35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Nieprawda, ma szlaban na kompa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 15:58
Reni, Pusurek lubią tę wiadomość
-
ostatni widziałam ją w tv jak stała na moście.. no nie wiem nie wiem..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/428be3fc401e.jpgPusurek wrote:Nieprawda, ma szlaban na kompa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 16:01
Pusurek lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:alesmy naprodukaowaly! Simba nie da rady tego nadrobic
to jakas epopeja nam wyszla dzis ze "smarkula"
, Reni! , badz zwarta i gotowa i szykuj streszczenie materialu
A ja nawet nie będę próbowała, bo i tak polegnę na samym starcie.
Witam i pozdrawiamReni, Bursztyn, iwcia77, polarmiś, Simba, Sabina, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:hahahah
ja wykumam psychologa na odleglosc! poza tym sama kiedys duzo czytalam " specjalnych ksiazek", robilam zadanka ...terapia pozostawila slad
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to tylko tak ci si wydaje, opisywala przemoc w rodzinie, namawialam ja na terapie, ale jest wspoluzaleniona, ma rowniez mysli samobujcze, powiedziala ze kolejnych swiat nie przezyje
To klamstwo, nie byla na kompie od swiat. Ciagle ogladala jakies strony: jak zasikac caly dom, jak uciec z domu, jak nie nosic czapeczki. Sama rozumiesz, ze ten szlaban to dla jej dobra?Bursztyn, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
daj jej dostęp do kompa.. niech poczyta jeszcze jak nie zabić się własną pięścią
Pusurek wrote:To klamstwo, nie byla na kompie od swiat. Ciagle ogladala jakies strony: jak zasikac caly dom, jak uciec z domu, jak nie nosic czapeczki. Sama rozumiesz, ze ten szlaban to dla jej dobra?iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:To klamstwo, nie byla na kompie od swiat. Ciagle ogladala jakies strony: jak zasikac caly dom, jak uciec z domu, jak nie nosic czapeczki. Sama rozumiesz, ze ten szlaban to dla jej dobra?
zaplanowala smobojstwo przed swietami, ma zamiar udusic sie czapeczka...
sprawa jest powazna...Reni, Pusurek, Simba lubią tę wiadomość
-
jak nie mój zawsze zwijał łapkę w taką śmieszną piąstkę - no to jak nie wydrapać sobie oczuPusurek wrote:Reni, ty gluptasie. Koty nie maja piesci!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 16:04
Pusurek lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no bylo troche emocjonujaco
placz z zalu , ze zlosci , z radosci , wyrywanie wlosow , wstyd itp ale nie zaluje, mi pomogla terapia
bardzo sie ciesze ze Ci sie udaloReni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ale wiesz ze wciaga i pije? kumpelki jej dostarczaja alkohol...
zaplanowala smobojstwo przed swietami, ma zamiar udusic sie czapeczka...
sprawa jest powazna...
To jest dobra kota, no, troche sie ostatnio moze pogubila, ale wyciagniemy ja z tego!Reni, Bliska 77 lubią tę wiadomość