WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    no i to chyba właśnie było najbardziej żenujące, bo położne 10 min wcześniej zachwycały sie jaka ładna i zadbana do porodu przyszłam, oj jazda była
    hahahaha, miłe wspomnienia :P

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja na pewno będę chciała, żeby mi to zrobiono....Miałam za pierwszym razem - elegancko mnie ogoliła - bo sama już nie dałabym rady - a mój facet, żeby mnie golił- to dla mnie obrzydliwe....wolę obcą babę....Potem lewatywa....zrobiłam co trzeba, wykąpałam się i szłam pusta i czysta na poród......a i tak w końcowej fazie wyszło ze mnie nie tylko dziecko...;)nie wyobrażam sobie, co by się działo bez lewatywy........no taki lajf....:)

Uuuu, to faktycznie. Mi sie udalo nie ufajdac dzieciaka, a bylam tylko po czopku.
    A golenie przed? Moj chlop juz sie cieszy na to, on uwielbia golenie. ;)

Bliska 77, caffe, samira, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    hahahaha, miłe wspomnienia :P
    oj tak, wspomnienia bezcenne

caffe, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    ja ogolona chodzę zawsze, tak na wszelki
    Ja z grubsza też :)

Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    no i git

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    ja ogolona chodzę zawsze, tak na wszelki

A paznokcie u nog pomalowane. No i nie zapominamy o depilacji nog, drogie panie! :D

Bliska 77, caffe, Mango, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ale temacik podpasowal bo lecicie strona za strona. Wielu rzeczy mozna sie dowiedzieciec o naturalnym porodzie. Kupa dzisiaj w temacie przewodnim. Zawsze bylam ciekawa jak to jest . Ja mialam cesarke nie na zyczenie. Wiec majtki moglam nosic bo nie musialam wietrzyc małej tylko myc.

Bliska 77, caffe, Simba, samira, Reni, ania.g, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A paznokcie u nog pomalowane. No i nie zapominamy o depilacji nog, drogie panie! :D
    paznokci u nóg nie maluję ale depilacja jak najbardziej, a to wynika z tego, ze moja gin jest taką lasencją, że nieważne jakbym była "zrobiona", przy niej i tak czuję sie zajebiście zaniedbana :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 21:51

caffe, Pusurek, samira, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pierwsze badanie po porodzie? Wchodzi do sali lekarka z banda studentow ( szpital kliniczny ) i mowi: A teraz zobaczymy jak obkurcza sie macica 5 godzin po porodzie. I ziuu! koszule mi podciaga do gory, a tam majtek brak, wszystko na wierchu. Dzizasie, i te spojrzenia wspolczujace studentek... Masakra! :D

caffe, mysza1975, Bliska 77, samira, ania.g, Mango, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    paznokci u nóg nie maluję ale depilacja jak najbardziej, a to wynika z tego, ze moja gin jest taką lasencją, że nieważne jakbym była "zrobiona", przy niej i tak czuję sie zajebiście zaniedbana :-)
    Zawsze małą możesz psiknąć brokatem, nie przebije Cię :P

mysza1975, Bliska 77, paszczakin, ania.g, Mango, iwcia77, malgos741, polarmiś lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    I ja z grubsza też ..ale chodzi mi o takie dokładniutkie właśnie....sama chyba niewykonalne przy końcówce..

caffe lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tak ale temacik podpasowal bo lecicie strona za strona. Wielu rzeczy mozna sie dowiedzieciec o naturalnym porodzie. Kupa dzisiaj w temacie przewodnim. Zawsze bylam ciekawa jak to jest . Ja mialam cesarke nie na zyczenie. Wiec majtki moglam nosic bo nie musialam wietrzyc małej tylko myc.
    wietrzenie to po prostu super sprawa, pamiętam jak w domu kilka razy dziennie po podmyciu tantum rosa, rozkładałam sie dosłownie na wyrze i wietrzonko uskuteczniałam, teraz będę musiała sie kryć przed 6cio letnia córką, bo po cholere ma widzieć co z małej zostaje po jakże cudownym i duchowym przeżyciu jakim jest poród sn

Pusurek, caffe, mysza1975, Mango, samira, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:

Moja polozna jest tak zaniedbana kobieta, ze moglabym do niej pojsc w zaraz po wstaniu z lozka i bede i tak gwiazda! :D

caffe, Bliska 77, mysza1975, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co za kupny temat w sam raz przy mlekołakach
    a piła któraś olejek rycynowy na wywołanie? i czy ruchanko faktycznie pomaga?

polarmiś lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A pierwsze badanie po porodzie? Wchodzi do sali lekarka z banda studentow ( szpital kliniczny ) i mowi: A teraz zobaczymy jak obkurcza sie macica 5 godzin po porodzie. I ziuu! koszule mi podciaga do gory, a tam majtek brak, wszystko na wierchu. Dzizasie, i te spojrzenia wspolczujace studentek... Masakra! :D
    a tam gęgoczący indor :P

Pusurek, Bliska 77, mysza1975, Mango, Mega, iwcia77, malgos741, Viv78 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    prawda, ze cudownie :-)

Pusurek, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• mysza1975 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak jeszcze trochę pociągniecie temat, to nie urodzę i będę chodzić w ciąży do końca życia ;-)

caffe, Bliska 77, ania.g, samira, Mega, iwcia77, malgos741, polarmiś, Viv78 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Zawsze małą możesz psiknąć brokatem, nie przebije Cię :P
    a dzięki, nie pomyślałam o tym

caffe, Mango, polarmiś lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, ze nie jaja
    Simba wrote:
    Jezu ręce mi sie spocily na myśl o porodzie i urokach towarzyszących :-/

Bliska 77, Simba, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja na pewno będę chciała, żeby mi to zrobiono....Miałam za pierwszym razem - elegancko mnie ogoliła - bo sama już nie dałabym rady - a mój facet, żeby mnie golił- to dla mnie obrzydliwe....wolę obcą babę....Potem lewatywa....zrobiłam co trzeba, wykąpałam się i szłam pusta i czysta na poród......a i tak w końcowej fazie wyszło ze mnie nie tylko dziecko...;)nie wyobrażam sobie, co by się działo bez lewatywy........no taki lajf....:)
    Dwa razy sama dałam radę się ogolić to i trzeci raz się uda ( mam nadzieję) Lewatywy do cesarki nikt ode mnie nie wymagał za drugim razem bo była planowa i był przykaz do której mogę jeść i pić poprzedniego dnia. Poza tym przy cesarce nie ma parcia więc pewnie dlatego.

caffe, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 3133 3134 3135 3136 3137 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ