35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Przed porodem czopek, w wersji drastycznej lewatywka, ale wybor jest Twoj. Inaczej dzieciatko zaliczy gowniany start w zycie.
caffe, Pusurek, EwaT, ania.g, Reni, polarmiś, samira, iwcia77, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:ja też i również pamiętam, ze łapałam równowagę i oddech oparta o ścianę, coby "obciachu" sobie nie robić jak laska przede mna, którą spod prysznica wynieśli, bo bidulka się przeliczyła odnośnie swoich sił
Bliska 77, samira, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie dziewczeta. Ale macie dzisiaj kupowe tematy
to się dołączę
ja chyba w tym temacie to ekspert niestety jestem. Tydzień po porodzie wylądowała na sorze bo... nie było kupy. ; ( i minęło 7 miesięcy a ja z tym tematem dalej walczę! Hemoroidy po ciąży masakra. Moje życie ciągle kręci się wokół kupy
aż strach do kibla wchodzić
caffe, Simba, polarmiś, mysza1975, samira, Mega, iwcia77, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:ponieważ mi wody odeszły to nie pozwolono mi już p[o lewatywie wstać i pamiętam, ze tylko salowa basen mi zmieniała.....jakie zażenowanie czułam, gdy ordynator wszedł do sali i pierwsze co to otworzył okno na oścież..........
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:ponieważ mi wody odeszły to nie pozwolono mi już p[o lewatywie wstać i pamiętam, ze tylko salowa basen mi zmieniała.....jakie zażenowanie czułam, gdy ordynator wszedł do sali i pierwsze co to otworzył okno na oścież..........
Kupa na szczęście . Dobrze ze nie wdepnąlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 21:33
caffe, Bliska 77, Reni, Pusurek, samira, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Progesteron mnie dobija, a poza tym ok. Test z krwi 24 ale wcześniej pewnie jakiegoś sikanca uslutecznie
A jak tam Tomeczek?
coraz większy i bardziej aktywny
w nocy zmusza mnie do picia mleka dwa razy co najmniej...inaczej nie zasne
w ogole mam jakies dziwne smaki, grysik, budyń, mlekołaki
kiedyś bym nawet nie spojrzała na takie produktySimba, Bliska 77, mysza1975, samira, Mega, iwcia77, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Bo to właśnie trzeba uważać. Ja jak się pierwszy raz podniosłam, to po wcześniejszym uciśnięciu wszystkich narządów wewn. miałam wrażenie, ze w środku mam pustkę. I właśnie to odczucie pustki powoduje, że się leci z nóg
caffe, ania.g, mysza1975, samira, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Jak ja sie ciesze, ze mam z glowki takie listy. Wszystko daje szpital, lacznie z jednorazowymi majtami, kosmetyki dla matki i dziecka tez. Trzeba zabrac tylko ciuchy dla siebie na wyjscie, ubranka dla dziecka i fotelik samochodowy - bez niego nie wypuszcza ze szpitala, co akurat bardzo mi sie podoba.
caffe, Pusurek, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Witam wszystkie dziewczeta. Ale macie dzisiaj kupowe tematy
to się dołączę
ja chyba w tym temacie to ekspert niestety jestem. Tydzień po porodzie wylądowała na sorze bo... nie było kupy. ; ( i minęło 7 miesięcy a ja z tym tematem dalej walczę! Hemoroidy po ciąży masakra. Moje życie ciągle kręci się wokół kupy
aż strach do kibla wchodzić
Nie zrobiłaś kupy od 7 miesięcy? Olabogaaaaaaa!!!caffe, Bliska 77, Reni, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:ponieważ mi wody odeszły to nie pozwolono mi już p[o lewatywie wstać i pamiętam, ze tylko salowa basen mi zmieniała.....jakie zażenowanie czułam, gdy ordynator wszedł do sali i pierwsze co to otworzył okno na oścież..........
Dlatego potem mialam z banki, pielegniary byly nieco zawiedzione, kiedy uslyszaly, ze nie musza robic lewatywy. Lubia to czy co?
caffe, paszczakin, Simba, Bliska 77, polarmiś, ania.g, Mega, iwcia77, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:to fakt a poza tym kiedyś czytałam, że przeciętny wysiłek fizyczny kobiety rodzącej naturalnie jest porównywalny do wysiłku który trzeba włożyć by pokonać PEŁNY MARATON, tylko że do maratonu trenujesz kondychę ...
Bliska 77, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
możesz sobie Wojtek z Andżejem zrobić imprezkę na porodówce..lewatywka te sprawycaffe wrote:Możesz sobie lewatywę zażyczyć, to będziesz miala spokój przez 2 dni
EwaT, caffe, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość