35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie nie przeraża poród mimo wszystkich tych przygód z kupą i czopkiem
iwcia77, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:tutaj we wloszech to sa zajebiste kosmetyczki, normalnie jak ginekolog, nogi musisz im specjalnie ukladac, aby mialy dokladny dostep do piczkinsa i jego zakamarkow:) , potem hyc na brzuch i oko proroka ci tez zrobia
. kiedys nie mialam kasy , zakupilam wosk do mikrofalowki, paski z fizeliny i sama jechalam z tym koksem, co prawda zajmowalo mi to ponad godzinke ale dawalam jakos rade, oczywiscie efektu nie bedzie jak z salonu, bo widok z lotu ptaka na piczkinsa utrudnia troche , ale pozniej pojedyncze wloski albo pesetka albo silkepilem traktowalam
prog bolu mam niski i sama sie dziwie jak ja sie do tego przyzwyczailam
,
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:tylko nie pij z puszki bo tam podobno są jakies niedobre substancje które uposledzaja płodność...no i samo piwo podobno niedobre na hormony jest
ja kiedyś w uk przegiełam z piwem w kazdym razie pilam go duzo i zaczęłam plamić w czasie owulki i cykl mi sie skrócił
na serio
Dzięki za radęEwaT lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wlasnie sprawdz, bo ja mam 2 kolezanki kosmetyczki i opowiadalam im jak robia woskowanie bikini w makaronowni to byly bardzo zdziwione a nawet zazenowane...powiedzialy tylko , ze one tak nie robia, ze tylko pachwiny...a tu to ci wargi sromowe woskuja, wiec sobie mozesz wyobrazic
jakie gimnastyki sie odprawia. pozatym ponoc tu jest to normalka :)i nikogo nic nie gorszy i nie dziwi. ja juz sie tak przyzwyczailam , ze nie wyobrazam sobie powrotu do golarki, masakra! pachy sama robie woskiem w domu, dla oszczednosci
, koszt bikini to 9 euro, pachy 5 , wiec bez przesady
na troche luksusu chyba sobie zasluzylam
Bozia3 wrote:sprawdzę u polskich kosmetyczek - może bym poszła - bo jeśli 3 tygodnie spokoju to warto chyba...Bozia3, Simba, ania.g lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Taki przykaz ginki. Ostatni cykl miałam tylko 22 dni. Była w szoku jak jej powiedziałam (a brałam pregnyl i ona była pewna, że teraz zajdę). Dostałam luteinę i zgłosić się do niej jak dostanę @.
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:wlasnie sprawdz, bo ja mam 2 kolezanki kosmetyczki i opowiadalam im jak robia woskowanie bikini w makaronowni to byly bardzo zdziwione a nawet zazenowane...powiedzialy tylko , ze one tak nie robia, ze tylko pachwiny...a tu to ci wargi sromowe woskuja, wiec sobie mozesz wyobrazic
jakie gimnastyki sie odprawia. pozatym ponoc tu jest to normalka :)i nikogo nic nie gorszy i nie dziwi. ja juz sie tak przyzwyczailam , ze nie wyobrazam sobie powrotu do golarki, masakra! pachy sama robie woskiem w domu, dla oszczednosci
, koszt bikini to 9 euro, pachy 5 , wiec bez przesady
na troche luksusu chyba sobie zasluzylam
Simba, ania.g, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Witaj ANdzia dawno Cię nie było .. kiedy wracasz na dobre?
a na księdza nie zwracaj uwagi.. podobno się nawrócił..
Witajcie dziewczyny[oprócz nawiedzonej],
czytam Was ,jak tylko cas mi pozwoli,ale jak widać dopiero jestem w marcu,nie mam teraz internetu w pracy,a w domu ciągle m siedzi.
Co do starań ,to w tej chwili jest zdanie sie na los,a tak na poważnie z termometrem ,to zacznę ,w lipcu po urlopie.
Pozdrawiam Was!
Gratuluję nowym zaciązonym !
A pozostałym wytrwałości w dążeniu do celu!
Brakuje mi Was,ale tego gada,który się tu palęta to już nie daje się czytać.
caffe, malgos741, Bliska 77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:a stymulację miałaś?
A tak w ogóle to dzień dobry!polarmiś, samira, peppapig, malgos741, Mega lubią tę wiadomość