X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    paznokci u nóg nie maluję ale depilacja jak najbardziej, a to wynika z tego, ze moja gin jest taką lasencją, że nieważne jakbym była "zrobiona", przy niej i tak czuję sie zajebiście zaniedbana :-)
    Ja, jak teraz byłam na laparoskopii - to kazali mi w szpitalu zmyć lakier z paznokci na rękach i nogach...nie wiem jak to jest do porodu....bo tu chodziło o znieczulenie..., że paznokcie powinne być naturalnie odsłonięte - bo gdyby pojawiło się jakieś sinienie czy coś tam..to lakier to zasłoni....

caffe, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    a tam gęgoczący indor :P
    jaki gęgoczący, raczej do kupy sie zbierajacy

caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja, jak teraz byłam na laparoskopii - to kazali mi w szpitalu zmyć lakier z paznokci na rękach i nogach...nie wiem jak to jest do porodu....bo tu chodziło o znieczulenie..., że paznokcie powinne być naturalnie odsłonięte - bo gdyby pojawiło się jakieś sinienie czy coś tam..to lakier to zasłoni....
    Też to słyszałam, więc chyba nie pomaluję

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dziewczyny, jak jeszcze trochę pociągniecie temat, to nie urodzę i będę chodzić w ciąży do końca życia ;-)
    urodzisz urodzisz, wyjścia nie masz

mysza1975, caffe, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    ja ogolona chodzę zawsze, tak na wszelki
    A ja toleruję tylko włosy na głowie, rzęsy i brwi. Reszta won !

Bliska 77, Pusurek, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    jaki gęgoczący, raczej do kupy sie zbierajacy
    no dobra, rozpościerający swe skrzydła :)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Mango Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po tych opisach zaczęłam się cieszyć, że przede mną ta przyjemniejsza robota ;) Opisy są jak od samego obesranego Drakuli ;) brrrrrrrrrrrrrrrrr

caffe, mysza1975, Bliska 77, ania.g, samira, Mega, malgos741, polarmiś lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    urodzisz urodzisz, wyjścia nie masz
    własnie co do porodu to nie ma innego wyjścia, urodzić trzeba, nie da się nic zakombinować :)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    być może, ja nie mam z tym problemu bo paznokci nie maluję

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    co za kupny temat w sam raz przy mlekołakach
    a piła któraś olejek rycynowy na wywołanie? i czy ruchanko faktycznie pomaga?
    podobno ruchanko pomaga - choć ja nie stosowałam...Moja koleżanka opowiadała, że lekarze polecali się bzykać tym, które nie mogły urodzić...Ciekawostka tak - że były one w szpitalu wtedy....więc technicznie to miało tak wyglądać, że przychodzi mąż w odwiedziny - wychodzi się z nim do kibla i działa...No ja sobie tego jakoś nie wyobrażam....

caffe, EwaT, ania.g, Bliska 77, mysza1975, samira, polarmiś lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A ja toleruję tylko włosy na głowie, rzęsy i brwi. Reszta won !
    otóż to, no jakiś maluni zarościk, żeby tak całkiem goło nie było ale tylko na czubeczku

ania.g lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    podobno ruchanko pomaga - choć ja nie stosowałam...Moja koleżanka opowiadała, że lekarze polecali się bzykać tym, które nie mogły urodzić...Ciekawostka tak - że były one w szpitalu wtedy....więc technicznie to miało tak wyglądać, że przychodzi mąż w odwiedziny - wychodzi się z nim do kibla i działa...No ja sobie tego jakoś nie wyobrażam....
    Bzykanie między skurczami, na piłce lekarskiej :P

Bozia3, ania.g, Bliska 77, Simba, Mango, mysza1975, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    no dobra, rozpościerający swe skrzydła :)
    pięknie to ujęłaś

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Tak, to prawda, ze kolor paznokci jest wyznacznikiem niedotlenienia, ale to dotyczny raczej zabiegow z znieczuleniu czy narkozie. Ja mialam frenczyka podczas operacji kolana ( znieczulenie zewnatrzoponowe ) i bylo ok. Moze byc klopot przy pelnej narkozie, ale pewnie zalezy w jakim szpitalu. Zawsze sa jeszcze paznokcie u rak. ;)

caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Po tych opisach zaczęłam się cieszyć, że przede mną ta przyjemniejsza robota ;) Opisy są jak od samego obesranego Drakuli ;) brrrrrrrrrrrrrrrrr
    tak na poważnie mówiac, to ja podchodzę do tego w ten sposob, nie ja pierwsza i nie ostatnia, raz przeżyłam (choc ciezko) to i drugi raz przeżyję, przyjemne to nie jest ale chwila w której bierzesz brzdąca na ręce, wynagradza Ci wszystko i sprawia że zapominasz o tum co działo się przed momentem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 22:06

caffe, Mango, mysza1975, EwaT, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    tak na poważnie mówiac, to ja podchodzę do tego w ten sposob, nie ja pierwsza i nie ostatnia, raz przeżyłam (hoc ciezko) to i drugi raz przeżyję, przyjemne to nie jest ale chwila w której bierzesz brzdąca na ręce, wynagradza Ci wszystko i sprawia że zapominasz o tum co działo się przed momentem
    To prawda

Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dobrze, ze nie jaja
    2placz.gif

Mega, Reni lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ciekawostka tak - że były one w szpitalu wtedy....więc technicznie to miało tak wyglądać, że przychodzi mąż w odwiedziny - wychodzi się z nim do kibla i działa...No ja sobie tego jakoś nie wyobrażam....
    Proponuje bzykanko wlaczyc w perfekcyjny plan porodu, zaraz po nim czopek i taksowka. ;)
    A w szpitalu to moze byc tak old skulowo, w szatni za kurtkami albo pod prysznicem. ;) Wspomnienia z ogolniaka moga odzyc, mozna sie poczuc mlodo. ;) :P

Bozia3, Mango, mysza1975, Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby się zapomina - nie jest to trauma...ale teraz mi się jakoś przypomniało i może się jednak z tego rodzenia wycofać jakoś...;)

Mango, mysza1975, Bliska 77, samira, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    chyba pomaga, sądząc po moim przypadku, po czasie jak wszystko przemyślałam to doszłam do wniosku, ze seksik był pod koniec b.często, bo opanować sie nie mogłam, herbata z liści malin pita była i masaże krocza sporadycznie też, także może coś w tym jest

caffe, samira lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 3134 3135 3136 3137 3138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ