35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
to tylko tak ci si wydaje, opisywala przemoc w rodzinie, namawialam ja na terapie, ale jest wspoluzaleniona, ma rowniez mysli samobojcze, powiedziala ze kolejnych swiat nie przezyjePusurek wrote:Nieprawda, ma szlaban na kompa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 15:58
Reni, Pusurek lubią tę wiadomość
-
ostatni widziałam ją w tv jak stała na moście.. no nie wiem nie wiem..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/428be3fc401e.jpgPusurek wrote:Nieprawda, ma szlaban na kompa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 16:01
Pusurek lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:alesmy naprodukaowaly! Simba nie da rady tego nadrobic
to jakas epopeja nam wyszla dzis ze "smarkula"
, Reni! , badz zwarta i gotowa i szykuj streszczenie materialu

A ja nawet nie będę próbowała, bo i tak polegnę na samym starcie.
Witam i pozdrawiam
Reni, Bursztyn, iwcia77, polarmiś, Simba, Sabina, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
to bardzo dobrze ze poszlas na terapie i wytrwalas, nie kazdemu sie udajeiwcia77 wrote:hahahah
ja wykumam psychologa na odleglosc! poza tym sama kiedys duzo czytalam " specjalnych ksiazek", robilam zadanka ...terapia pozostawila slad 
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to tylko tak ci si wydaje, opisywala przemoc w rodzinie, namawialam ja na terapie, ale jest wspoluzaleniona, ma rowniez mysli samobujcze, powiedziala ze kolejnych swiat nie przezyje

To klamstwo, nie byla na kompie od swiat. Ciagle ogladala jakies strony: jak zasikac caly dom, jak uciec z domu, jak nie nosic czapeczki. Sama rozumiesz, ze ten szlaban to dla jej dobra?
Bursztyn, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
daj jej dostęp do kompa.. niech poczyta jeszcze jak nie zabić się własną pięścią

Pusurek wrote:To klamstwo, nie byla na kompie od swiat. Ciagle ogladala jakies strony: jak zasikac caly dom, jak uciec z domu, jak nie nosic czapeczki. Sama rozumiesz, ze ten szlaban to dla jej dobra?

iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale wiesz ze wciaga i pije? kumpelki jej dostarczaja alkohol...Pusurek wrote:To klamstwo, nie byla na kompie od swiat. Ciagle ogladala jakies strony: jak zasikac caly dom, jak uciec z domu, jak nie nosic czapeczki. Sama rozumiesz, ze ten szlaban to dla jej dobra?

zaplanowala smobojstwo przed swietami, ma zamiar udusic sie czapeczka...
sprawa jest powazna...
Reni, Pusurek, Simba lubią tę wiadomość
-
jak nie mój zawsze zwijał łapkę w taką śmieszną piąstkę - no to jak nie wydrapać sobie oczuPusurek wrote:Reni, ty gluptasie. Koty nie maja piesci!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 16:04
Pusurek lubi tę wiadomość
-
wiem, zazwyczaj jest ciezko, ale jesli sie przez to przejdzie tostaje sie innym czlowiekiemiwcia77 wrote:no bylo troche emocjonujaco
placz z zalu , ze zlosci , z radosci , wyrywanie wlosow , wstyd itp ale nie zaluje, mi pomogla terapia 
bardzo sie ciesze ze Ci sie udalo
Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo wstretne pomowienia! Kumpelki to moga jej ewentualnie swierzba dostarczyc, alkohol tu za drogi.Bursztyn wrote:ale wiesz ze wciaga i pije? kumpelki jej dostarczaja alkohol...
zaplanowala smobojstwo przed swietami, ma zamiar udusic sie czapeczka...
sprawa jest powazna...
To jest dobra kota, no, troche sie ostatnio moze pogubila, ale wyciagniemy ja z tego!
Reni, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH