35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:po cc też od razu przystawiają? podobno jest problem z laktacją?
W Pl chyba nie, a powinno sie jak najszybciej. Cisnij i nalegaj, to moze pomoc.
A wiecie, ze w No facet moze byc przy cesarce? Nawet chca, zeby byl, bo jesli jest pelna narkoza, to tata dostaje od razu dziecko na rece. Nie do pomyslenia w Pl, gdzie jest zakaz wstepu do sali operacyjnej.samira, Mega lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:ja sie chyba jednak przekonuje do cc .....
nie chce mieć rozklapiochyEwaT, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:przystawianie jest często właściwe - tylko po prostu sutki są nieprzyzwyczajone - to tak działa - jak obtarte stopy od nowych butów....mnie leciała krew razem z mlekiem...ale po tygodniu przeszło i potem już było przyjemnie....
Pewnie tak. Chociaz czasem i maluch pare razy zle zlapie i problem jest. Tak samo jak wyciaganie cycka z buzi dziecka. Pierwszy dzien wyszarpywalam, zanim polozna mi pokazala, ze trzeba wlozyc palec do dzioba dziecka i samo puszcza. Prawie jak buldogowi.
A sutki tez bede sobie hartowac chyba. Niby tez pomaga.Bliska 77, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:dobra, jest jeszcze cos o czym powinnam wiedziec, zanim przystapie do 5 inseminacji?
bo jeszcze sie nie zniechecilam- upewnilyscie mnie tylko, ze zaproszenie meza na tą impreze jest jednym wielkim "nienie" dla mnie.. -
EwaT wrote:ja sie chyba jednak przekonuje do cc .....
nie chce mieć rozklapiochyEwaT, Bliska 77, Sabina, Simba, ania.g lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:wiesz tego jest tyle, ze nie wszystko przyjdzie człowiekowi do głowy tak od razu, spokojnie, pomyślimy
myśle że jezeli chodzi o faceta to indor pod czerwonymi rozstepami i żyłami na cycach wystarczy za wszystkoBliska 77, mysza1975, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Skurcze przynajmniej co 7 minut i regularne. Czop wypadl albo wody odeszly. Roznie bywa. Po czopku akcja kupa jest po 15 min, wiec zamawiasz taksowke i lecisz na kibel. Proste!
Takie fajne gowniane tematy a mnie się było. SzkodaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 22:25
Pusurek, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:dobra, jest jeszcze cos o czym powinnam wiedziec, zanim przystapie do 5 inseminacji?
bo jeszcze sie nie zniechecilam- upewnilyscie mnie tylko, ze zaproszenie meza na tą impreze jest jednym wielkim "nienie" dla mnie..
Bliska 77, Mango, iwcia77, Mega, samira, caffe, pyska_ta lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:porody naturalne sa przereklamowane. Kobieta powinna rodzić tak jak chce. Przy cc dziecko przechodzi mniejszy stres- zdanie położnej. A moje? nigdy więcej sn. I to nie chodzi o rozklapiochę ale o bezpieczeństwo dzieciaczka.
a co sie stało jeśli mozna wiedzieć? -
mandragora wrote:porody naturalne sa przereklamowane. Kobieta powinna rodzić tak jak chce. Przy cc dziecko przechodzi mniejszy stres- zdanie położnej. A moje? nigdy więcej sn. I to nie chodzi o rozklapiochę ale o bezpieczeństwo dzieciaczka.
EwaT lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kochane polecam woskowanie! super sprawa a efekt 3 tygodnie piczkins gladziutki jak pupka niemowlaka
, czuje sie swiezo i komfortow zawsze
nic mnie nie zaskoczy
. zostawiam sobie taki wsik Hitlera :)zeby bylo wiadomo kto rzadzi w domu
(ale o tym pisalam wczesniej na forum)
Bozia3 wrote:I ja z grubsza też ..ale chodzi mi o takie dokładniutkie właśnie....sama chyba niewykonalne przy końcówce..Pusurek, Bliska 77, ania.g, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:kochane polecam woskowanie! super sprawa a efekt 3 tygodnie piczkins gladziutki jak pupka niemowlaka
, czuje sie swiezo i komfortow zawsze
nic mnie nie zaskoczy
. zostawiam sobie taki wsik Hitlera :)zeby bylo wiadomo kto rzadzi w domu
(ale o tym pisalam wczesniej na forum)
Najs!U mnie jednorazowa maszynka rzadzi, ale chlop dokonuje ostatecznego wykonczenia Hitlera maszynka do golenia. Osiaga przy tym taki stan skupienia, ze powinien za to Nobla dostac.
I efekt jest jak ta lala!
Bliska 77, Sabina, iwcia77, Mega, caffe, polarmiś lubią tę wiadomość