35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a u mnie chyba cykl bezowu
więc jest szansa na ciążę hahah
a tak poważnie to jest dziwnie cycki mnie już boją.. suty bardzo a temp nadal na poziomie 36,3 więc lipa..
za tydzień idę do kliniki więc zobaczymy co tam zarządząReni, Bursztyn, EwaT lubią tę wiadomość
-
Ania G cudowne zdjęcie.
ania.g, samira, iwcia77, polarmiś lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
caffe wrote:Cześć dziewczyny.
Mój m wczoraj w nocy wylądował w szpitalu na ortopedii. Wrócił z piłki "bez kręgosłupa". Sąsiad go wprowadził do domu, a ten nie mógł nawet na nogach stanąć. Pojechali na ostry dyżur. Możliwe, ze ma przepuklinę, ale zdjęcie tego nie wykrywa. 27 ma wizytę i ma mieć rezonans. Lekarz powiedział, ze jeśli tak go boli jak mówi, to nadaje się natychmiast na stół operacyjny. Z tym, że musi mu ten stan zapalny minąć.
Jeśli nie przestanie go boleć to ma wracać do szpitala natychmiast.
Jeśli rezonans potwierdzi tę przepuklinę, to od razu w pierwszym wolnym terminie może być ta operacja.
no masakra jakaś
oby się szybko pozbierał,
dużo zdrówka dla Was!
ania.g, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:A to pierwsze zdjęcie mojej młodszej córki, tuż po wyjęciu z brzucha.
aż mi się łza w oku zakręciła, cuuudo
i czort z tymi wszystkimi wczorajszymi opisami przez które właśnie przebrnęłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 10:22
Bliska 77, Sabina, mysza1975, ania.g, Mango, caffe lubią tę wiadomość
-
Viv78 wrote:aż mi się łza w oku zakręciła, cuuudo
i czort z tymi wszystkimi wczorajszymi opisami przez które właśnie przebrnęłamsamira, Viv78, mysza1975, Iwone, caffe lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:macie wzruszajcie się dalej
http://www.tvn24.pl/blizniaczki-mono-mono-tuz-po-urodzeniu-trzymaly-sie-za-rece,427505,s.htmliwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:otóz to, to wszystko o czym wczoraj pisałyśmy może nie jest zbyt smaczne ale prawdziwe, jednak dla takiej chwili jak ta ujęta na zdjęciu, warto przez to wszystko przebrnąć
Aniu zdjęcie cudowneania.g, samira, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość
-
witam ziewajaco
, obudzil mnie listonosz z kwasami
teraz okres musze dostac i jedziemy z tym koksem ( bo na ulotkach jest napisane ze kwasu salicylowego nie moga stosowac ciezarne, staraczki i laktaczki
)
caffe - nie zazdroszcze sytuacji i to akurat teraz
ania g.- fota cudna !
na razie porodu sie nie boje, jak zajde to bede myslec co dalej, wszystko po kolei, na razie to sie boje ze NIGDY NIE ZAJDE W CIAZE i to mnie najbardziej doluje...no ale termometr czeka
a ja na okres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 10:40
ania.g, Bliska 77, Bursztyn, Mango, caffe lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Witam
I jak tam dziewczęta, kolorowe sny były
Mi się śniły same bzdury. A teraz pędzę do szkoły towarzystwo rozwieść.
Całą noc lewatywy, czopki i golenie.
Ale ok, zniosę wszystko byle Wojtuś urodził się cały i zdrowy.iwcia77, Viv78, Simba, ania.g, samira, Bliska 77, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
Caffe trzymam kciuki za Twojego M. Oby się szybko pozbierał...
Dziewczyny nie pękajcie - to samo życie i tak ono wygląda - a wyobraźnia dodaje swoje. Tak jak pisała Bursztyn - widząc to na żywo - wrażenie jest dużo łagodniejsze...
Bursztynku - jeśli Ty już 3 razy byłaś przy porodzie i Ty byłaś tą przytomną - to tym bardziej się dziwię, że jeszcze sie boisz ....przecież wiesz, że nie taki diabeł straszny...Reni, samira, Bliska 77, ania.g, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
ja nigdzie nie znalazłam, że była przytomna
własnie Bursztyn jak to jest a może wcześniej dostałaś głupiego jasia
Bozia3 wrote:Bursztynku - jeśli Ty już 3 razy byłaś przy porodzie i Ty byłaś tą przytomną - to tym bardziej się dziwię, że jeszcze sie boisz ....przecież wiesz, że nie taki diabeł straszny...iwcia77, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bozia czy mi się wydaje czy Ty masz na fotce spory brzuszek> suwaczek masz ustawiony na 21 tydz nie znam się ale wyadje mi się spory
Bozia3 wrote:
Dziewczyny nie pękajcie - to samo życie i tak ono wygląda - a wyobraźnia dodaje swoje.