X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kochane polecam woskowanie! super sprawa a efekt 3 tygodnie piczkins gladziutki jak pupka niemowlaka :), czuje sie swiezo i komfortow zawsze :) nic mnie nie zaskoczy :). zostawiam sobie taki wsik Hitlera :)zeby bylo wiadomo kto rzadzi w domu :D (ale o tym pisalam wczesniej na forum)
    sama to woskowanie przeprowadzasz? może się skuszę...bo już tak to golenie mnie męczy....

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    W Pl chyba nie, a powinno sie jak najszybciej. Cisnij i nalegaj, to moze pomoc.
    A wiecie, ze w No facet moze byc przy cesarce? Nawet chca, zeby byl, bo jesli jest pelna narkoza, to tata dostaje od razu dziecko na rece. Nie do pomyslenia w Pl, gdzie jest zakaz wstepu do sali operacyjnej.
    No co Ty. 15, 5 roku temu w szpitalu na Żelaznej przy cesarce był mój mąż. 7 lat temu też. Teraz już się dowiedziałam że jak najbardziej męża wpuszczają.

Bliska 77 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    czyżby??
    nie będe eksperymentować
    rozstępów narazie nie mam.....więc może i indora uniknę ;)
    jeśli chodzi o rozstępy to też należę póki co do szczęściar, mam minimalne dwa na dole brzucha praktycznie niewidoczne, zrobiły mi się, gdy zaczęłam chudnąć po ciaży, jeśli chodzi o indora, cóż, życzę Ci z całego serca byś go uniknęła <3

EwaT, Pusurek, Sabina, Mega, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    No co Ty. 15, 5 roku temu w szpitalu na Żelaznej przy cesarce był mój mąż. 7 lat temu też. Teraz już się dowiedziałam że jak najbardziej męża wpuszczają.
    Ale Zelazna byla zawsze wzorem postepu. Nie na darmo gwiazdy tam rodza. W " normalnym " szpitalu to niemozliwe do tej pory.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak by bardzo drażniło - można zrobić plastykę indora...a zwis po cesarce z blizną już trudniej usunąć...

Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Najs! :) U mnie jednorazowa maszynka rzadzi, ale chlop dokonuje ostatecznego wykonczenia Hitlera maszynka do golenia. Osiaga przy tym taki stan skupienia, ze powinien za to Nobla dostac. :D I efekt jest jak ta lala! :D
    Ja przed porodem córki polazłam do kosmetyczki na wosk, żeby w domu nie golić piczkinsa i powiedziała, że NIE. Bo ona nie chce mi zrobić przedwczesnego porodu.
    Więc ogolił mnie mąż ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 22:34

Pusurek, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ba, ja polecam laser- podczas zabiegu czujesz sie jakby ci ktos srubokret w pachwiny wbijał, ale po 8 latach kilka wlosow na krzyz.. jakby polazla na dobijanie, to pewnie nic by nie bylo..
    paszcza popieram. Laser czyni cuda. Tylko w ciąży znowu zaczynają rosnąć ;( a 5 latek spokoju było....

paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jak by bardzo drażniło - można zrobić plastykę indora...a zwis po cesarce z blizną już trudniej usunąć...
    coś w tym jest, opisywałam Wam kiedyś moje wrażenia po tym, jak dziewczyny z pracy robiły konkurs blizn i wiszących fałdek po cc

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale Zelazna byla zawsze wzorem postepu. Nie na darmo gwiazdy tam rodza. W " normalnym " szpitalu to niemozliwe do tej pory.
    W Pruszkowie w powiatowym szpitalu też już wpuszczają. Mówiła mi moja była gin która tam pracuje.

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, miło było ale spadam, bo mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia, spokojnej nocy

syy2tv73m6q3ba1l.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

moja bratowa ma płaski brzuszek po cc
    sama oglądałam z ciekawości

blizna słabo widoczna, biała

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 22:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    W Pruszkowie w powiatowym szpitalu też już wpuszczają. Mówiła mi moja była gin która tam pracuje.

No to fajnie, ze sie tak postepowo porobilo. A wpuszczaja na planowane cesarki czy na te nagle tez?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprawiłyście mi humor :)
    Wróciłam od gin i złapałam dołka, ale dzięki Wam już zapomniałam, że miałam gorsze chwile.
    Dzięki :)

A u mnie trochę kicha. Ten miesiąc pauzujemy. Na początku było mi przykro, ale teraz myślę, że dobrze nam to zrobi :)
    Będę mogła piwkować bez ograniczeń :)

ania.g, iwcia77, Mega, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    moja bratowa ma płaski brzuszek po cc
    sama oglądałam z ciekawości

blizna słabo widoczna, biała
    Brzuszek płaski fajny ale najlepsze jest to że piczkins jest w stanie nienaruszonym :)

EwaT, Simba, peppapig, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No to fajnie, ze sie tak postepowo porobilo. A wpuszczaja na planowane cesarki czy na te nagle tez?
    A tego nie wiem. W każdym razie u mnie pierwsza cesarka nie była planowana. No ale to Żelazna jak sama pisałaś.

• EwaT Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Brzuszek płaski fajny ale najlepsze jest to że piczkins jest w stanie nienaruszonym :)

tak jest
    piczkins is precious :)

Sabina, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pora na mnie. Pobudka 5:30. Śpijcie smacznie i oby Wam się kupy poporodowe nie śniły ;)

Sabina, EwaT, iwcia77, Mega, Mango lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Poprawiłyście mi humor :)
    Wróciłam od gin i złapałam dołka, ale dzięki Wam już zapomniałam, że miałam gorsze chwile.
    Dzięki :)

A u mnie trochę kicha. Ten miesiąc pauzujemy. Na początku było mi przykro, ale teraz myślę, że dobrze nam to zrobi :)
    Będę mogła piwkować bez ograniczeń :)

tylko nie pij z puszki bo tam podobno są jakies niedobre substancje które uposledzaja płodność...no i samo piwo podobno niedobre na hormony jest
    ja kiedyś w uk przegiełam z piwem w kazdym razie pilam go duzo i zaczęłam plamić w czasie owulki i cykl mi sie skrócił
    na serio

Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tutaj we wloszech to sa zajebiste kosmetyczki, normalnie jak ginekolog, nogi musisz im specjalnie ukladac, aby mialy dokladny dostep do piczkinsa i jego zakamarkow:) , potem hyc na brzuch i oko proroka ci tez zrobia :). kiedys nie mialam kasy , zakupilam wosk do mikrofalowki, paski z fizeliny i sama jechalam z tym koksem, co prawda zajmowalo mi to ponad godzinke ale dawalam jakos rade, oczywiscie efektu nie bedzie jak z salonu, bo widok z lotu ptaka na piczkinsa utrudnia troche , ale pozniej pojedyncze wloski albo pesetka albo silkepilem traktowalam :) prog bolu mam niski i sama sie dziwie jak ja sie do tego przyzwyczailam :) ,
    Bozia3 wrote:
    sama to woskowanie przeprowadzasz? może się skuszę...bo już tak to golenie mnie męczy....

Sabina, mysza1975, samira, peppapig, Pusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Pora na mnie. Pobudka 5:30. Śpijcie smacznie i oby Wam się kupy poporodowe nie śniły ;)
    Ja dziś miałam mega sen - poszłam na wizytę do gin, a tam przyszło do mnie całe konsylium. Siedzę na samolocie, piczkins jaki jest każdy widzi, a tu włazi kupa ludzi i debatują nad moją pochwą. Najlepsze, że było tam dwóch stażystów - Paolo Cozza i Xavier Barden. Koszmar, nie sen...

Bozia3, mysza1975, iwcia77, samira, Mega, ania.g, Mango, Bliska 77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3137 3138 3139 3140 3141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ