem
caffe, Bozia3, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Wiesz, ale są różne przypadki
Ja też nie zamierzam się malować, bo mam to w doopieBliska 77, caffe, ania.g, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Wiesz, ale są różne przypadki
Ja też nie zamierzam się malować, bo mam to w doopieSimba, caffe, polarmiś, ania.g, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:aaaa, u mnie sie nic na szczescie nie pienilo
To, co ja bralam (i Simba chyba tez) ma 600mg dziennie- 3x200mg. Konska dawka, luteina, doczytalam, jest zazwyczaj w 50mg pigulach. Na szczescie progesteron nie grozi przedawkowaniem, wiec tylko trzeba torebke na pawia ze soba nosic i jakies gumowe spodnie, bo brzuch po tym jak w 5 miesiacu.. I unikac ludzi, bo wku*****ja..
Jak dobrze, ze ktoś mnie rozumieBliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Chyba bym na głowę upadła - gdybym tam użyła jakichkolwiek kosmetyków do malowania...Ledwo miałam siły twarz umyć i dupę za przeproszeniem - modliłam się, żeby wreszcie kupę zrobić...a nie oczy malować....
Zresztą miałam je tak przekrwione, że po malowaniu wyglądałabym jak upiór...
HehJa po porodzie poszlam jak ta pancia sie wykapac i nasmarowac balsamem. Bylam jedyna, ktora sie kapala, reszta lasek jarala w kiblu obok. Po drodze do sali prawie zemdlalam, ale to juz inna brocha.
A kupa to osobny temat. Staly sobie czopki glicerynowe w salaterce ( jak dropsiki ) na stoliczku u pielegniarek, szlo sie to sie bralo. Wszyscy widzieli po co idziesz do kibelka, bo przeciez te koszuliny kieszeni nie mialy i trzeba bylo czopek w garsci sciskac.Simba, Mega, caffe, Bliska 77, ania.g, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ja miałam przez 3 miesiące dupka 3x1 plus luteina dowcipna 3x2. Nic mi po tym nie było...zastanawia mnie - co się może dziać po progesteronie - drażni Cię ta piana w środku - czy działa CI na samopoczucie?
caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Caffe, niezła wyprawka dla Ciebie, cholera dzięki Tobie uświadomiłam sobie że dla dzidziusia kupiłam już prawie wszystko oprócz jakiś tam dupereli natomiast dla siebie nie mam nic! sory, dwie koszule do karmienia i wieśniacki szlafrok, muszę zacząc działać ale to po majowej wypłącie bo etraz delikatnie mówiąc spłukana jestem
Tych pierdól jest dużo, ale niestety sa niezbędne. Dobrze, ze mój szpital zamieszcza listę, jest się wtedy łatwiej przygotować. Nawet napisali listę dla ojca
NIEZBĘDNIK DLA TATY
• Fartuch ochronny oraz ochraniacze na obuwie. Rzeczy te można przygotować wcześniej, lub zakupić w automatach, które znajdują się w korytarzu naszej Kliniki (uwaga: należy posiadać drobne 2 i 5zł, ponieważ innych monet automat nie przyjmuje).
• Coś do picia i do przegryzienia.
• Najważniejszą rzeczą, jaką przyszły ojciec musi zabrać ze sobą do szpitala, jest spokój.
Bliska 77, polarmiś, samira, Sabina, iwcia77, malgos741, Viv78, pyska_ta lubią tę wiadomość
-
Pusurek - no ja też skończyłam z czopkiem....miałam makijaż z drugiej strony...
Ja chodziłam pod prysznic kilka razy dziennie - przecież wszystko posklejane z krwią itp...co tam będę szczegółowo pisać...ale tuszu nie użyłam....
caffe, Pusurek, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jak dobrze, ze ktoś mnie rozumie
caffe, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja z niektórymi rzeczami też zwlekałam. Nie mam pasty do zębów
Tych pierdól jest dużo, ale niestety sa niezbędne. Dobrze, ze mój szpital zamieszcza listę, jest się wtedy łatwiej przygotować. Nawet napisali listę dla ojca
NIEZBĘDNIK DLA TATY
• Fartuch ochronny oraz ochraniacze na obuwie. Rzeczy te można przygotować wcześniej, lub zakupić w automatach, które znajdują się w korytarzu naszej Kliniki (uwaga: należy posiadać drobne 2 i 5zł, ponieważ innych monet automat nie przyjmuje).
• Coś do picia i do przegryzienia.
• Najważniejszą rzeczą, jaką przyszły ojciec musi zabrać ze sobą do szpitala, jest spokój.caffe, Simba, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:dziewczyny, jak czytam Wasze opisy co lepiej zabrac do szpitala, to przeraza mnie ta wyczekiwana przyszlosc- skad wiedziec, co takiemu dzieciowi bedzie potrzebne, co kupic, co robic, co rodzacej potrzebne, co po porodzie.. masakra jakas..
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:ja po IUI i w udanym cyklu również brałam 3x200 także doskonale rozumiem, byłam nabuzowana, podminowana i wkurwiona przeszło mi trochę jak dwa miesiace temu gin zmieniła mi z 3x200 na 3x100, od najbliższego piątku czyli od początku 32 tygodnia mogę odstawić w ogóle
Cooooooooo??? To tak długo trzeba brać??? Ja obstawiałam ze po zdaniu testu, jeszcze ze dwa tygodnie i won. Oh! Noooooo!!!Mega, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość