X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    no i to chyba właśnie było najbardziej żenujące, bo położne 10 min wcześniej zachwycały sie jaka ładna i zadbana do porodu przyszłam, oj jazda była
    hahahaha, miłe wspomnienia :P

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja na pewno będę chciała, żeby mi to zrobiono....Miałam za pierwszym razem - elegancko mnie ogoliła - bo sama już nie dałabym rady - a mój facet, żeby mnie golił- to dla mnie obrzydliwe....wolę obcą babę....Potem lewatywa....zrobiłam co trzeba, wykąpałam się i szłam pusta i czysta na poród......a i tak w końcowej fazie wyszło ze mnie nie tylko dziecko...;)nie wyobrażam sobie, co by się działo bez lewatywy........no taki lajf....:)

Uuuu, to faktycznie. Mi sie udalo nie ufajdac dzieciaka, a bylam tylko po czopku.
    A golenie przed? Moj chlop juz sie cieszy na to, on uwielbia golenie. ;)

Bliska 77, caffe, samira, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    hahahaha, miłe wspomnienia :P
    oj tak, wspomnienia bezcenne

caffe, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    ja ogolona chodzę zawsze, tak na wszelki
    Ja z grubsza też :)

Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    no i git

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    ja ogolona chodzę zawsze, tak na wszelki

A paznokcie u nog pomalowane. No i nie zapominamy o depilacji nog, drogie panie! :D

Bliska 77, caffe, Mango, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ale temacik podpasowal bo lecicie strona za strona. Wielu rzeczy mozna sie dowiedzieciec o naturalnym porodzie. Kupa dzisiaj w temacie przewodnim. Zawsze bylam ciekawa jak to jest . Ja mialam cesarke nie na zyczenie. Wiec majtki moglam nosic bo nie musialam wietrzyc małej tylko myc.

Bliska 77, caffe, Simba, samira, Reni, ania.g, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A paznokcie u nog pomalowane. No i nie zapominamy o depilacji nog, drogie panie! :D
    paznokci u nóg nie maluję ale depilacja jak najbardziej, a to wynika z tego, ze moja gin jest taką lasencją, że nieważne jakbym była "zrobiona", przy niej i tak czuję sie zajebiście zaniedbana :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 21:51

caffe, Pusurek, samira, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pierwsze badanie po porodzie? Wchodzi do sali lekarka z banda studentow ( szpital kliniczny ) i mowi: A teraz zobaczymy jak obkurcza sie macica 5 godzin po porodzie. I ziuu! koszule mi podciaga do gory, a tam majtek brak, wszystko na wierchu. Dzizasie, i te spojrzenia wspolczujace studentek... Masakra! :D

caffe, mysza1975, Bliska 77, samira, ania.g, Mango, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    paznokci u nóg nie maluję ale depilacja jak najbardziej, a to wynika z tego, ze moja gin jest taką lasencją, że nieważne jakbym była "zrobiona", przy niej i tak czuję sie zajebiście zaniedbana :-)
    Zawsze małą możesz psiknąć brokatem, nie przebije Cię :P

mysza1975, Bliska 77, paszczakin, ania.g, Mango, iwcia77, malgos741, polarmiś lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    I ja z grubsza też ..ale chodzi mi o takie dokładniutkie właśnie....sama chyba niewykonalne przy końcówce..

caffe lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tak ale temacik podpasowal bo lecicie strona za strona. Wielu rzeczy mozna sie dowiedzieciec o naturalnym porodzie. Kupa dzisiaj w temacie przewodnim. Zawsze bylam ciekawa jak to jest . Ja mialam cesarke nie na zyczenie. Wiec majtki moglam nosic bo nie musialam wietrzyc małej tylko myc.
    wietrzenie to po prostu super sprawa, pamiętam jak w domu kilka razy dziennie po podmyciu tantum rosa, rozkładałam sie dosłownie na wyrze i wietrzonko uskuteczniałam, teraz będę musiała sie kryć przed 6cio letnia córką, bo po cholere ma widzieć co z małej zostaje po jakże cudownym i duchowym przeżyciu jakim jest poród sn

Pusurek, caffe, mysza1975, Mango, samira, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:

Moja polozna jest tak zaniedbana kobieta, ze moglabym do niej pojsc w zaraz po wstaniu z lozka i bede i tak gwiazda! :D

caffe, Bliska 77, mysza1975, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co za kupny temat w sam raz przy mlekołakach
    a piła któraś olejek rycynowy na wywołanie? i czy ruchanko faktycznie pomaga?

polarmiś lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A pierwsze badanie po porodzie? Wchodzi do sali lekarka z banda studentow ( szpital kliniczny ) i mowi: A teraz zobaczymy jak obkurcza sie macica 5 godzin po porodzie. I ziuu! koszule mi podciaga do gory, a tam majtek brak, wszystko na wierchu. Dzizasie, i te spojrzenia wspolczujace studentek... Masakra! :D
    a tam gęgoczący indor :P

Pusurek, Bliska 77, mysza1975, Mango, Mega, iwcia77, malgos741, Viv78 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    prawda, ze cudownie :-)

Pusurek, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• mysza1975 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak jeszcze trochę pociągniecie temat, to nie urodzę i będę chodzić w ciąży do końca życia ;-)

caffe, Bliska 77, ania.g, samira, Mega, iwcia77, malgos741, polarmiś, Viv78 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Zawsze małą możesz psiknąć brokatem, nie przebije Cię :P
    a dzięki, nie pomyślałam o tym

caffe, Mango, polarmiś lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, ze nie jaja
    Simba wrote:
    Jezu ręce mi sie spocily na myśl o porodzie i urokach towarzyszących :-/

Bliska 77, Simba, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja na pewno będę chciała, żeby mi to zrobiono....Miałam za pierwszym razem - elegancko mnie ogoliła - bo sama już nie dałabym rady - a mój facet, żeby mnie golił- to dla mnie obrzydliwe....wolę obcą babę....Potem lewatywa....zrobiłam co trzeba, wykąpałam się i szłam pusta i czysta na poród......a i tak w końcowej fazie wyszło ze mnie nie tylko dziecko...;)nie wyobrażam sobie, co by się działo bez lewatywy........no taki lajf....:)
    Dwa razy sama dałam radę się ogolić to i trzeci raz się uda ( mam nadzieję) Lewatywy do cesarki nikt ode mnie nie wymagał za drugim razem bo była planowa i był przykaz do której mogę jeść i pić poprzedniego dnia. Poza tym przy cesarce nie ma parcia więc pewnie dlatego.

caffe, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 3133 3134 3135 3136 3137 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ