35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:masaże krocza sporadycznie też, także może coś w tym jest
caffe, Bliska 77, samira, Mega, Viv78 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Niby się zapomina - nie jest to trauma...ale teraz mi się jakoś przypomniało i może się jednak z tego rodzenia wycofać jakoś...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 22:07
-
Pusurek wrote:Proponuje bzykanko wlaczyc w perfekcyjny plan porodu, zaraz po nim czopek i taksowka.
A w szpitalu to moze byc tak old skulowo, w szatni za kurtkami albo pod prysznicem.Wspomnienia z ogolniaka moga odzyc, mozna sie poczuc mlodo.
ja byłem dziewicem cały ogólniak
A.Bliska 77, mysza1975, iwcia77, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość
-
I tylko takie podejście ma sens
Bardzo mi się podoba
Bliska 77 wrote:tak na poważnie mówiac, to ja podchodzę do tego w ten sposob, nie ja pierwsza i nie ostatnia, raz przeżyłam (choc ciezko) to i drugi raz przeżyję, przyjemne to nie jest ale chwila w której bierzesz brzdąca na ręce, wynagradza Ci wszystko i sprawia że zapominasz o tum co działo się przed momentemMangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Wlasnie! Belly zaleca masaz krocza 4 tygodnie przed porodem. Dwie moje kumpele sie masowaly i skubane, nie popekaly i nie bylo ciecia. Ja chyba tez sie skusze na to w ramach eksperymentu.
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Pozostaje jeszcze temat poranionych od niewlasciwego przystawiania dziecka piersi i pierwsza dobe w szpitalu mamy z glowy!
Pusurek, Mega, caffe, kicia 123 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Pozostaje jeszcze temat poranionych od niewlasciwego przystawiania dziecka piersi i pierwsza dobe w szpitalu mamy z glowy!
Bliska 77, Pusurek, polarmiś lubią tę wiadomość