X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cafe jak długo musicie czekać na rezonans?

caffe lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bo chodzą jak sieroty na tę piłkę. Mój zawsze wraca z "czymś", jak nie to , to tamto, albo sramto.
    Ale jego już od dawna pobolewał kręgosłup, widać wczoraj czara goryczy się przelała.

Dziewczyny, dziękuję za dobre słowo <3
    no wiesz, muszą podbudować swoje MESKIE EGO, bo chyba maja swiadomość , że jeszcze troch a pozostaną im jedynie rozgrywki piłkarskie w TV z piwkiem w dłoni (jej jak ja tęsknię za piwkiem)
    Caffe, trzymam kciuki oby M stanął jak najszybciej na nogi i bł dla Ciebie oparciem

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Reni poród jest do przeżycia. Choć jest chujowo i boli niemiłosiernie
    no i wlasnie, tutaj zatrzymuje sie nasz wzrok , i ta informacja zapada w mozg przede wszystkim, + reszta pieknych opisow, dodatkow i gratisow obrzydliwych
    Sabina wrote:
    to jak Ci podadzą Twoje dziecko, które nosiła pod sercem i tluklo Cię w żebra, to szybko o wszystkim zapomnieć.
    ten opis ladnie wyglada ale do mnie nie dociera, mysle ze tylko babki ktore juz rodzily wiedza o co chodzi, dla mnie to tylko slowa, niestety, dopoki tego nie przezyje osobiscie
    a wczoraj czytajac te opowiesci byl moment ze pomyslalam: jak dobrze ze nie jestem w ciazy...

Bliska 77, samira, malgos741, Reni, Sabina, polarmiś lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ten opis ladnie wyglada ale do mnie nie dociera, mysle ze tylko babki ktore juz rodzily wiedza o co chodzi, dla mnie to tylko slowa, niestety, dopoki tego nie przezyje osobiscie
    a wczoraj czytajac te opowiesci byl moment ze pomyslalam: jak dobrze ze nie jestem w ciazy...
    Bursztyn nie martw się, naprawdę, ja też czasami się zastanawiam co zrobić żeby jak najszybciej urodzić......i coby historia się nie powtórzyła

samira, malgos741, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki,
    Cafe współczuję i to akurat teraz musiało mu się przydarzyć.

caffe, Bliska 77, Sabina, samira, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Cafe jak długo musicie czekać na rezonans?
    Nie wiem dokładnie jak to bedzie, bo 27 maja ma wizytę i ma dostać skierowanie. Na wypisie z ostrego dyżuru napisali, ze to badanie jest pilne, więc nie wiem jakie oni mają tempo.

Bliska 77, Iwone, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    no wiesz, muszą podbudować swoje MESKIE EGO, bo chyba maja swiadomość , że jeszcze troch a pozostaną im jedynie rozgrywki piłkarskie w TV z piwkiem w dłoni (jej jak ja tęsknię za piwkiem)
    Caffe, trzymam kciuki oby M stanął jak najszybciej na nogi i bł dla Ciebie oparciem
    Oparciem, dosłownie, to teraz pewnie gdyby nie ciąża to ja bym była :P

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo kuźwa czyli kolejna osoba do przewijania..
    caffe wrote:
    Tak mu lekarz powiedzial i do tego jak najszybciej

caffe, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nie wiem dokładnie jak to bedzie, bo 27 maja ma wizytę i ma dostać skierowanie. Na wypisie z ostrego dyżuru napisali, ze to badanie jest pilne, więc nie wiem jakie oni mają tempo.
    trzymam kciuki za jak najszybszy termin

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Bursztyn nie martw się, naprawdę, ja też czasami się zastanawiam co zrobić żeby jak najszybciej urodzić......i coby historia się nie powtórzyła
    bardzo trzymam kciuki zeby tym razem latwo, szybko i w miare bezbolesnie poszlo <3

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam te same przemyślenia :-/
    Bursztyn wrote:

samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    bardzo trzymam kciuki zeby tym razem latwo, szybko i w miare bezbolesnie poszlo <3
    Dzięki Bursztynku, ból przeżyję, nie ja pierwsza i nie ostatnia, tylko żeby dzidzi poszło gładko - to jest w tym wszystkim najważniejsze

caffe, Iwone, Bursztyn, samira, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ooo kuźwa czyli kolejna osoba do przewijania..
    żebyś kurcze wiedziała, ale jak urodzę to już mi wszystko jedno ile będe miała roboty. Teraz chciałabym się czuć bezpiecznie, że będzie mnie mial kto zawieźć do szpitala i że ten ktoś w ogóle zdąży :P

Bliska 77, Sabina, Reni, malgos741, polarmiś, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Moja bratowa nie wie co to ból porodowy. Odeszły jej wody. Trafiło szpitala i zrobili jej cc. I trtaz ma dwie nastoletnie cory. Bo to były bliznieta.
    Wiesz bursztynu. Ja zazdroszczę dziewczynom że czekają na bóle też bym chciała ;-)

Bliska 77, caffe, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze piszesz Iwone, każdy poród jest inny. Nawet jeśli jest trudny to macierzyństwo to w 100% wynagradza a o bólu się zapomina. Nie rodziłam naturalnie ( pierwszy raz próbowałam przez 12 godzin)ale cesarka do miłych też nie należy. Nie czujesz bólu, ale czujesz jak ci wszystko rozciągają i tam grzebią. Słyszysz wszystkie odgłosy i komentarze lekarzy. A potem czyszczenie też do przyjemnych nie należy. U mnie za drugim razem było bardzo wesoło. Anestezjolog opowiadał kawały i wkręcał ginekologa że mam żółtaczkę typu c. Ginekolog dał się wkręcać bo był na zastępstwie i nie znał mnie jako pacjentki.

Bliska 77, samira, Sabina, iwcia77, Iwone, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dobrze piszesz Iwone, każdy poród jest inny. Nawet jeśli jest trudny to macierzyństwo to w 100% wynagradza a o bólu się zapomina. Nie rodziłam naturalnie ( pierwszy raz próbowałam przez 12 godzin)ale cesarka do miłych też nie należy. Nie czujesz bólu, ale czujesz jak ci wszystko rozciągają i tam grzebią. Słyszysz wszystkie odgłosy i komentarze lekarzy. A potem czyszczenie też do przyjemnych nie należy. U mnie za drugim razem było bardzo wesoło. Anestezjolog opowiadał kawały i wkręcał ginekologa że mam żółtaczkę typu c. Ginekolog dał się wkręcać bo był na zastępstwie i nie znał mnie jako pacjentki.
    to faktycznie, drugą cc miałaś wesołą :-)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Moja bratowa nie wie co to ból porodowy. Odeszły jej wody. Trafiło szpitala i zrobili jej cc. I trtaz ma dwie nastoletnie cory. Bo to były bliznieta.
    Wiesz bursztynu. Ja zazdroszczę dziewczynom że czekają na bóle też bym chciała ;-)
    no co ja moge na to odpowiedziec? nic...
    nadal przeraza mnie fakt porodu i jakos specjalnie nie zazdroszcze
    tak jak pisala Reni, odpowiadallaby mi najbardziej cesarka pod narkoza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 09:48

Reni, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja Wam powiem szczerze, że jeśli miałabym pewność, że dziecko "przyjdzie gładko" na świat to tysiąc razy wolę poród naturalny

Sabina, ania.g, samira, caffe, polarmiś, Iwone, Bursztyn lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie chyba cykl bezowu :-) więc jest szansa na ciążę hahah
    a tak poważnie to jest dziwnie cycki mnie już boją.. suty bardzo a temp nadal na poziomie 36,3 więc lipa..
    za tydzień idę do kliniki więc zobaczymy co tam zarządzą

ania.g, samira, Bliska 77, caffe, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to pierwsze zdjęcie mojej młodszej córki, tuż po wyjęciu z brzucha.
    436e3621309cc760m.jpg

Bliska 77, samira, caffe, Reni, polarmiś, Viv78, iwcia77, Sabina, Bozia3, mysza1975, Iwone, Bursztyn, EwaT, Mango lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 3140 3141 3142 3143 3144 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ