35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:kochane polecam woskowanie! super sprawa a efekt 3 tygodnie piczkins gladziutki jak pupka niemowlaka
, czuje sie swiezo i komfortow zawsze
nic mnie nie zaskoczy
. zostawiam sobie taki wsik Hitlera :)zeby bylo wiadomo kto rzadzi w domu
(ale o tym pisalam wczesniej na forum)
-
Pusurek wrote:W Pl chyba nie, a powinno sie jak najszybciej. Cisnij i nalegaj, to moze pomoc.
A wiecie, ze w No facet moze byc przy cesarce? Nawet chca, zeby byl, bo jesli jest pelna narkoza, to tata dostaje od razu dziecko na rece. Nie do pomyslenia w Pl, gdzie jest zakaz wstepu do sali operacyjnej.Bliska 77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
EwaT wrote:czyżby??
nie będe eksperymentować
rozstępów narazie nie mam.....więc może i indora uniknęEwaT, Pusurek, Sabina, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:No co Ty. 15, 5 roku temu w szpitalu na Żelaznej przy cesarce był mój mąż. 7 lat temu też. Teraz już się dowiedziałam że jak najbardziej męża wpuszczają.
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Najs!
U mnie jednorazowa maszynka rzadzi, ale chlop dokonuje ostatecznego wykonczenia Hitlera maszynka do golenia. Osiaga przy tym taki stan skupienia, ze powinien za to Nobla dostac.
I efekt jest jak ta lala!
Więc ogolił mnie mążWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 22:34
Pusurek, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ba, ja polecam laser- podczas zabiegu czujesz sie jakby ci ktos srubokret w pachwiny wbijał, ale po 8 latach kilka wlosow na krzyz.. jakby polazla na dobijanie, to pewnie nic by nie bylo..
paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Jak by bardzo drażniło - można zrobić plastykę indora...a zwis po cesarce z blizną już trudniej usunąć...
caffe lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale Zelazna byla zawsze wzorem postepu. Nie na darmo gwiazdy tam rodza. W " normalnym " szpitalu to niemozliwe do tej pory.Matka fantastycznej 4
-
Bozia3 wrote:Jak by bardzo drażniło - można zrobić plastykę indora...a zwis po cesarce z blizną już trudniej usunąć...
moja bratowa ma płaski brzuszek po cc
sama oglądałam z ciekawości
blizna słabo widoczna, białaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 22:37
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoprawiłyście mi humor
Wróciłam od gin i złapałam dołka, ale dzięki Wam już zapomniałam, że miałam gorsze chwile.
Dzięki
A u mnie trochę kicha. Ten miesiąc pauzujemy. Na początku było mi przykro, ale teraz myślę, że dobrze nam to zrobi
Będę mogła piwkować bez ograniczeńania.g, iwcia77, Mega, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:moja bratowa ma płaski brzuszek po cc
sama oglądałam z ciekawości
blizna słabo widoczna, białaEwaT, Simba, peppapig, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sabina wrote:Poprawiłyście mi humor
Wróciłam od gin i złapałam dołka, ale dzięki Wam już zapomniałam, że miałam gorsze chwile.
Dzięki
A u mnie trochę kicha. Ten miesiąc pauzujemy. Na początku było mi przykro, ale teraz myślę, że dobrze nam to zrobi
Będę mogła piwkować bez ograniczeń
tylko nie pij z puszki bo tam podobno są jakies niedobre substancje które uposledzaja płodność...no i samo piwo podobno niedobre na hormony jest
ja kiedyś w uk przegiełam z piwem w kazdym razie pilam go duzo i zaczęłam plamić w czasie owulki i cykl mi sie skrócił
na serioSabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
tutaj we wloszech to sa zajebiste kosmetyczki, normalnie jak ginekolog, nogi musisz im specjalnie ukladac, aby mialy dokladny dostep do piczkinsa i jego zakamarkow:) , potem hyc na brzuch i oko proroka ci tez zrobia
. kiedys nie mialam kasy , zakupilam wosk do mikrofalowki, paski z fizeliny i sama jechalam z tym koksem, co prawda zajmowalo mi to ponad godzinke ale dawalam jakos rade, oczywiscie efektu nie bedzie jak z salonu, bo widok z lotu ptaka na piczkinsa utrudnia troche , ale pozniej pojedyncze wloski albo pesetka albo silkepilem traktowalam
prog bolu mam niski i sama sie dziwie jak ja sie do tego przyzwyczailam
,
Bozia3 wrote:sama to woskowanie przeprowadzasz? może się skuszę...bo już tak to golenie mnie męczy....Sabina, mysza1975, samira, peppapig, Pusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Pora na mnie. Pobudka 5:30. Śpijcie smacznie i oby Wam się kupy poporodowe nie śniły
Bozia3, mysza1975, iwcia77, samira, Mega, ania.g, Mango, Bliska 77 lubią tę wiadomość