X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wosk mozesz walnac 2 tyg przed terminem , bedzie git :)
    paszczakin wrote:
    o taki secik na wywolanie porodu..to czekaj, chronologia- czopek, kupa, taksowka, wosk i do szpitala ;)

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie nie przeraża poród mimo wszystkich tych przygód z kupą i czopkiem ;-)

iwcia77, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tutaj we wloszech to sa zajebiste kosmetyczki, normalnie jak ginekolog, nogi musisz im specjalnie ukladac, aby mialy dokladny dostep do piczkinsa i jego zakamarkow:) , potem hyc na brzuch i oko proroka ci tez zrobia :). kiedys nie mialam kasy , zakupilam wosk do mikrofalowki, paski z fizeliny i sama jechalam z tym koksem, co prawda zajmowalo mi to ponad godzinke ale dawalam jakos rade, oczywiscie efektu nie bedzie jak z salonu, bo widok z lotu ptaka na piczkinsa utrudnia troche , ale pozniej pojedyncze wloski albo pesetka albo silkepilem traktowalam :) prog bolu mam niski i sama sie dziwie jak ja sie do tego przyzwyczailam :) ,
    sprawdzę u polskich kosmetyczek - może bym poszła - bo jeśli 3 tygodnie spokoju to warto chyba...

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    tylko nie pij z puszki bo tam podobno są jakies niedobre substancje które uposledzaja płodność...no i samo piwo podobno niedobre na hormony jest
    ja kiedyś w uk przegiełam z piwem w kazdym razie pilam go duzo i zaczęłam plamić w czasie owulki i cykl mi sie skrócił
    na serio
    Ewa ja na codzień jestem sama z córką.Nie piję nigdy. Piwkuję tylko z mężem w weekendy (czyli pół lub jedno piwo na cały wieczór). Ale od czasu jak zaczeliśmy się starać, to i piwkować przestałam. Ten miesiąc wrzucam na pełny luz. :)
    Dzięki za radę :)

EwaT lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko czemu ten cykl odpuszczasz?

Sabina lubi tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:

żeby zajść ;)

Sabina, iwcia77, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Taki przykaz ginki. Ostatni cykl miałam tylko 22 dni. Była w szoku jak jej powiedziałam (a brałam pregnyl i ona była pewna, że teraz zajdę). Dostałam luteinę i zgłosić się do niej jak dostanę @.

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie sprawdz, bo ja mam 2 kolezanki kosmetyczki i opowiadalam im jak robia woskowanie bikini w makaronowni to byly bardzo zdziwione a nawet zazenowane...powiedzialy tylko , ze one tak nie robia, ze tylko pachwiny...a tu to ci wargi sromowe woskuja, wiec sobie mozesz wyobrazic :) jakie gimnastyki sie odprawia. pozatym ponoc tu jest to normalka :)i nikogo nic nie gorszy i nie dziwi. ja juz sie tak przyzwyczailam , ze nie wyobrazam sobie powrotu do golarki, masakra! pachy sama robie woskiem w domu, dla oszczednosci :), koszt bikini to 9 euro, pachy 5 , wiec bez przesady :) na troche luksusu chyba sobie zasluzylam :)
    Bozia3 wrote:
    sprawdzę u polskich kosmetyczek - może bym poszła - bo jeśli 3 tygodnie spokoju to warto chyba...

Bozia3, Simba, ania.g lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Taki przykaz ginki. Ostatni cykl miałam tylko 22 dni. Była w szoku jak jej powiedziałam (a brałam pregnyl i ona była pewna, że teraz zajdę). Dostałam luteinę i zgłosić się do niej jak dostanę @.
    a stymulację miałaś?

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/32-letnia-kobieta-urodzila-blizniaczki-ktore-w-chwili-narodzin-trzymaly-sie-za-rece/8dq7d

iwcia77, Simba, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny ale sie rozwinelyscie ;) nie nadanżam ;)

iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jesteście hardcore - ja na depilacji bikini bym sie nie zdecydowała - w sensie wosk albo depilator, podziwiam

peppapig lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez tak mowilam...ale wygoda wygrala z bolem ;)
    Mega wrote:
    Ale jesteście hardcore - ja na depilacji bikini bym sie nie zdecydowała - w sensie wosk albo depilator, podziwiam

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    wlasnie sprawdz, bo ja mam 2 kolezanki kosmetyczki i opowiadalam im jak robia woskowanie bikini w makaronowni to byly bardzo zdziwione a nawet zazenowane...powiedzialy tylko , ze one tak nie robia, ze tylko pachwiny...a tu to ci wargi sromowe woskuja, wiec sobie mozesz wyobrazic :) jakie gimnastyki sie odprawia. pozatym ponoc tu jest to normalka :)i nikogo nic nie gorszy i nie dziwi. ja juz sie tak przyzwyczailam , ze nie wyobrazam sobie powrotu do golarki, masakra! pachy sama robie woskiem w domu, dla oszczednosci :), koszt bikini to 9 euro, pachy 5 , wiec bez przesady :) na troche luksusu chyba sobie zasluzylam :)
    W Polsze tez skubia kure do rosolu, lacznie z odbytem. Bylam w kilku salonach i bez problemu.

Simba, ania.g, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to witam z rana.

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witaj ANdzia dawno Cię nie było .. kiedy wracasz na dobre?

a na księdza nie zwracaj uwagi.. podobno się nawrócił..

Witajcie dziewczyny[oprócz nawiedzonej],
    czytam Was ,jak tylko cas mi pozwoli,ale jak widać dopiero jestem w marcu,nie mam teraz internetu w pracy,a w domu ciągle m siedzi.

Co do starań ,to w tej chwili jest zdanie sie na los,a tak na poważnie z termometrem ,to zacznę ,w lipcu po urlopie.

Pozdrawiam Was!

Gratuluję nowym zaciązonym !

A pozostałym wytrwałości w dążeniu do celu!

Brakuje mi Was,ale tego gada,który się tu palęta to już nie daje się czytać.

caffe, malgos741, Bliska 77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ja będę za niedługo taką specjalną litanię na kolanach odmawiać ;)

niemogę się tego doczekać!!!!!!!!!!!!!!

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ale przeciez ja nie jestem normalna

no wreszcie sama to zauwayła!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorki dziewczyny ,że Wam tu zaśmiecam ale tak mnie ten ksiądz ,czy też panienka puszczona przez księdza wnerwia ,że muszę to przytoczyć!

Andzia33
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    I jak tam dziewczęta, kolorowe sny były ;)
    Mi się śniły same bzdury. A teraz pędzę do szkoły towarzystwo rozwieść.

Sabina, peppapig, Bliska 77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    a stymulację miałaś?
    Miałam monitoring. Jajko było piękne. Ale.się nie udało. Myślę że przyczyn było wiele (choroba córki, dużo stresu, potem moja choroba ). Teraz mam urlop od starań ;-)

A tak w ogóle to dzień dobry!

polarmiś, samira, peppapig, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 3138 3139 3140 3141 3142 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ