35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ja na pewno będę chciała, żeby mi to zrobiono....Miałam za pierwszym razem - elegancko mnie ogoliła - bo sama już nie dałabym rady - a mój facet, żeby mnie golił- to dla mnie obrzydliwe....wolę obcą babę....Potem lewatywa....zrobiłam co trzeba, wykąpałam się i szłam pusta i czysta na poród......a i tak w końcowej fazie wyszło ze mnie nie tylko dziecko...;)nie wyobrażam sobie, co by się działo bez lewatywy........no taki lajf....
Uuuu, to faktycznie. Mi sie udalo nie ufajdac dzieciaka, a bylam tylko po czopku.
A golenie przed? Moj chlop juz sie cieszy na to, on uwielbia golenie.Bliska 77, caffe, samira, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak ale temacik podpasowal bo lecicie strona za strona. Wielu rzeczy mozna sie dowiedzieciec o naturalnym porodzie. Kupa dzisiaj w temacie przewodnim. Zawsze bylam ciekawa jak to jest . Ja mialam cesarke nie na zyczenie. Wiec majtki moglam nosic bo nie musialam wietrzyc małej tylko myc.
Bliska 77, caffe, Simba, samira, Reni, ania.g, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A paznokcie u nog pomalowane. No i nie zapominamy o depilacji nog, drogie panie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 21:51
caffe, Pusurek, samira, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA pierwsze badanie po porodzie? Wchodzi do sali lekarka z banda studentow ( szpital kliniczny ) i mowi: A teraz zobaczymy jak obkurcza sie macica 5 godzin po porodzie. I ziuu! koszule mi podciaga do gory, a tam majtek brak, wszystko na wierchu. Dzizasie, i te spojrzenia wspolczujace studentek... Masakra!
caffe, mysza1975, Bliska 77, samira, ania.g, Mango, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:paznokci u nóg nie maluję ale depilacja jak najbardziej, a to wynika z tego, ze moja gin jest taką lasencją, że nieważne jakbym była "zrobiona", przy niej i tak czuję sie zajebiście zaniedbana
mysza1975, Bliska 77, paszczakin, ania.g, Mango, iwcia77, malgos741, polarmiś lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Tak ale temacik podpasowal bo lecicie strona za strona. Wielu rzeczy mozna sie dowiedzieciec o naturalnym porodzie. Kupa dzisiaj w temacie przewodnim. Zawsze bylam ciekawa jak to jest . Ja mialam cesarke nie na zyczenie. Wiec majtki moglam nosic bo nie musialam wietrzyc małej tylko myc.
Pusurek, caffe, mysza1975, Mango, samira, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:paznokci u nóg nie maluję ale depilacja jak najbardziej, a to wynika z tego, ze moja gin jest taką lasencją, że nieważne jakbym była "zrobiona", przy niej i tak czuję sie zajebiście zaniedbana
Moja polozna jest tak zaniedbana kobieta, ze moglabym do niej pojsc w zaraz po wstaniu z lozka i bede i tak gwiazda!caffe, Bliska 77, mysza1975, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A pierwsze badanie po porodzie? Wchodzi do sali lekarka z banda studentow ( szpital kliniczny ) i mowi: A teraz zobaczymy jak obkurcza sie macica 5 godzin po porodzie. I ziuu! koszule mi podciaga do gory, a tam majtek brak, wszystko na wierchu. Dzizasie, i te spojrzenia wspolczujace studentek... Masakra!
Pusurek, Bliska 77, mysza1975, Mango, Mega, iwcia77, malgos741, Viv78 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A pierwsze badanie po porodzie? Wchodzi do sali lekarka z banda studentow ( szpital kliniczny ) i mowi: A teraz zobaczymy jak obkurcza sie macica 5 godzin po porodzie. I ziuu! koszule mi podciaga do gory, a tam majtek brak, wszystko na wierchu. Dzizasie, i te spojrzenia wspolczujace studentek... Masakra!
Pusurek, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja na pewno będę chciała, żeby mi to zrobiono....Miałam za pierwszym razem - elegancko mnie ogoliła - bo sama już nie dałabym rady - a mój facet, żeby mnie golił- to dla mnie obrzydliwe....wolę obcą babę....Potem lewatywa....zrobiłam co trzeba, wykąpałam się i szłam pusta i czysta na poród......a i tak w końcowej fazie wyszło ze mnie nie tylko dziecko...;)nie wyobrażam sobie, co by się działo bez lewatywy........no taki lajf....
caffe, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4