35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór!
Witam wszystkie nowe staraczki.
Dziś pół dnia leżałam z nogami do góry. Po dwóch dniach podróży (rozwoziliśmy zaproszenia) spuchły mi kostki. Nikt z rodziny nie zauważył, albo taktownie nic nie mówił o moim brzuchu i oponce w pasie.
Formalności kościelne nadal w toku.
malgos741, Reni, ania.g, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Patrząc na nowe zdjęcie w awatarze to nieźle zarosłaśReni wrote:dobra idę brodę zgolić.. może jakąś nogę .. trzeba przygotować księżniczkę wedżajnę na podróż do zamku w Owuli..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 22:40
malgos741, Reni, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
kiedy dokladnie ten wielki dzien?mysza1975 wrote:Dobry wieczór!
Witam wszystkie nowe staraczki.
Dziś pół dnia leżałam z nogami do góry. Po dwóch dniach podróży (rozwoziliśmy zaproszenia) spuchły mi kostki. Nikt z rodziny nie zauważył, albo taktownie nic nie mówił o moim brzuchu i oponce w pasie.
Formalności kościelne nadal w toku.
-
Za 2 tyg. - 24 maja.
Trochę sobie użyłam na księdzu i powiedziałam, że jak papiery nie będą gotowe, to do gości wyślemy sms, że zamiast pod kościołem spotkamy się pod USC. I że skoro dla kościoła ważniejsza jest forma niż treść, to trudno , całą resztę życia będziemy żyć w grzechu.
Mega, Bursztyn, iwcia77, ania.g, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
I prawidłowomysza1975 wrote:Za 2 tyg. - 24 maja.
Trochę sobie użyłam na księdzu i powiedziałam, że jak papiery nie będą gotowe, to do gości wyślemy sms, że zamiast pod kościołem spotkamy się pod USC. I że skoro dla kościoła ważniejsza jest forma niż treść, to trudno , całą resztę życia będziemy żyć w grzechu.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
popieram, Mysza u mnie koleżanka się hajta i ksiądz nie robi wielkich problemów nawet na nauki nie musieli chodzić.mysza1975 wrote:Za 2 tyg. - 24 maja.
Dobranoc wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 22:59
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
mysza1975 wrote:Za 2 tyg. - 24 maja.
Troche sobie uzylam na ksiedzu...Nie sadzilam, ze w ciazy sa az takie zachcianki
Na szczescie jak mnie najdzie, to zawsze mam Andzeja do pouzywania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 23:07
Mega, mysza1975, Bursztyn, iwcia77, Pusurek, Sabina, EwaT lubią tę wiadomość
-
Nie chce mi sie jutro isc do pracy...Bardzo.
Fajny film obejrzelismy (jest na kinomanie) - Wielkie Piekno. Polecam, tylko trzeba wytrzymac pierwsze 20 minut
A w TV koncert Stinga
I maz obok. I Wy tutaj. Faaajnie jest.
PS. Czesc Aisza. Mandragora Cie wprowadzi. Szykuj zapalki
PS2 Renek znowu mnie zes do lez doprowadziles ze smiechu
Mega, mysza1975, mandragora, Reni, iwcia77, Pusurek, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ruja nie ..mamy maj..
Jest wściekła.. W nogi..ania.g wrote:A u mnie za płotem chodzi jakaś baba i udaje kota, w sensie miauczy. Nie wiem co jej na dekiel padło ale moje psy szału dostają.
Simba, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
no to teraz sie szykuj , bo my tu czasami sie lansujemy i fotki wrzucamy, wiec mozesz byc poproszona ktoregos dnia o ujawnienie sie
mandragora wrote:Poza tym beret tęczowy juz zaczęłam dziergac. Korzenie juz powoli zapuszczam i nigdzie się nie wynoszą