35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:po cc też od razu przystawiają? podobno jest problem z laktacją?
W Pl chyba nie, a powinno sie jak najszybciej. Cisnij i nalegaj, to moze pomoc.
A wiecie, ze w No facet moze byc przy cesarce? Nawet chca, zeby byl, bo jesli jest pelna narkoza, to tata dostaje od razu dziecko na rece. Nie do pomyslenia w Pl, gdzie jest zakaz wstepu do sali operacyjnej.
samira, Mega lubią tę wiadomość
-
niestety, w pewnym stopniu to nieuniknione ale po to by mieć rozklapiochę w mniejszej skali niż możnaby się spodziewać, należy już w czasie ciąży i po (jak się da) ćwiczyć mięśnie keglaEwaT wrote:ja sie chyba jednak przekonuje do cc .....
nie chce mieć rozklapiochy
EwaT, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:przystawianie jest często właściwe - tylko po prostu sutki są nieprzyzwyczajone - to tak działa - jak obtarte stopy od nowych butów....mnie leciała krew razem z mlekiem...ale po tygodniu przeszło i potem już było przyjemnie....
Pewnie tak. Chociaz czasem i maluch pare razy zle zlapie i problem jest. Tak samo jak wyciaganie cycka z buzi dziecka. Pierwszy dzien wyszarpywalam, zanim polozna mi pokazala, ze trzeba wlozyc palec do dzioba dziecka i samo puszcza. Prawie jak buldogowi.
A sutki tez bede sobie hartowac chyba. Niby tez pomaga.
Bliska 77, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiesz tego jest tyle, ze nie wszystko przyjdzie człowiekowi do głowy tak od razu, spokojnie, pomyślimypaszczakin wrote:dobra, jest jeszcze cos o czym powinnam wiedziec, zanim przystapie do 5 inseminacji?

bo jeszcze sie nie zniechecilam- upewnilyscie mnie tylko, ze zaproszenie meza na tą impreze jest jednym wielkim "nienie" dla mnie..
-
porody naturalne sa przereklamowane. Kobieta powinna rodzić tak jak chce. Przy cc dziecko przechodzi mniejszy stres- zdanie położnej. A moje? nigdy więcej sn. I to nie chodzi o rozklapiochę ale o bezpieczeństwo dzieciaczka.EwaT wrote:ja sie chyba jednak przekonuje do cc .....
nie chce mieć rozklapiochy
EwaT, Bliska 77, Sabina, Simba, ania.g lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:wiesz tego jest tyle, ze nie wszystko przyjdzie człowiekowi do głowy tak od razu, spokojnie, pomyślimy

myśle że jezeli chodzi o faceta to indor pod czerwonymi rozstepami i żyłami na cycach wystarczy za wszystko
Bliska 77, mysza1975, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi odeszły wodyPusurek wrote:Skurcze przynajmniej co 7 minut i regularne. Czop wypadl albo wody odeszly. Roznie bywa. Po czopku akcja kupa jest po 15 min, wiec zamawiasz taksowke i lecisz na kibel. Proste!

Takie fajne gowniane tematy a mnie się było. SzkodaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 22:25
Pusurek, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
paszcza twoje wielkie nienie zmieni się w taktak jak przyjdzie co do czego. u mnie tak było. I jeszcze bedziesz się darła żeby nigdzie się nie ruszał z wściekłościpaszczakin wrote:dobra, jest jeszcze cos o czym powinnam wiedziec, zanim przystapie do 5 inseminacji?

bo jeszcze sie nie zniechecilam- upewnilyscie mnie tylko, ze zaproszenie meza na tą impreze jest jednym wielkim "nienie" dla mnie..
Bliska 77, Mango, iwcia77, Mega, samira, caffe, pyska_ta lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:porody naturalne sa przereklamowane. Kobieta powinna rodzić tak jak chce. Przy cc dziecko przechodzi mniejszy stres- zdanie położnej. A moje? nigdy więcej sn. I to nie chodzi o rozklapiochę ale o bezpieczeństwo dzieciaczka.
a co sie stało jeśli mozna wiedzieć? -
no ja też o dzieciatko sie martwiemandragora wrote:porody naturalne sa przereklamowane. Kobieta powinna rodzić tak jak chce. Przy cc dziecko przechodzi mniejszy stres- zdanie położnej. A moje? nigdy więcej sn. I to nie chodzi o rozklapiochę ale o bezpieczeństwo dzieciaczka.
EwaT lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kochane polecam woskowanie! super sprawa a efekt 3 tygodnie piczkins gladziutki jak pupka niemowlaka
, czuje sie swiezo i komfortow zawsze
nic mnie nie zaskoczy
. zostawiam sobie taki wsik Hitlera :)zeby bylo wiadomo kto rzadzi w domu
(ale o tym pisalam wczesniej na forum)
Bozia3 wrote:I ja z grubsza też ..ale chodzi mi o takie dokładniutkie właśnie....sama chyba niewykonalne przy końcówce..
Pusurek, Bliska 77, ania.g, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Są różne opinie - ja tam jestem za naturalnym, tylko przeprowadzonym dobrze. Dziecko jest gotowe daje matce sygnał - razem współpracują w swoim tempie i wszystko powinno być ok. Przy cesarce wyrywa się dziecko z brzucha na siłę, szybko i w czasie wyznaczonym przez lekarza, a nie przez naturę...to na pewno większy stres dla dziecka..mandragora wrote:porody naturalne sa przereklamowane. Kobieta powinna rodzić tak jak chce. Przy cc dziecko przechodzi mniejszy stres- zdanie położnej. A moje? nigdy więcej sn. I to nie chodzi o rozklapiochę ale o bezpieczeństwo dzieciaczka.
Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:kochane polecam woskowanie! super sprawa a efekt 3 tygodnie piczkins gladziutki jak pupka niemowlaka
, czuje sie swiezo i komfortow zawsze
nic mnie nie zaskoczy
. zostawiam sobie taki wsik Hitlera :)zeby bylo wiadomo kto rzadzi w domu
(ale o tym pisalam wczesniej na forum)
Najs!
U mnie jednorazowa maszynka rzadzi, ale chlop dokonuje ostatecznego wykonczenia Hitlera maszynka do golenia. Osiaga przy tym taki stan skupienia, ze powinien za to Nobla dostac.
I efekt jest jak ta lala!
Bliska 77, Sabina, iwcia77, Mega, caffe, polarmiś lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH