35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór!
Witam wszystkie nowe staraczki.
Dziś pół dnia leżałam z nogami do góry. Po dwóch dniach podróży (rozwoziliśmy zaproszenia) spuchły mi kostki. Nikt z rodziny nie zauważył, albo taktownie nic nie mówił o moim brzuchu i oponce w pasie.
Formalności kościelne nadal w toku.malgos741, Reni, ania.g, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dobra idę brodę zgolić.. może jakąś nogę .. trzeba przygotować księżniczkę wedżajnę na podróż do zamku w Owuli..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 22:40
malgos741, Reni, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
mysza1975 wrote:Dobry wieczór!
Witam wszystkie nowe staraczki.
Dziś pół dnia leżałam z nogami do góry. Po dwóch dniach podróży (rozwoziliśmy zaproszenia) spuchły mi kostki. Nikt z rodziny nie zauważył, albo taktownie nic nie mówił o moim brzuchu i oponce w pasie.
Formalności kościelne nadal w toku. -
Za 2 tyg. - 24 maja.
Trochę sobie użyłam na księdzu i powiedziałam, że jak papiery nie będą gotowe, to do gości wyślemy sms, że zamiast pod kościołem spotkamy się pod USC. I że skoro dla kościoła ważniejsza jest forma niż treść, to trudno , całą resztę życia będziemy żyć w grzechu.Mega, Bursztyn, iwcia77, ania.g, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Za 2 tyg. - 24 maja.
Trochę sobie użyłam na księdzu i powiedziałam, że jak papiery nie będą gotowe, to do gości wyślemy sms, że zamiast pod kościołem spotkamy się pod USC. I że skoro dla kościoła ważniejsza jest forma niż treść, to trudno , całą resztę życia będziemy żyć w grzechu.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Trochę sobie użyłam na księdzu i powiedziałam, że jak papiery nie będą gotowe, to do gości wyślemy sms, że zamiast pod kościołem spotkamy się pod USC. I że skoro dla kościoła ważniejsza jest forma niż treść, to trudno , całą resztę życia będziemy żyć w grzechu.
Dobranoc wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 22:59
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Trochę sobie użyłam na księdzu i powiedziałam, że jak papiery nie będą gotowe, to do gości wyślemy sms, że zamiast pod kościołem spotkamy się pod USC. I że skoro dla kościoła ważniejsza jest forma niż treść, to trudno , całą resztę życia będziemy żyć w grzechu.
Troche sobie uzylam na ksiedzu...Nie sadzilam, ze w ciazy sa az takie zachcianki
Na szczescie jak mnie najdzie, to zawsze mam Andzeja do pouzywaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 23:07
Mega, mysza1975, Bursztyn, iwcia77, Pusurek, Sabina, EwaT lubią tę wiadomość
-
Nie chce mi sie jutro isc do pracy...Bardzo.
Fajny film obejrzelismy (jest na kinomanie) - Wielkie Piekno. Polecam, tylko trzeba wytrzymac pierwsze 20 minut
A w TV koncert StingaI maz obok. I Wy tutaj. Faaajnie jest.
PS. Czesc Aisza. Mandragora Cie wprowadzi. Szykuj zapalki
PS2 Renek znowu mnie zes do lez doprowadziles ze smiechuMega, mysza1975, mandragora, Reni, iwcia77, Pusurek, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ruja nie ..mamy maj..
Jest wściekła.. W nogi..ania.g wrote:A u mnie za płotem chodzi jakaś baba i udaje kota, w sensie miauczy. Nie wiem co jej na dekiel padło ale moje psy szału dostają.Simba, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
no to teraz sie szykuj , bo my tu czasami sie lansujemy i fotki wrzucamy, wiec mozesz byc poproszona ktoregos dnia o ujawnienie siemandragora wrote:Poza tym beret tęczowy juz zaczęłam dziergac. Korzenie juz powoli zapuszczam i nigdzie się nie wynoszą