35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Nadrobilam zem!
Stawiam na ankietę i panel ekspertek
Mogłam jednak zostać w łóżku i spokojnie czytać forum, bo zamiast tego WYSZŁAM DO LUDZI (wkurw sam w sobie) i w dodatku kupiłam sobie śliczna bluzę z kapturem na zamek, bardzo milutka, tylko teraz wiedzę w niej i juz jestem wqrwiona ze mi sie jakoś tak dziwnie w stozek układa pod cyckami i wyglada to co najmniej wujowo!
Oczywiscie ze juz oderwalam metkę....iwcia77, Simba, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pyska_ta witaj w klubie
Okropnie mnie dziś boli podbrzusze, normalnie coś się tam kotłuje. Łyknęłam nospę max i grzecznie leżę. Chciałabym dotrwać w dwupaku chociaż do tego 35 tyg.iwcia77, Sabina, pyska_ta, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyDoopa, spadam. Musze skończyć robotę...
Zajrze wieczorkiem, jak dzieć zaśnie - buziaki!
Nie piszcie duzo jak mnie nie ma, bo nie moge sie udzielać - niestety, a ja przeciez takie mądre i błyskotliwe mysli przelewam na klawiaturę, że hohohoiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Doopa, spadam. Musze skończyć robotę...
Zajrze wieczorkiem, jak dzieć zaśnie - buziaki!
Nie piszcie duzo jak mnie nie ma, bo nie moge sie udzielać - niestety, a ja przeciez takie mądre i błyskotliwe mysli przelewam na klawiaturę, że hohoho
Dobrze. Nie będziemy.
iwcia77, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny błagam, nie nadanżam za wami, w pracy jestem i oslepnę niedługo bo was podczytuje w komórce pod biurkiem
pyska_ta, ania.g, polarmiś, iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość