35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zadna krytyka tylko pochwala kunsztu krawieckiego i talentu
dlatego to przezywam, bo ja szyc nie lubie i jak mam przyszyc guzik do koszuli to mi slabo :)JESTEM CIUT ZAZDROSNA :*
Pusurek wrote:Nie wiem, widze tu krytyke moich dziel.
Ale jak trza, to uszyje!Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:zadna krytyka tylko pochwala kunsztu krawieckiego i talentu
dlatego to przezywam, bo ja szyc nie lubie i jak mam przyszyc guzik do koszuli to mi slabo :)JESTEM CIUT ZAZDROSNA :*
Bo Bozia i Bursztyn to sie smieja... Pojde sobie poplakac w kaciku.... Buuuu...iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
wracając do owulacji.. Pyskata miałaś monitoringi?
myśle, że bolesna owu nie ma nic wspólnego z niedrożnymi jajowodami (a to widzę w pamiętniku Cię trapi)
czy robiłas hsg?Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Bo Bozia i Bursztyn to sie smieja... Pojde sobie poplakac w kaciku.... Buuuu...
Bozia, Bursztyn, do tablicy!
Pusurek, w chusteczke smarkaj, nie w rekaw!
No, nie ma to jak pedagogika!Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:wracając do owulacji.. Pyskata miałaś monitoringi?
myśle, że bolesna owu nie ma nic wspólnego z niedrożnymi jajowodami (a to widzę w pamiętniku Cię trapi)
czy robiłas hsg? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to nie masz na co czekać będzie w znieczuleniu.. a myślę, że rozwieje to wiele Twoich wątpliwości no i półtora roku starań to nie jest dużo
pyska_ta wrote:HSG bedzie w bonusie do laparo i jeszcze jakiegos skrotu, ktorego nie zapamietalam -
nick nieaktualnyReni wrote:no to nie masz na co czekać będzie w znieczuleniu.. a myślę, że rozwieje to wiele Twoich wątpliwości no i półtora roku starań to nie jest dużo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 15:49