35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:To wstretne pomowienia! Kumpelki to moga jej ewentualnie swierzba dostarczyc, alkohol tu za drogi.
To jest dobra kota, no, troche sie ostatnio moze pogubila, ale wyciagniemy ja z tego!Reni, Pusurek, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:swierzba tez, to sa bogate koty, stac je. No, oczywiscie nie za darmo, musi swiadczyc uslugi seksulane...niestety. A Ty nawet nie masz pojecia co dzieje sie pod waszym dachem gdy noc zapada.....
Nie chce tego sluchac... To nie jest mozliwe. Gdy zapada noc, to ona grzecznie spi w lozeczku. Tak, tak, na pewno tak jest. Przeciez bym wiedziala, gdyby bylo inaczej?
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
a ja właśnie obstawiam kto jutro będzie szybszy ja z tescikiem czy @
iwcia77, Sabina, polarmiś, kkisia, malgos741, Viv78, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
pyska_ta wrote:O, a co lykacie dobrego? Ja sie do relanium przymierzam, chce ktoras?
Yyyyyy POKLNE a POLKNE to jednak dwa rożne słowa.
Nic nie łykamy i Tobie przy staraniach tez relanium odradzam.
Myszonek, iwcia77, EwaT, Bursztyn, pyska_ta, samira, Mega, polarmiś, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:skanuje posty i musze powiedziec ze polecialyscie z tymi porodami jak dla mnie brzmi jak rzeznia, chyba zazycze sobve CC tutj jest wybor, chociaz zawsze chcialam sprobowac rodzic naturalnie ale po waszych opisach grubo bede sie zastanawiac, jak przyjdze co do czego, mojego chcialabym obok ale zeby mi nie zagladal miedzy nogi bo jak kupiszon sie pojawi to nie sadze ze jest to imponujacy widok
u mne nic nowego USG i Zonierzyki w czwartek
z ciekowostek i ciekawa jestem rowniez co powiecie na to.... znam osobe ktora wlasnie ma rodzic 6 dziecko i to jest 6 CC, nie moge sobie wyobrazic jej brzucha i niech mi ktos powie ze tylko 3 cesarki sa dozwolone - szalenstwo!!!
oczywiscie to calkiem indywidualna sprawa co i jak..ogonie to sie witam i uciekam pod prysznic a wy opowiadajcie zebym miala co czytac w drodze do pracyEwaT lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pusurek wrote:Nie chce tego sluchac... To nie jest mozliwe. Gdy zapada noc, to ona grzecznie spi w lozeczku.Pusurek wrote:Tak, tak, na pewno tak jest. Przeciez bym wiedziala, gdyby bylo inaczej?
iwcia77, Pusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie było mnie 3 godziny!!! 3 godziny a Wy mi tu nastukalyscie 10 stron! Ja nie mam jak nadrobić bo jeszcze jestem w pracy. Boszsze przez ta robotę mam tyły na forum. Masakra
Pyska-ta witajchoć straszny z Ciebie siusiumajtek jeszcze
Viva już się odzywala?Myszonek, iwcia77, Simba, pyska_ta, polarmiś, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a ja lubie psychologow
sama przeszlam terapie dda i 12 krokow
, poukladalam sobie pewne rzeczy w logiczny porzadek i beretka sie naprostowala
gdybym mogla to caly czas bym chodzila na terapie
To sie daleko nie nachodzilas - 12 kroków to ja mam do sypialniiwcia77, Myszonek, Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadrobilam zem!
Stawiam na ankietę i panel ekspertek
Mogłam jednak zostać w łóżku i spokojnie czytać forum, bo zamiast tego WYSZŁAM DO LUDZI (wkurw sam w sobie) i w dodatku kupiłam sobie śliczna bluzę z kapturem na zamek, bardzo milutka, tylko teraz siedzę w niej i juz jestem wqrwiona ze mi sie jakoś tak dziwnie w stozek układa pod cyckami i wyglada to co najmniej wujowo!
Oczywiscie ze juz oderwalam metkę....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 16:52
iwcia77, Sabina, pyska_ta, samira, Reni, Mega, polarmiś, Myszonek, Bliska 77, malgos741, mysza1975, Kate 75 lubią tę wiadomość